Şimdi Ara

92/1 9.Jandarma Eğtim Alay Komutanlıgı / Bilecik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda altında toplanabiliz benzer bi konu daha var fakat biraz karışmış ve biraz eski burası daha saglıklı olabilir.

askerligini daha önce burada yapan arkadaşlar varsa yardımcı olup bize bilgi verebilirse sevinirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuthlessTR -- 4 Şubat 2012; 21:17:28 >

• Arkadaşlar.. Bizde askerliğimizi yapmak üzere buraya düştük acemiliğimiz burada.. Herkese hayırlı ugurlu olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 9 Şubat 2012; 10:31:42 >
  • Bende 89 doğumluyum 2 yıl tecil ettirmiştim sonunda kısmet buraya gitçem 23 şubat yolcuyum:)
  • arkadaslar ankaradan bılecıge nasıl gıdecez.. :)
  • 339. KSD olarak Bilecikte askerliğimi yaptım. Bilecik eğitimi çok zor olan bir yerdir. %90 gibi bir oranla ''Uzun Dönem'' askerleri Doğu şartlarına yetiştirir ve Usta birliği olarak doğu bölgelerine tim olarak gönderirler.
  • Bende Bilecik 9.j.e.e.a. kom. şöför :D İnşallah Hakkımızda hayırlısı Olur teslim olmaya kendi arabamla gidecem ankaradan gelecek arkadaş rahat bilet bulabileceğine inanıyorum istanbul bursa arabaları ordan geciyordur
  • aştıde dun baktım sadece buzlu gıdıyor oda 15:00 ve 17:00 aksam vaktı orada ne yapacaz bırlık 17:den sonra asker almıyor ıcerı.. sabah gıdecek dırekt arac bulamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askeriye Tanıtım Kagıtlarında Sürekli Asker Alınacagını Saatlerin Önemli Olmadıgını Söylüyordu Ama İstersen Birliği Ara Öğren Daha Rahat Edersin
  • 91 doğumluyum 1 yıl ertelenmişti askerliğim. 92/1 şoför adayı olarak gönderiliyorum 9.Jandama Eğitim Alayı Komutanlığına. yazılan birçok yazıya göre eğitimi sıkı bir yer, bu benim için çok sıkıntı olacak kilo açısından :) Herkezin hakkında hayırlısını diliyorum.
  • Way be gecti gidiyor ahanda bitiyor.. Atarsa 07

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Way be gecti gidiyor ahanda bitiyor.. Atarsa 07

Kısmetse bende 9mayısta oradayım acemi birliği :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboytr

quote:

Orijinalden alıntı: makovad

Way be gecti gidiyor ahanda bitiyor.. Atarsa 07

Kısmetse bende 9mayısta oradayım acemi birliği :)

Hayirlisi ile bitirmek nasip eder insallah yuce rabbim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.