Şimdi Ara

90bglik 307hdi yazılımla 110 olur mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten dehşet görünüyor.Benim daha mütevazi birşeyler yapmam gerekli ne de olsa artık tek değilim.Bagaj lazım oluyor da... Mutluluklar kardeşim.Görüşmek üzere.
  • öyle birşey olsa herkes 2005 alır 2007 yazılımı yükler
    AMA Ne kadara yapıolar bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

öyle birşey olsa herkes 2005 alır 2007 yazılımı yükler

Saçma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

öyle birşey olsa herkes 2005 alır 2007 yazılımı yükler
    AMA Ne kadara yapıolar bilemem

Sanırım siz konuyu anlamadınız olay 2005den 2007ye deil 90hp'den 110hp'ye kaldıki öle bişi var zaten Şu forumu biraz olsun takip etseydiniz heryer dizele chip konusu dolu.Bu arada 600€

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 20 Temmuz 2007; 14:44:12 >
  • 600€ gerçekten deli bir fiyat.Bu işte bu kadar pahalı ne var galiba teknolojisini satıyor adamlar.
    FaBeRgE ,senin uyguladığın Onno Ustanın uygulamasından farklı mı farklıysa ne gibi farklılıklar var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SS-Sturmbannführer

600€ gerçekten deli bir fiyat.Bu işte bu kadar pahalı ne var galiba teknolojisini satıyor adamlar.
    FaBeRgE ,senin uyguladığın Onno Ustanın uygulamasından farklı mı farklıysa ne gibi farklılıklar var?

Şöle anlatayım ben yaptıralı hemen hemen 2 yıl olmak üzere. O zamanlarda olay bu kadar yaygın deildi millet yaptırmaya korkuyordu ECU'ya zarar gelmesin die. Birde bu superchips çok iyi bir marka ECU'ma garanti bile verdi. Şu anda piyasada çok var bu işlemi yapan fiyatlarda doğal olarak düştü 250€'a bile yaptırabilirsiniz karar sizin. Evet Onno ustanında yaptığı aynı şey. Yalnız aracın tork ve hp eğrilerini Onno usta kendisi yapıyor o kadar
  • Ama verilen parayı da sonuna kadar hakediyor Chip Tuning..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Ama verilen parayı da sonuna kadar hakediyor Chip Tuning..

Bencede hakediyor. Sanırım hem performans hemde yakıt ekonomisi sunan başka bir ürün yok. He nanochargerı unutmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Ama verilen parayı da sonuna kadar hakediyor Chip Tuning..

Bencede hakediyor. Sanırım hem performans hemde yakıt ekonomisi sunan başka bir ürün yok. He nanochargerı unutmayalım

Nanocharger'ın performans olarak pek bi artısı olduğunu bilmiyorum gerçi ama Chip Tuning forever.. Turbo aracımız yok ki verim alabilelim.

• Bunu gerçekten istiyorum.Garanti bittiği zaman yaptırmaya karar verdim.
  • sorunun cevabı otohaberin 18-24 haziran 25. sayısında. teorik olarak mümkün olsa da tavsiye edilmemiş. dergide uzun uzun anlatmışlar. dergiyi bulamazsan burdan yardımcı olurum.
    quote:

Orjinalden alıntı: SS-Sturmbannführer

Bunu gerçekten istiyorum.Garanti bittiği zaman yaptırmaya karar verdim.
  • 600 euro deil 600 liraya yapılıyor o iş..

gayette hoş olur..

istenirse 1.6 110 un programını direk yükleriz..
  • 600 euro deil 600 liraya garantili yapılıyor o iş..
    gayette hoş olur..

istenirse 1.6 110 un programını direk yükleriz..145 Hp ye kadar yolu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 1 Ağustos 2007; 17:43:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

600 euro deil 600 liraya yapılıyor o iş..

gayette hoş olur..

istenirse 1.6 110 un programını direk yükleriz..

Sizin yaptığınız uygulama nedir? Hangi markanın ECU'ya garanti veriyormusunuz? Ara modül mü yoksa orjinal yazılım mı ?
  • quote:

Sizin yaptığınız uygulama nedir? Hangi markanın ECU'ya garanti veriyormusunuz? Ara modül mü yoksa orjinal yazılım mı ?

Dimensione Sport

Evet ECU garantili..

ORjinal map yedeklenmek şartı ile custom map yapıyoruz.
    Ama dünya üzerindeki bütün ECU lerin orj soft u database de bulunmaktadır..
    İsteyene box da takabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChipTuning Uzmanı -- 3 Ağustos 2007; 15:36:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Dimensione Sport

Evet ECU garantili..

ORjinal map yedeklenmek şartı ile custom map yapıyoruz.
    Ama dünya üzerindeki bütün ECU lerin orj soft u database de bulunmaktadır..
    İsteyene box da takabiliriz..

Teşekkür ederim cevabınız için.Yalnız benim bahsettiğim Superchips için fiyatıydı

• quote:

Teşekkür ederim cevabınız için.Yalnız benim bahsettiğim Superchips için fiyatıydı

Superchips ile senin arabandan sadece 140 hp alabilirsin..Ama custom chip ile 165 e kadar yolu var..

Aradaki fark çok büyük de işte ismi var ismii...
  • Peki 140 ile 165 arasında 25 HP gibi bir değer var , bu değer motor için zararlı olabilir mi ?

Bilmediğimden soruyorum
  • kesinlikle bir zararı yok
  • 165hp çok iddalı bir rakam ben daha hiç 140hp üstü chipli araç görmedim.Ford Focus TDCI,Volvo s40 1.6D,Citröen C4 ve C5 gibi araçlar aynı motoru kullanıyor ve yapılan chip uygulamaları sonucu en fazla 138hp gördüm ona benim aracımMadem böle birşey mümkün ve zararı yok neden 165hp deil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.