Merhaba arkadaşlar, başlıkta açtığım konuyla alakalı olarak, arabamın jantlarında değişiklik düşünmekteyim orjinalleriyle takas edip yada satıp, spor 14 veya 15 inçlik 4 adet jant almaya karar verdim. Bana yardımcı olabilirmisiniz, resimli olarak hangi jant ve markalar daha iyi verim alırım, birde lastiklerde değişiklik yapacakmıyım,? Saygılarımla..
Yerinde olsam direk üstündekileri veririm ve gider 16" megane II jantı alırım. piyasada çok nasıl olsa;600-700 ytl gibi rakama satıyorlar;sanırım lastikler de dahil.
Saol arkadaşımda! orjinalinde jantlarım 14 inçlik, 16 inç taktırırsam olacağını sanmıyorum, sence iyi birine sormak lazım. Hem birde piyasada çok olan jantları nerden hangi siteden bulabilirim. link verirmisin bana.
arkadaşım olur. antalya'da kaç tane farklı marka araçta görüyorum o jantalrı senin 21'e mi olmayacak?sadece jant çapı büyüyecek;lastik yanakalrı küçülecek. sahibinden.com gibi sitelere bakabilirsin mesela;zira ben yaklaşık 1.5 ay önce satılık megane II jantı gördüğümü hatırlıyorum o sitede.
Öncelikle aracının jantlarının aplikasyon değerlerini bilmek lazım..Yanılacağımı sanmıyorum ama 14 inç ve 4*100 bijon aralığında olması gerek jantlarının..Buna göre konuşursak eğer aracına 14 inç jant takarsan lastiklerini değiştirmek zorunda kalmazsın ancak 15 veya 16 inçlik jantlarla beraber lastik değişimine gitmek zorunda kalırsın..Jantları beğenmek de sizin zevkinize kalıyor tabi ki..
Ayrıca Megane II jantları da aracınıza uyar ama ben kullanıcısı olarak pek tavsşye etmem,düzeltme ve rot ayarı biraz fazla isteyen narin jantlar:)