Şimdi Ara

93 Civic si hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bekliyoruz videoları merakla kardeşim, nasipse bende si almayı düşünüyorum ama sedan, lakin araç 93 olduğundan soru işaretleri olmuyor değil, ne masraf çıkaracağını kestiremiyorum :/

kazasız belasız gönlünce aracına binmen dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: assabiyim

bekliyoruz videoları merakla kardeşim, nasipse bende si almayı düşünüyorum ama sedan, lakin araç 93 olduğundan soru işaretleri olmuyor değil, ne masraf çıkaracağını kestiremiyorum :/

kazasız belasız gönlünce aracına binmen dileğiyle...

Saolasın hocam :)

Araç basit bir araç, mekaniği olsun elektriği olsun kaportası olsun.. Önceki aracım e36 3.18i'den örnek vereyim, araçla ilgili bir şey yapmak pek içimden gelmiyordu. Çünkü biraz daha karmaşık bir yapısı var, daha fazla elektronik aksam, daha komplike motor, BMW ustasıyım diye geçinen ama işten anlamayan ve anlamadığınızı düşünerek kazıklamaya çalışanlar vs.

Benim tavsiyem, 20'li yaşlarda bir araç alıyorsunuz üstelik bu araç performanslı bir motora ve bu güce karşın bana göre yetersiz performansta frenlere sahip. Haliyle kazalar kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle eğer almaya niyetlenirseniz çamurlukta işlem var, komple boya var vs pek takılmayın derim. İlk olarak motora bakın, iyi bir test sürüşü yapın ardından güvendiğiniz bir kaporta ustasına götürün aracı, lifte kaldırın, ustanız şase ve direklerde hasar almış mı, kazalar çok içe geçmiş mi diye kapı fitillerini vs sökerek baksın.

1-2 tavsiye verecek olursam;

-Eğer araçta LPG varsa markasına çok dikkat edin, motor sağlığı açısından LPG kitinin kalitesi çok önemli.
    -Eğer imkan varsa aracı benzinde kullanarak 0-200 testi yapın. Yüksek hızda giderken aracın sabit gitmesi lazım, özellikle 140 gibi hızlarda. yolun imkan verdiği düzeyde güvenli bir şekilde yapabileceğiniz yüksek sür'ati yapın. Kesilmeden yüksek hıza çıkabiliyor, yüksek hızda düzgün ilerleyebiliyor olması lazım.
    -Mutlaka ve mutlaka motora bakın, baktırın. Yaşadığım tecrübelerden anladığıma göre kaportada oluşan hasar yüksek maliyet gerektirmeden çözülebiliyor, söylediğim gibi basit bir mekanik var çoğu noktada bu nedenle de kendiniz bile biraz el emeğiyle sorunları çözebilirsiniz. Örnek olarak bugüne kadar hiçbir aracımda elektronik aksama teyp hariç dokunamazdım fakat eg civic'te rahat rahat hem kaportada, hem döşemeden, hem de elektronik aksamda istediğimi yapabiliyorum. Aracın bir yerine dokunduğunuzda apayrı başka bir noktası patlamıyor yani

• AssistForte kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim tavsiyelerin için teşekkür ederim almak istediğim aracı aileme gösterdim nuh dediler peygamber demediler ilan da burda bakarsan; fiyat çok yüksek en son 15 olur dedi yine çok geldi ne yalan söylim, ailemde hem eski olmasından hem de modeline göre fiyatın yüksek olmasından dolayı ikna olmuyor lakin araç çok temiz basarsan yakar basmazsan üzmez cinsten bi araba ama gelde anlat.. lpg ye sıcak bakmıyorum ne yalan söylim 2.0 motor altına lpg bana göre değil açıkcası..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sedan-civic-si-orjinal-93.000-km-de-129986896/detay/

hayırlısı diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assabiyim -- 11 Temmuz 2013; 10:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Ee hocam araç ne durumda bende Si bakıyorum yakın zamanda bir si almayı düşünüyorumda motorda kol çıkarma kronik sorun diyenler oldu falan gözüm korktu motorla ilgili sıkıntı yaşadınız mı hiç,aracın gidişi nasıl biraz bahsetin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C3C40E57 -- 3 Mayıs 2014; 19:23:11 >
  • 1.6si klimalı , kaportası kasası ok gibi civic aldim. Çok araştırmamıştım. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu yağ pompası arızaları , yatak sarma ve kol çıkarma gibi şeyler yüzünden araçtan soğudum. Satmayı düşünüyorum ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

1.6si klimalı , kaportası kasası ok gibi civic aldim. Çok araştırmamıştım. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucu yağ pompası arızaları , yatak sarma ve kol çıkarma gibi şeyler yüzünden araçtan soğudum. Satmayı düşünüyorum ne diyorsunuz?

Yan sanayi yağ pompası kullanırsan dediklerin olur.
    Orijinal Yamada kullanırsan birşey olmaz.
    Üzerinde oynama yapma stock bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 12 Temmuz 2014; 14:57:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-k20-swap-eg-170438203/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arakadas araca baya bi islem yapmis anlasilan ama ne anlama geliyo bu yaZdiklari hic bisey anlamadim. Bu kadar para eder mi arac yapilan islemler ne ki bukadar fiyat yazilmis bilen arkadaslar bi aciklarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-k20-swap-eg-170438203/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Arakadas araca baya bi islem yapmis anlasilan ama ne anlama geliyo bu yaZdiklari hic bisey anlamadim. Bu kadar para eder mi arac yapilan islemler ne ki bukadar fiyat yazilmis bilen arkadaslar bi aciklarsa sevinirim

Techden bir abimizin aracı.
    Fazlasını bile eder ben geçildiğini henüz görmedim.
    Üzerindekilerin yazmış zaten ama modifiye bilmeyen biri için anlam ifade etmiyor tabi.
    O ilanda zaten modifiyecilere özel gereksiz açıklama yapılmamış camia tanıyor zaten.

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    ne ıstıyosunuz araca fotoları varmı

eg civic alınır beyler öncelik si yada dolu exde olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

ne ıstıyosunuz araca fotoları varmı

eg civic alınır beyler öncelik si yada dolu exde olabılır

Kemal Erbaş facebook profilimden ulasirsaniz aracin resimleri var. Aracin döşemeleri olsun kaportasi olsun modifiyesi olsun bir bakan bir daha bakiyor.

• Jeolojici kullanıcısına yanıt
    7 kişi cıktı dostum hangısı sensın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.