Şimdi Ara

%94 kısıtlanıyoruz! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
39
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 0.88 ile baglaniyorum 3 4 yaptirinca netim kopuyor el insaf akk benim icin ulasilamaz bir hedef. Bu yuzden senin akk servis saglayicim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık güzel bir derleme ve analiz olmuş.

    Ancak Türkiye'deki durum ile başka ülkelerdeki durumu karşılaştırmamak lazım.

    Sebepleri çok.

    Maalesef Türkiye telekom sektörünü özgürleştiremediğinden bu haldeyiz.

    Devlet kendisi TEKEL oldu bu konuda ve başka hiç bir oyuncunun bırakın oynamasına varolmasına izin vermedi. Sebepleri çok derinlemesine bir analiz gerekir bunun için.

    O zamandan bu zamana Telekom ya da eski adı ile PTT diyelim alabildiğine büyüdü, devlet imkanlarıyla semirdi.



    Burada özelleştirmenin hatası büyük oldu. Blok olarak özelleştirme yerine ben devletin yerinde olsam ;

    "Agalar, aha altyapı bende. Bunu ben idame ettireceğim. Hadi siz de POP noktaları kurun, ses, data, iptv vb hizmetleri benim omurgam üzerinden alabilirsiniz. Alın size fırsat"

    dese şu anda numara taşımayı, 3-play hizmetleri konusunda birbirimizle s*d*k yarıştırıyor olurduk.

    Bu noktadan sonra isterse Superonline, isterse vodafone istediği kadar fiber yatırımı yapsın, çok büyük paralar harcamadıkça bir Telekom kadar olamayacaktır.

    Ara not: 4.5 G ya da IMT-Advanced ile tüm baz'ların fiber ile birbirine bağlanması gerekiyor. Bu konuda kim avantajlı sizce? TCELL de Vodafone'da her yeri kazıp kazıp fiber çekme ile uğraşıyor. Kim bunlarla uğraşmıyor? Rekabet'e aykırı ama .... Zamanında Telekom'a perakende internet satma işi konusunda rekabet kurumu TTNET'e OK demiş. Şimdi de Telekom ve TTNET markaları Türk Telekom altında birleşiyor. Rekabet kurumu da solitaire oynamaya devam ediyor sanırım!


    Bu arada bizim trafiğimizin büyük oranı yurtdışına gidiyor. Benim Kota konusunda değişimin olacağını zannetmiyorum.

    Bir arkadaş yukarıda demiş. "İş işten geçti bu şekilde özelleştirmeyecektik" diye...




  • bu konuyla ilgili çok cebelleşildi hatta bir ara hemen hemen her platformda ortak imza toplandı (fakat bir ergenin egosuna kurban gitti o kampanya). bizim insanımız ''gerçekleri bilse bile'' görmezden gelir. yani sen istediğin kadar onlara ortada olan vurgunu, haksızlığı göster umursamaz. kütük gibi bir ülke olduk sesimiz çıkmıyor e sonra eline baltayı alan geliyor normaldir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 14 Ocak 2016; 10:11:08 >
  • Sözleşme bitsin ADSL bağlatmayacağım. Her türlü kıskaca alınmışız. Aslında devlet ve hükümet internet kullanılmaması için, insanları hayattan soğutmak için her şeyi yapıyor. Şaka gibi ama bu durumda internet bağlatmasan yine işlerine gelir, en azından maaşlı trollere düşen kişi sayısı azalır diye.
    Youtube'da sosyal medyada sürekli bant genişliği kısıtlaması
    Sürekli osuruktan nedenlerle erişim engeli
    Televizyonda yaptıkları beyin yıkamaları yetmezmiş gibi adam gibi haber almak isteyenlere bile sürekli tüm medyada yayın yasağı.
    vs vs
    Bu durumda artacak veya kalkacak olan kotaya sevinmem ben açıkçası. Bence herkes en dandik paketlere geçmeli, zaten dünyanın en dandik ülkesinin en sansürlü interneti.
    Türkiyedeki bu sıkıntı ne yazık ki ilkel bir zihniyet sıkıntısı. Kotanın kalkması güzel bir şey olur ama başarı sayılmaz.
  • Destek
  • Yirtinsanizda cirpinsanizda akk kalkmayacak Tr de internet yayın rezilligi devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 14 Ocak 2016; 10:21:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir konu olmuş. Emeğine, eline sağlık

    2 kişi 16 mbit kullanıyoruz arkadaşlar, 10 gün olmadan kota bitiyor. 4 mbit veriyorlar lütfedip sağolsunlar (normalde 3 mbit olurdu) ama hd video bile takılıyor bu hızda.
  • Aha az önce tv de d smart internet reklamı çıktı, tv izleyen elemanı tv deki hipnoz ediyor 😃 "ateşle interneti pamuk eller cebe şikayet'in varsa ekşi'ye ağla(ekşi sözlük)" diyor güya digiturk veya ttnet'e hitaben Sanki kendileri akk koymuyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 14 Ocak 2016; 13:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Değerli müşterimiz,17 Eylül 2015’ten itibaren paketsiz cepten internet kullanım ücreti;internet apn ve wap apn üzerinden yapılacak 0-50KB arası kullanım için 2TL,
    50KB-1MB için 5TL,1MB-4MB için

    10TL,4MB-10MB için 20TL,10MB-25MB için 40TL,25MB-1GB için 49TL olacaktır.1GB üzeri kullanımlarda ise ek ücret uygulanmayacak ve fatura dönemi sonuna kadar internet erişimi 128 kbps hızla devam

    edecektir.Bilginize sunarız.


    Bu da AVEA faturası.

    0-50 kb 2 Tl ne demek biri açıklasın bana ?
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    daha 1 gün önce geldim ingiltereden bırakın bu dediklerinizi sokaklarda heryerde adamların wifi noktası var ve çoğundan görüntülü konuşma yapıyordum tr ile hiçte para ödemedim ki bahsettiğiniz şirketlerin bazıları metroyanun içine kadar hizmet veriyor.
  • Arkadaşlar katılıyorum yazdıklarınıza, birde bu şekilde deneyebiliriz, aşağıdaki kampanyayı imzalayarak destek olabilirsiniz, yada benzer kampanyalar başlatabilirsiniz.


    https://www.change.org/p/internet-adil-kullan%C4%B1m-kotas%C4%B1-haks%C4%B1zl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-dur-de-btkbasin-ofatihsayan
  • Çok açıklayıcı ve bilgilendirici bir yazı olmuş.Teşekkürler.Fakat bunun için ne yapabiliriz?Acaba BTK'ya dilekçe göndersek cevaplamak zorunda oluyorlar mı?Eğer öyle oluyorsa bir dilekçe örneği yazsanız postaneden göndersek çünkü change.org'la falan olacak işe benzemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında karamsar olmamak gerekir bu sitede yayınlanan bir kampanyayla trt çocuk kanalında reklam yayınları kaldırıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Düşmesini falan geçtim de her ay beni arayıp" AKK'yi aşmışınız 10 TL daha fazla verin AKK'nizi 100gb'ye çekelim" diyecek kadar yüzsüz olmaları beni daha çok sinir ediyor. Her defasında arayan suçsuz olsa da benden bir ton laf yiyor çünkü bu durum artık sinirimi iyice bozmaya başladı. Düzgün bir hizmet sağlayamadığı gibi aslında bana hiç bir şey sunmadan üstüne para istiyor olmaları çok yüzsüzce. Başka bir izahı yok bu durumun.

    Yani sen 10TL daha verirsen ben sana 50gb daha kullandırtırım diyorsan aslında senin ortaya attığın AKK diye bir kavram aslında tamamen bir düzmece olduğunu kabul etmiş oluyorsun. Niye derseniz ben 10TL vererek bir başkasının hakkından kullanma limiti kazanmış oluyorum mantıken fakat öyle bir durum olmadığını hepimiz biliyoruz.
  • Çok teşekkürler.
  • Çok teşekkürler.
  • 20 yaşındayım, Türkiye'de Bulgaristan gibi ülkelerin seviyesine geleceğimizi, ucuz hızlı internet almamızı göreceğimi sanmıyorum. Ben ölür giderim hala böyle olmaz burada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç boşuna heveslenmeyin. (evet çok karamsarım bu konuda)

    Devlet (ya da BTK) asla kotayı kaldırmaz.

    Sadece kotalar yakında daha da yükselecek. 4.5 G sebebiyle. 4 GB'ın yetmeyeceği aşikar olarak ve bu da xDSL ve kablo bağlantılarına da pozitif olarak yansıyacak.

    Ama imza kampanyası vs felan hiç biri BTK'nın umurunda değil.

    Devlet aldığı vergiye bakar.
  • Bence o çocuğa para falan verdiler bilerek öyle yaptı. Ya da hakikaten kafasında bir sıkıntı var. O kadar insan dedi reşit birine devret diye çünkü. Dışarda görsem yoluna raptiye atarım, çelme takarım, omuz atarım, suratına balgam atarcasına öksürürüm o kadar uyuzum o ergene. Hala daha kampanya güncellemesi falan yayınlıyor sinirimden mail almamak için change hesabımı kapadım o derece nefret ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısıtlanıyoruz tabi,sadece internet konusunda değil hemen hemen her alanda.Yaşamıyoruz,hayatta kalmaya çalışıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.