Şimdi Ara

93 doğumluyum askerlik kağıdı ne zaman gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9 temmuz 93 doğumluyum 19 yaşımı doldurdum ve 20 ye gireli 3 ay oluyor antalyada 2 yıllık universite okuyorum ikametgahım samsunda, samsunluyum askeriyeden kağıt bana ne zaman gelir bu kağıdın içeriği ne olacak bilgi almak için soruyorum bu sene üniversitem bitecek 2. sınıftayım zaten bunun hakkında bilgi almak istedim şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 8 Ekim 2012; 22:04:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanks55

arkadaşlar 9 temmuz 93 doğumluyum 19 yaşımı doldurdum ve 20 ye gireli 3 ay oluyor antalyada 2 yıllık universite okuyorum ikametgahım samsunda, samsunluyum askeriyeden kağıt bana ne zaman gelir bu kağıdın içeriği ne olacak bilgi almak için soruyorum bu sene üniversitem bitecek 2. sınıftayım zaten bunun hakkında bilgi almak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Bildiğim kadarı ile kağıt filan gelmiyor sen işlemler için en yakın askerlik şubesine gidiyorsun ama sen üniversitelisin bir askerlik şubesini ara sor
  • sanırım gelmiştir banada geldi bende kasım 93 doğumluyum okul halleder diye düşünüyodum ama anlaşılan halletmemiş öğrenci durum belgesi isteniyo öğrenci belgesi değildir herhalde bu?
  • gelse bile köyüne gelir ancak pek bir önemi yok trt duyurusu tebliğat niteliğinde yasal okuyorsan sorun olmaz
  • devlet işleri karısıktır, kagıdın belki yollanmıstır, ama bi yerde unutulup takılmıstır, sen kagıt falan bekleme, direk askerlik subesine gidip kendin basvur, yoksa benim 7 sene oncem gibi kagıt gelme muhabbetine 1 yıl bekle sonrada kagıt gelecegıne polisler kapına geliyo yoklama kacagısın die :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.