Şimdi Ara

94 mercedes E200 alınır mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
2
Favori
67.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cokgizlipolis

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-185-000-km-1993-model-ful-ful-orjinal-mercedes-200-e/detay

sanıyorum ki, 17 yaşındaki bir arabanın açıklamasına "motoru sıfır ayarındadır" yazmak, aracın 17 aralık 2009 tarihinden beri satılamamasının nedenlerinden sadece biri.

araç eski, geçmişi bilinmiyor ve bakımı bir memura fazla gelebilir.

sözün özü, hiç bulaşmamak gerek.

bu benim verdiğim linkteki araç.
    tabiki illaki alınacak diye bi kaide yok. alıcı bakar, gösterir ona göre puanı verilir

alınır veya alınmaz o ayrı konu

• bence bu yaştaki mercedese binmek ihtiyaçtan çok zevk işi.kardeşimde 93 veya 94 otomatik mercedes e200 var.lpg li yakıtı benim elden çıkardığım lpg li unodan az dersem inanırmısınız(unoya binen inanır).masrafa gelince temizlik çok önemli.otomatik vitesli ise sanayide sadece bir kaç kişi anlıyor.servis ateş pahası.şanzıman bir arıza yaptı 800 tl.ya ucuz hallettik diye sevindi.ama başkada sanayi yüzü görmedi.ben alırım desem cesaret edemem,ama benim olsa asla satamam.bir kaç sefer kullandım,hakikaten bi ayrıcalık.trafikte giderken bile bu ayrıcalık belli oluyor.eğer içinde uhde varsa,temiz bulursan(20 000 tl yı gözden çıkar)al derim.
  • Öyle bir alınır ki
  • ya bırakın toyotayla mercedes i kıyaslamak
  •  94 mercedes E200 alınır mı

baksanıza şuna toyota nere mercedes nere.
  • kardeş araban gerçekten güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

bence bu yaştaki mercedese binmek ihtiyaçtan çok zevk işi.kardeşimde 93 veya 94 otomatik mercedes e200 var.lpg li yakıtı benim elden çıkardığım lpg li unodan az dersem inanırmısınız(unoya binen inanır).masrafa gelince temizlik çok önemli.otomatik vitesli ise sanayide sadece bir kaç kişi anlıyor.servis ateş pahası.şanzıman bir arıza yaptı 800 tl.ya ucuz hallettik diye sevindi.ama başkada sanayi yüzü görmedi.ben alırım desem cesaret edemem,ama benim olsa asla satamam.bir kaç sefer kullandım,hakikaten bi ayrıcalık.trafikte giderken bile bu ayrıcalık belli oluyor.eğer içinde uhde varsa,temiz bulursan(20 000 tl yı gözden çıkar)al derim.

inanmak ne kelime herzaman sölüyorum. fiatın uno tipo palio modellerinin benzinlileri çok yakıyor. eski kasa volvo s40 benzinli 1.8 motor lpg taktık paliodan az yakmıştır ama çok yakmamıştır onu diyim :)

palio düşmanı deilim palio kullanıcısıyım 1.3 multijet. dağlara taşlara vur motor güzel:) ama benzinlisi cıkss sakat:)

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

quote:

Orijinalden alıntı: cokgizlipolis

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-e-185-000-km-1993-model-ful-ful-orjinal-mercedes-200-e/detay

sanıyorum ki, 17 yaşındaki bir arabanın açıklamasına "motoru sıfır ayarındadır" yazmak, aracın 17 aralık 2009 tarihinden beri satılamamasının nedenlerinden sadece biri.

araç eski, geçmişi bilinmiyor ve bakımı bir memura fazla gelebilir.

sözün özü, hiç bulaşmamak gerek.

bu benim verdiğim linkteki araç.
    tabiki illaki alınacak diye bi kaide yok. alıcı bakar, gösterir ona göre puanı verilir

alınır veya alınmaz o ayrı konu

bence peşin yargılı olmayın .nedenmi bizimde arkadaşların ilanları 2008 den beri duruyor. arabalarda bi sorun yok .

şimdi hem biniyolar. hemde kafasından bi fiyat biçip veren olursa satarım acelesi yok diyolar.

18 milyara vardı bi abimizde. okullar açıldı hanımı süremiyodu büyük geliyodu. otomatik vites şanzuman bi arıza verdi. 2de bir geri atıyodu.

fiyatı hemen 15 milyar yaptı 3 günde satıldı.hemde başka ilden geldiler. tekirdağdan almaya.

yani düşündüğünüz gibi masraflı bir araç olsa şuanki sahibi uzun süre elinde tutmaz satar .19 bin fiyat biçmez. çünkü kapıda yattığı hergün zarardır.

15.500 der 1 haftaya 1 aya satar çıkar işin içinden:?

arızalı aracınızı elden çıkarmak için fiyatını düşürmzmisiniz? yoksa 2-3 milyar fazlaya satıcam die sürekli 600-600 masrafmı ödersiniz?

bence araç temiz. ve adam yıpranmış e200 lere sahibindende çok fiyat çektiklerini görünce arabasını onlarla aynı fiyata satmak istememiştir.

arızalı olsa 16000 yaza 15e verir gider. arızaylamı uğraşıcak 94 model aracın

• 1984 senesinin teknolojisiyle üretilmiş ve üretildiği son güne kadar (1995) cok fazla yenilik görmemesine rağmen , günümüzde üretilen bir cok C sınıfı aracından kat be kat konforludur. Keyiflidir.
    Yaşından ötürü yadırgayanlar olabilir kim ne derse desin o paraya alınabilecek en iyi en ekonomik E sınıfı arabadır. Parcası uygundur heryerde bolca bulunur,
    bakımlı diri olanı kolay kolay masraf acmaz yolda bırakmaz.

Bundan daha 7 ay evveline kadar 95 model E200 dizeline sahibdim Onu sattım yerine 2005 model Pejo 307 sw aldım dizel. Yalan yok mersedesimi arıyorum.Pejonun tek artısı motor gücü ama eksisi mersedese göre cok . Şimdi cıkıp diyecekler magane var bora var jetta var... Biliyorum var kullandım cevremde arkadaşlarımda bolca sahip olanlar hemde işimiz gereği bu araclarla haşır neşirizde ama! yok kardeşim mersedesin konforu kalitesi yıl 2010 olmasına rağmen yok. Almanlar zamanında evladiyelik araba yapmışlar. Kabul etmek gerekir iyi arabadır. Bu ülkede bir 10 sene daha rahat yollarda görürüz.

Alacak arkadaşlara tavsiyem ince düşünüp sık dokuyup en uygun paraya en temizini alabilmeleridir. Ve mümkünse gümrükden cıkarılmış arac olmamasına tüm kayıtlarının bulunduğuna dikkat etmeleridir.

Şahsen benim sahip olduğum mersedesin Fabrikadan cıkıp Almanyanın hangi bayiinden satıldığına kadar her belgesi mevcuttu 2 sahibi vardı aracın 3 cü ben olmuştum. Dediğim gibi 7 ay evvel kilması olmayan iki havayastıklı absli sanruflu koltuk ısıtmalı bunun yanında cok temiz olan aracımı 21,500 e sattım.

• Mercedes 200 üretildiği ülkede 94 modeli 2000 euro civarında satılıyor. (kaynak:www.autoscout24.com.tr vewww.mobile.de). eski arabaların fiyatları birbirine yakın bizdeki gibi aralarında uçurum yok . Otomobil üreticisi almanlar eski arabaya bizim ettiğimiz gibi rağbet etmiyorlar.yeni ama dandik modeller eski mercedeslerden bmw lerden daha pahallı. acaba bilmedikleri bir şeymi var. eski mercelesleri dünyada bangladeş ırak suriye etiyopya gibi ülkelerde kapışılıyor. arabada cep telefonu gibi birşey eskisi para etmez

• vay be..peki temizi nasıl bulucaz ya? eş dost yok ki zengin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tempraclube

...şuan piyasada 78-80 model yıllarından mercedes hariç hiçbir firmanın faal durumda aracı yok nerdeyse ve çoğunda abs klima otomatik vites var ...

190e al cebinde para kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

Mercedes 200 üretildiği ülkede 94 modeli 2000 euro civarında satılıyor. (kaynak:www.autoscout24.com.tr vewww.mobile.de). eski arabaların fiyatları birbirine yakın bizdeki gibi aralarında uçurum yok . Otomobil üreticisi almanlar eski arabaya bizim ettiğimiz gibi rağbet etmiyorlar.yeni ama dandik modeller eski mercedeslerden bmw lerden daha pahallı. acaba bilmedikleri bir şeymi var. eski mercelesleri dünyada bangladeş ırak suriye etiyopya gibi ülkelerde kapışılıyor. arabada cep telefonu gibi birşey eskisi para etmez

bence senin bilmedigin seyler var almanya ile ilgili

• bu 190E ler nasıl kardeş? artısı eksisis?
  • 190e'lerin motoru karbüratörlüdür, haliyle düz sistem lpg takılacak.. çok yakar bir kere..
    performans olarak corollayı çok ama çok aratır,, hem yakar,, birde yaktığı kadar gitse içim yanmaz..
    ama bulabilirsen absli klimalısını konforunu yaşamak istiyorsan alınabilir.. oda kasası düzgün birşeyse.. bir içim su gibi sana alman için yalvarıyorsa araba yani..90-92 arası ; 10-12 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 20 Haziran 2010; 22:23:46 >
  • neyse 1yıl 2 yıl da arasam, temiz biniciden bir E200 denk getirebilirsem alacam... 190E biraz sakat iş gibi çünkü yakıtla uğraşamam sonuçta memuruz..
  • Ben 85-86 model 300 D Mercedes'i şu an üretilen bir çok sıfır araca değişmem. Bence alınabilir.
  • Aracı baktırdıktan sonra karar vermelisin.
  • Abartısız söylüyorum. mercedesi değerlendirirken bir 10 sene ilave etmek lazım modele. '94 model mercedes 2005 model çoğu araçtan daha az yıpranmıştır.

En basitinden başka markaların deri koltukları 3-4 yıl dayanmazken Mercedesin koltukları 20 yıllık da olsa sıfır gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 21 Haziran 2010; 15:21:51 >
  • klan kardeş dediğin şey mantıklı..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.