Şimdi Ara

94 cm Full HD LG 37LG5000 1.599 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
14.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

usb ve card okuyucu girişin hiç deneyebildiniz mi bi işe yarıyor mu

service only yazdığı için, çekindim denemedim...zaten bağlantı menüsünde; anten, HDMI 1-2-3, Scart 1-2, Kompozit YPbPr...falan var ama USB yok...demek ki kullanılmıyor

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• USB girişi teknik servisin mudahalesi için konulmuş bir giriş. tüketici için değil bildiğim kadarıyla.

Çin atasözü
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Usb girişi ne işe yarıyor ?

Sadece teknik servisin kullandığı bir usb girişi. Teknik servisi arayıp yazılım güncellemesi yapıp yapmadıklarını sordum, bugüne kadar hiç yapmamışlar

Bu arada ben 37LG3000 kullanıcısıyım...

Orjinalden alıntı: SeLPaK

Ya ben şeyi anlamadım.Topic başlıpında full hd diyor,ama ürünün fotografında hd ready?
    Hangisi doğru

full HD....zaten benim eklediğim resimlere bakarsanız, hem Full HD, hem de HD ready 1080p (1920*1080 çözünürlük) logoları var....ürün yeni nesil olduğu için o şekilde yazıyor ve bundan sonra da o şekilde yazılacak

quote:

Orjinalden alıntı: signore

Son olarak önemli bir bilgi :
    Aslında artık resmi olarak Full HD diye bir logo yok. Bu standartları belirleyen EICTA.org sitesinde görebileceğiniz gibi, piyasada Full HD olarak anılan Tv'lerin aslında "HD READY 1080p veya HDTV 1080p" olarak anılması gerekir. Ama bu tabi üreticilerin pek işine gelmiyor, çünkü FULL HD dediğim gibi daha iyi pazarlama malzemesi.

• arkadaşım yapma yaw araştırsaydın keşke buraya bak http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/LG/37LG5000-p-17368-c-9.htm üzdüğüm için üzgümün:(

Orjinalden alıntı: cheetlack

arkadaşım yapma yaw araştırsaydın keşke buraya bak http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/LG/37LG5000-p-17368-c-9.htm üzdüğüm için üzgümün:(

İyide arkadaşım stokta yok diyo farkettin mi?
    Ve o fiyat peşin. Taksite girersen 12 ay Teknosa fiyatını geçiyor...

Orjinalden alıntı: cheetlack

arkadaşım yapma yaw araştırsaydın keşke buraya bak http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/LG/37LG5000-p-17368-c-9.htm üzdüğüm için üzgümün:(

Mesajı görünce, herhalde 1300'e falan kelepir veren bir yer var dedim :)

Arkadaşın da dediği gibi, hem stoklarda yok, hem de Teknosa ile aynı fiyat (peşin ödemede9...ayrıca Teknosa'da peşin alımlarda play club World cardı olanlara %25'i kadar karta yükleme yapılıyordu...yani her şekilde, Teknosa daha avantajlı

• öncelikle hayirli olsun güle güle kullanin

dip cözünürlükte pc ye bagladinizmi uzun süre kulaniyormusunuz ilk açilişlarda ekranda titreme vs oluyormu

bildigin anolog giriş yada hdmi dan 1920 *1080 ?

Bazı Sony ve Philips ürünlerinde 1080p panel bile olsa malesef PC'de belli bir çözünürlük desteği olabiliyor.
    Örneğin bir arkadaşın kullandığı Philips, 1080p panele sahip olmasına rağmen görüntü işlemcisi bunu desteklemediği için PC'de HDMI üzerinden 1080i30 (1080i, yani interlaced) görüntü veriyordu.

Sonuçta 1:1 pixelmapping + 1080p60 desteği var mı?
  • tv niz hayırlı olsun.bende bunu almayı düşünüyorum.d-smart,digiturk,ps3 ve dvd de nasıl görüntü verir.bilgilendirirseniz sevinirim.birde tv nin daha ayrıntılı fotolarınıda çekerseniz çok sevinirim.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyus

öncelikle hayirli olsun güle güle kullanin

dip cözünürlükte pc ye bagladinizmi uzun süre kulaniyormusunuz ilk açilişlarda ekranda titreme vs oluyormu

bildigin anolog giriş yada hdmi dan 1920 *1080 ?

teşekkürler
    genelde uzun süreli kullanıyorum....analog ve HDMI bağlantılarında, ilk açılışta titreme olmuyor; o açıdan hiçbir sorun sorun yok

quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Bu cihazda PC için 1:1 pixel mapping var mı?

Bazı Sony ve Philips ürünlerinde 1080p panel bile olsa malesef PC'de belli bir çözünürlük desteği olabiliyor.
    Örneğin bir arkadaşın kullandığı Philips, 1080p panele sahip olmasına rağmen görüntü işlemcisi bunu desteklemediği için PC'de HDMI üzerinden 1080i30 (1080i, yani interlaced) görüntü veriyordu.

bildiğim kadarıyla, 1080p60 desteği var...kullanma kılavuzunda da bahsetmiş...PC'yi bağladığımda, 720p ve 1080p videoların görüntüsü arasında belirgin farklılık var...PC HDMI ile LCD'ye bağlıyken, ekran kartı ayarlarında yineleme hızı olarak 59 ve 60 seçenekleri var, default olarak 60'da...bu da sanırım desteklediğini gösteriyor...ama yine de net bir şey söyleyemem

94 cm Full HD LG 37LG5000 1.599 YTL

quote:

Orjinalden alıntı: acfviolas

tv niz hayırlı olsun.bende bunu almayı düşünüyorum.d-smart,digiturk,ps3 ve dvd de nasıl görüntü verir.bilgilendirirseniz sevinirim.birde tv nin daha ayrıntılı fotolarınıda çekerseniz çok sevinirim.

teşekkürler...
    dvd'de gayet iyi görüntü veriyor; aynı standartlara sahip (576p) dijital yayınlarda da gördüğüm diğer birçok LCD'ye göre daha iyi görüntü veriyor...zaten Philips'in orta ve üst modelelrindeki XD-engine teknolojisine sahip (görüntüyü baştan işliyor ve daha canlı, daha net görüntü alınıyor...görüntü ve ses normal yayına göre 0,5 saniye kadar geç geliyor bunun için...dijital uydu receiver ve PC'de DVB-S kart için twin LNB kullanıyorum...CRT tv kullandığımda, PC'de görüntünün işlemci tarafından işlenmesi (tv kartının o desteği yok) sebebiyle PC ekranındaki görüntü ve ses, CRT'ye göre 0,5 saniye kadar geç gelirdi...şu anda, LCD tv ve PC'de görüntü ve ses aynı anda ilerliyor; bu da LCD'de 0,5 saniyelik bir gecikme olduğunu gösteriyor...aynı durum, Philips'in XD-engine teknolojili, 100 Hertz ve 3ms tepki süreli 106 ekran bir modelinde de vardı...yanındaki LCD'ye (sanırım Samsung) aynı görüntü veriliyordu ve Philips yaklaşık 0,5 saniye geriden geliyordu ama görüntüler çok daha net ve canlıydı)

fotoğrafların çekildiği makineye, ayarlara ve ortam ışığına göre fotoğraf kalitesinde ciddi değişimler olabiliyor, biraz kumlanma oluştu ama artık idare edelim..alt sınıf kompakt bir makineyle (Samsung S750) çektim...

normal dijital yayın görüntüsü (576p)

PC'den HDMI ile bağlantı (1280*800 çözünürlükte oyun)

PC'den HDMI ile bağlantı (1440*1080 çözünürlüklü video)

PC'den HDMI ile bağlantı (1080p video [1920*1080.x264.mkv])

• bir hata olmuş...yukarıda fotoğrafını çektiğim görüntüler (PC bağlantısı olanlar)...laptop ile clone görüntü sağlandığından, 1280*800 çözünürlükte, yani filmin gerçekte 1080p olmasının bir espirisi kalmamış (zaten 1440*1080 çözünürlüklü videoların kenarlarında boşluk kalmamsının sebebi de oymuş [1280*720'den dolayı, görüntü yayılmış])...az önce sadece LCD'den görüntü alacak şekilde ve 1920*1080/60 hertz olarak ayarladım...özellikle 1080p videodaki görüntü daha da netleşti..

• Karayip Korsanları Çok Güzel duruyor

Kampanya nasıl bilemem ama full hd bi tv şart artık.

şu konuyu tesadüfen gördüm (LG'lerin neredeyse tüm modellerinde, ayrıca, LG panel kullanan Vestel'de de varmış):
    http://forum.donanimhaber.com/m_12917756/tm.htm

1920*1080 çözünürlükte film izlerken, kenarlarda az bir boşluk kalıyor (zoom yapsam da farketmiyor)...yani 1:1 pixelmapping var....60 hertz gösteriyor

• quote:

Ben 37LG3000 modelini kullanıyorum ve 1:1 Pixelmapping imkanı sağlıyor...

Forumda Power Strip ve 1:1 Pixelmapping adlı konulardan gerekli bilgileri alabilirsiniz... Ben laptopbumu HDMI vasıtasıyla bağladım ve 1:1 pixelmapping yaptım. Kullandığım yazılım ise powerstrip yazılımıydı.

• bende bu tv yi aldım ama daha kurmadım.
    ayrıca bende teknosadan aldım ve bana1200 ytl ye geldi :)

usb olayı aklımı karıştırıyor.ingiltere sitesinde tanıtım videosunda bu usb den music ve video bağlantısı gösteriyor.
    http://uk.lge.com/products/model/detail/lcdtv_37lg5000.jhtml buda linki

birde uydumu kullanıyorsunuz tv izlemek için?
    uydu ise marka model nedir.
    son olarak ben bu yuv bağlantılı bir uydu alsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanthunder -- 12 Ekim 2008; 1:53:55 >

ben Goldmaster kullanıyorum, gayet güzel...yuv bağlantısı var ama kullanmadığım için neticeyi bilemeyeceğim...

world play club olmadığı için 1200 YTL fırsatını kaçırmıştım ama şu ana bildiğim kadarıyla öyle bir kampanya yok

• Şu son haftalarda indirimler genelde LG de oluyor.monitör, telefon,,, lcd tv felan
    özellikleri de çok iyi.ama herkez duymuyor işte.parası ve haberi olanlar cukkalıyo malı
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.