Şimdi Ara

94 opel gsi alınırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 94 model bi astra gsi buldum sizce bu araçlar nasıldır + ları neler - leri nelerdir acaba araçta sıralı sistem lpg var motor alt takımında bi sıkıntı yok tavsiye edilirmi elden çıkarmak kolay olurmu acaba ilerde yakıtta bizi üzermi 3 kişilk bi aileyiz eşim ben bide 1 aylık bi kızım var aile arabası olarak kullanıcaz yaşımız genç olduğu için bu tarz spor araba bakıyoruz önerirmisiniz şimdiden çok saolun

• Sfi motorlu orjinal body kitli olan astra gsi'ı soruyorsunuz sanırım.
    Zamanının en bomba araçlarıdır. Motoru döneminin en iyi motorları arasındadır. Ama dediğim gibi zamanının ...
    Yaşı nerdeyse 20'ye yaklaştığını mutlaka göz önüne alın. Çok iyi bakılmadıysa veya iyi bir revizyondan geçmediyse yaşlılığın izlerini göstermeye başlayacaktır.
    Ayrıca aracın kaçıncı sahibi? Ne işlemler görmüş? Oynama yapılmış mı? Bunları iyi öğrenmeniz lazım. Türkiye'de bu araçlardan (94 sfi) sağlıklı olarak çok fazla kaldığını düşünmüyorum. Zaten tutkunu olan insanlar da, bu aracı keyif aracı olarak ellerinde tutarlar.

Kanaati-i acizem, eğer iyi bir Opel ustanız ve parça temininde sorunum olmaz diyorsanız. Ve süpriz çıkabilecek masraflar için kenarda bir bütçeniz varsa araba iyice incelendikten sonra düşünülebilir. Aracı mutlaka ama mutlaka bu modeller elinden geçmiş iyi bir ustaya göstermeden almayın!
    Ama ekonomik, motoru da çok küçük olmayan ailemle kullanabileceğim bir araç arıyorum, tamir, masraf olabildiğince az olsun diyorsanız, daha yeni ve piyasada parça bulma sorunu olmayan araçlara yönelebilirsiniz.
    Tabi bu, gsi'ın masraflı, arıza çıkaran, parçacı bulunmayan sorunlu araba olduğu anlamına gelmez. Aldığınız araç yaşından ve hor kullanılmış olabileceğinden size iş çıkarabilir.

• hocam bilginiz için çok teşkkür ederim bi incelemkte yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laguna 1 alınırmı??
    6 yıl önce açıldı
    opel vectra cdx 2.5 v6 alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.