Askerliği Manisa-Alaşehir 2.ulaştırma er eğitim taburu'na çıkan arkadaşlar varmı ? (93/2 tertipler)
7 yada 8 mayısta teslim oluyorum, özellikle ankara'dan var mı buraya gidecekler ?
Bende oraya düştüm eskişehirden gidicem yanlız 11 ine kadar teslim ol dediler sülüsü alırken
Bende son teslim olma tarihine 9 mayıs yazmışlar.
Mer-Man Arac Sürücüsü yazıyo sülüste nedir bu arakadaslar ben hayatımda hiç kamyona binmedim ne olacak bizim sonumuz
Arkadaşlar zor diyemicem ama kolayda değil akıllı adamı çok severler 1 inci bölük 2 ci takım :) yemin töreninden sonraki dönem dahada rahatlıyorsunuz şu mevsimde sıcak olur bol bol iç çamaşırı çorap götürün bol jilet götürün gerisini onlar veriyor . HAYIRLI TESKERELER.
bende acemi eğitimimi orada aldım, 75 gün acemilik yapıyorsunuz(geri hizmet seçilmezseniz) açıkcası sizin işiniz hiçte kolay olmayacak, havaların sıcak olduğu döneme denk geliyorsunuz. Bol bol sürüneceksiniz. Alaşehirde 2 tabur var 1-inzibat 2-ulaştırma siz inzibatlrdaki rahatlığı gördükçe ne kadar kötü bir yere düştüğünüzü anlıycaksınız. Allah yardımcınız olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: timur1
bende acemi eğitimimi orada aldım, 75 gün acemilik yapıyorsunuz(geri hizmet seçilmezseniz) açıkcası sizin işiniz hiçte kolay olmayacak, havaların sıcak olduğu döneme denk geliyorsunuz. Bol bol sürüneceksiniz. Alaşehirde 2 tabur var 1-inzibat 2-ulaştırma siz inzibatlrdaki rahatlığı gördükçe ne kadar kötü bir yere düştüğünüzü anlıycaksınız. Allah yardımcınız olsun.
Ben 1 bölük 2 takım inzibat bölüğündeydim rahattık açıkcası.
Vayyy beee ne günlerdi :) Askerden geleli 3 ay oldu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme