Şimdi Ara

91\1 ŞUBAT 2011'DE ASKERE GİDECEKLER (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.820
Cevap
0
Favori
124.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bj

kimse botlarınıza bişey yapmaz arkadaşlar merak etmeyin :)

$ 64 ^^

Valla askerlik yapıp botlarının calınmış olmasından şikayetci bir sürü insan var. O yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım. Hem rahatlık acısından hem saglık acısından.[ Mantarı filan vardır ]
  • Arkadaşlar benim sülüsümde 21/02/2011 sevk tarihi yazıyor bana 1 gün yol vermiş izmir narlıdere istikam oluna düştüm katılacağı tarih 23/02/2011 yazıyor benim nezaman teslim olamam lazım 23 değilmi bilgilendirirseniz sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.Sahin

quote:

Orijinalden alıntı: bj

kimse botlarınıza bişey yapmaz arkadaşlar merak etmeyin :)

$ 64 ^^

Valla askerlik yapıp botlarının calınmış olmasından şikayetci bir sürü insan var. O yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım. Hem rahatlık acısından hem saglık acısından.[ Mantarı filan vardır ]

çalınmamış bir sürü insanda var o zaman.

ben askerligimi yapmış biri olarak söylüyorum.fakat sen bilmedigin halde varsayımlarla konuşuyorsun..
    o botu istersen zincirle calacak adam yine calar zaten...

eger bot calınma olursa zaten kendi kogusundan olur.botu ilk aldıgında icine falan bi işaret kesik bilmem ne koyarsan calınsa da bulma sansın yükselir...

ayrıca acemi birliginde herkesin botu yenidir.calacak adam alır ve yerine ufak yada büyügüne koyar.onun icin kogusta bot değişimi yaparsınız ilk aldıgınız.

neyse artık bazı yorumlar canımı sıkmaya basladı.unutmayın ki aptal adamın herşeyi çalınır eger aptal degilseniz sorun yok

• Edirne keşan ipsalaya gelen abilerimiz var mı forumdan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_duman

Arkadaşlar benim sülüsümde 21/02/2011 sevk tarihi yazıyor bana 1 gün yol vermiş izmir narlıdere istikam oluna düştüm katılacağı tarih 23/02/2011 yazıyor benim nezaman teslim olamam lazım 23 değilmi bilgilendirirseniz sevinirim?

arkadaşım silüsü aldığın da orda ne zmaan teslim olacağını söyleemişlerdir büyük bi ihtimalle. o tarihte teslim olacaksın.

eğer bilmiyorsan en iyi bilgiyi askerlik şubelerinde alabilirsin. telefonla arayabilirsin yada gidip öğrenebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanbz -- 20 Şubat 2011; 19:39:23 >
  • botu ancak ikisini birbirine kitlersin koridorda hepsi bir arada durur gece başında nöbetçi bekler bot ve koğuş nöbeti 2 şer saat 2 kişi olmak üzere
  • arkadaşlar çok dikkat edin hırsıklık olaylarına karşı.23ünde çıkıyorum yola denizci arkadaşlar haberleşelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

arkadaşlar çok dikkat edin hırsıklık olaylarına karşı.23ünde çıkıyorum yola denizci arkadaşlar haberleşelim :)

aynen 24ünde öglen 1 gibi teslim olcam iskenderuna arkadasım var orda yasayan, tshirtle dolaşios dedi:)
  • 23.de teslim olanlar..

An itibari ile Şafaktan 1 gün attı ya bismillah Kaldı 459

Bu arada 23.de teslim olanlar %99 ihtimalle Mart 18'de yemin töreni var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

23.de teslim olanlar..

Bizim burda ayın daha 21'i, ben mi mesajınızı yanlış anladım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_b_r_k

6'ncı j.komd.eğt.a.k.lığı /manisa/kırkağaç
    muv. özelliği:= karakol eri
    karakol erleri hakkında bilgisi olan varmı?

dotum jandarma olacaksın ama tabi orda komando yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepuscolo

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

arkadaşlar çok dikkat edin hırsıklık olaylarına karşı.23ünde çıkıyorum yola denizci arkadaşlar haberleşelim :)

aynen 24ünde öglen 1 gibi teslim olcam iskenderuna arkadasım var orda yasayan, tshirtle dolaşios dedi:)

süper valla tshirt koyayım 3 4 tane :D
  • 91/1 ler cogunuz bugun gidiyorsunuz hepinize hayirli tezkereler sayili gun cabuk gecer Allah hepnize tekrardan kavusmayi Gostersin yolunuz acik olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

23.de teslim olanlar..

Bizim burda ayın daha 21'i, ben mi mesajınızı yanlış anladım acaba?

Teslim tarihi : 21-23 Şubat..

2 Gün yol izni var yani.. Sende de durum böyleyse bugün itibari ile askeriz..

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

91/1 ler cogunuz bugun gidiyorsunuz hepinize hayirli tezkereler sayili gun cabuk gecer Allah hepnize tekrardan kavusmayi Gostersin yolunuz acik olsun

Eyvallah paşam sağolsn . Ben 25 şubat sabah 9 da çıkıyorum ankaraya doğru, ordan amasya ya 26 şubat sabahı saat 07:30 da Amasaydayım
  • saat kaça kadar teslim olabilirz en son . ben gezmeyi planlıyorum biraz teslim olmadan da . :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

saat kaça kadar teslim olabilirz en son . ben gezmeyi planlıyorum biraz teslim olmadan da . :D

17:00 yada 17:30

Fakat bence öğlen 1 gibi girin..

son saatlerde girerseniz kayıt - aşı - kamuflaj - bot işlemleri ordan koğuşa geçilip yatakların ayarlanması vs. derken saat gece 1-2'yi bulur..

O yorgunlukla bekleyip gece 2'lerde yatıp sabah 5'de kalkacağımızı düşünürsek öğleden sonra giriş yapmak pek mantıklı görünmüyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

saat kaça kadar teslim olabilirz en son . ben gezmeyi planlıyorum biraz teslim olmadan da . :D

17:00 yada 17:30

Fakat bence öğlen 1 gibi girin..

son saatlerde girerseniz kayıt - aşı - kamuflaj - bot işlemleri ordan koğuşa geçilip yatakların ayarlanması vs. derken saat gece 1-2'yi bulur..

O yorgunlukla bekleyip gece 2'lerde yatıp sabah 5'de kalkacağımızı düşünürsek öğleden sonra giriş yapmak pek mantıklı görünmüyor..

Valla ben sabah 7 de inmiş oluyorum amasyaya teslim günü Sağlam bir KAHVALTI yapıp o curcunaya gireceğim . Zaten o kahvaltıdada AS.İZ alıp götürmezse yapacağım =)) yani saay sabah 9 yada 10 gibi çünki değil gece 2 felan gecenin 22-23 bile kalmak istemiyorum =)

• gencler gelecek olanlar yanında bol miktar don aklet getırsın bız gerı kalan ıhtıyac duyulacak herseyı burada verıyoruz bır valız olarak bosa bırseyler getırıp caldırmayın ben gölpazarı 5. taburda kısa donem egıtım çavusuyum buraya dusen arkadasları egıtecez bakalım hadı herkese sımdıden hayırlı olsun
  • Bazı yorumlarda arkadaşlar teslim olmadan önce gezmeyi planladıklarını yazmıslar.

Yalnız ! Sevk tarihi 21 -24 Şubat olan bir kişinin askerligi 21 şubatda basladıgından teslim tarihinde gittiginiz yerde inzibatlar tarafından yakalanmanız söz konusu olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.