Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (407. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
9.642
Cevap
53
Favori
1.222.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brujeria35

1.3 xe Toyota corolla 78 binde 97 model gümüş gri boyasız lpg klimalı Sanayide komşu satıyor 13bin istiyor araba temiz sadece tamponlar ufakta boya istiyor başka birşeyi yok Toyota'ların 1.3 leri nasıldır acaba

aracın 78 binde olması düşündürücü kmsi çok kolay değiştirilebiliyor nerden mi biliyorum göstergeyi komple söküp temizleyebiliyorum çünkü fiyat iyi anlattığına göre ama işte kilometre aşırı düşündürücü 1.3 ler nasıl dersen tabiki 1.6 gibi değil umarım açıklayıcı olmuşumdur ama lpgsiz rahatça binersin masraflı değil ekonomiktir.
  • MERHABA ARKADASLAR BİR KONUDA YARDIM EDERMISINIZ BEN ARABA ALMAYI DÜSÜNÜYORUM AMA İKİ ARABA ARSINDA KALDIM TOYOTA GLI 1.6 1998 MODEL BİDE OPEL VECTRA 1.6 1998VEYA 1999 MODEL BU İKİ ARAÇ ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSINIZ ARTI VE EKSİLERİ NELERDİR MOTOR DURUMU KONFORLAR SÜRÜCLERİ VE YAKIT DURUMLARI NASILDIR BANA BİLGİ VERMISINIZ ARKADASLAR COK SAGOLUN

Orijinalden alıntı: bedir65

MERHABA ARKADASLAR BİR KONUDA YARDIM EDERMISINIZ BEN ARABA ALMAYI DÜSÜNÜYORUM AMA İKİ ARABA ARSINDA KALDIM TOYOTA GLI 1.6 1998 MODEL BİDE OPEL VECTRA 1.6 1998VEYA 1999 MODEL BU İKİ ARAÇ ARASINDA KALDIM HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSINIZ ARTI VE EKSİLERİ NELERDİR MOTOR DURUMU KONFORLAR SÜRÜCLERİ VE YAKIT DURUMLARI NASILDIR BANA BİLGİ VERMISINIZ ARKADASLAR COK SAGOLUN

arkadaşım söz konusu konfor olunca vectra D sınııfı bir araç ve corollayla karşılaştırılmaz corolla C sınıfında yer alıyor. Dolaylı olarak D segmentinde 12-13 yaşına gelmiş bir aracın masrafı daha fazla olacaktır.
    Motor konusuna gelince toyota kendisini kanıtlamış bir marka, opel hiç kullanmadım ama 7 senedir toyota kullanıyorum motor konusunda hiç bir sıkıntı çekmedim bu zamana kadar.(7yıl 2005 corolla kullandım ve şimdi 1 haftalık 2001 corolla sahibiyim çokta memnunum )
    yakıt konusuna gelince ben kendi aracımdan örnek verebilirim ancak bahsettiğin 98 corollayla ne kadar ilişiği olur bilemiyorum. aracım sıralı LPGli 26litre gaz ile 350 km yol yaptım. (ş.içi-dışı karışık) seçimin hangisi olursa olsun ikiside tutulan araç ama efsanenın elinden çıkması daha kolay olur.Öte yandan vectranın konforu olsun duruşu olsun corolladan çok çok üstün. Son olarak eğer masrafsız bir araç istiyorsan seçiminin corolladan yana olması senin için daha iyi olacağı kanısındayım.

• COK SAGOL KARDEŞ VERDİGİN BİLGİLER İÇİN
  • slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan 1 ay önce 92 model mavi renkli orijinal 9500 tlye corollla xl aldım klima hidrolik direksiyon var araba çok güzel rahat kullanımı falan ama son 4 gündür çekiş problemi yaşıyorum eskiden 3-4 çıktığım yokuşları 2 ile bayılarak çıkıyor bujileri değiştirdim yine aynı sizce sorun nedir bilen birisi yada basına böyle bi olay gelen varsa lutfen yardımcı olsun ii günler

Orijinalden alıntı: bedir65

iyi akşamlar arkadaş ben kendime toyota 1.3 98 model xe aldım nasıl bir aractir kullanımı. motoru. perfonmansları nasıl verim alabilirmiyim bana bilgi vermısınız arkadaslar tesekürler

kaça aldın ve motor kaçbinde. performansını bende bilmiyorum . bende 1.3 corolla düşünüyorum ama sen bana fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?

@psk selman kardeş yaz geldi böyle oldu.biraz durgunuz

Orijinalden alıntı: comanderr

1.3 corollalar da ae 101 kasadır sadece 1.6 kadar seri olmamakla beraber düz yolda akar gider 75 bg güçdedir
    konfor sürüş iyidir kasa sağlamdır iyisini bulursanız arıza yapmadan uzun süre kullanırsınız.

@psk selman kardeş yaz geldi böyle oldu.biraz durgunuz

1.3 ler ae101 kasa değil lütfen yanlış bilgi vermeyin. 93-98 arası 1.3 corollaların kasa kodru ee100 dür. 93-98 arası 1.6 corollaların kasa kodu ae101 dir. Arkadaşlar bu arada 95 xei mi sattıktan sonra düşündüm düşündüm makyajlı kasa 2011 1.6 benzinli elegant A/T Aldım beyaz renk şuanda 2350 km de ve lpg yi taktırdım

• Arkadaşlar efsanemi sattım. Gerçekten kral arabaydı

Orijinalden alıntı: erAn_

Arkadaşlar efsanemi sattım. Gerçekten kral arabaydı

kaça verdin kanka makinayı hayırlı olsun bmw yolumu açıldı

Orijinalden alıntı: pusatfatih

quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Arkadaşlar efsanemi sattım. Gerçekten kral arabaydı

kaça verdin kanka makinayı hayırlı olsun bmw yolumu açıldı

13.500'e verdim Fatih :) Maşallah cumhuriyet altını bizim arabalar :) 3 sene önce aldığımız rakama verdim :)

dış görünüş olrak ne fark var ? elegant hayırlı olsun resmini bekleriz.

Orijinalden alıntı: comanderr

1.3 ler ae101 kasa değil lütfen yanlış bilgi vermeyin. 93-98 arası 1.3 corollaların kasa kodru ee100 dür.

dış görünüş olrak ne fark var ? elegant hayırlı olsun resmini bekleriz.

Daha doğrusu motor kodları farklıdır. Teşekkürler.
  • merhaba arkadaslar ben kendime 98 model toyota corolla xei 1.6 special aldım araçta airbag ve abs var ama klima yok sebebi ne olabilir bide motor gücü (beygir ) ruhsatta 58 yazıyor dogru mu araçların beygir gücü ne kadar bilgisi olan arkadaş varmı bu araçların tam olarak özellikleri neler performansları nasıl motor ömürleri ne kadar yakıt olarak nasıl lar bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verirseler sevinirim teşekürler

SANA KATOLOG VEREYİM AŞAĞIDA BAKARSIN .

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&&
  • arkadaslar aracımda buji değişikligi yapıcam. gelecek ay 1300 km kadar yol yapıcam zaten değiştirmem gerekiyordu yola cıkmadan değiştireyim diyorum ne olur olmaz. buji alırken nelere dikkat etmem lazım? sıralı sistem lpg li xei kullanıyorum. önerilerinizi bekliyorum.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.