Şimdi Ara

9070 xt pure kaplamalar geç yüklenme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben bu kartı ilk alanlardan biriyim hocam bu forum o kadar aktif değil elimden birsürü donanım geçti insanlar bilgilensin bilerek alsın diye açtım konuyu bi yandan da. evet canavar gibi kart 3090 ı kenara atar gömer konforu ısıları sessizliği bambaşka yeni teknoloji sonuçta öyle bir cihaz ama oyunu açtığım gibi geri kapatıyorum sırf bu yüzden bi tanede pubg videosu yükleyeyim beterin beterini görün hocam

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    9000 serisi ana konusuna sorsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

sordum hocam bu sıkıntıyı ceken var aynı şekilde

• hocam geç yüklenme flickering gibi sorunlar bir çok kişi de mevcut bende de takılmalar geç yüklenmeler falan var bios falan herşey güncel sizin karta özel bir durum değil. driver ile düzeltirler diye umuyorum.

kart güzel 5080 ile kapışıyor.

• RDR 2'de nasıldı hatırlamıyorum ama yeni kart alacak olsam 9070 XT'yi almazdım, 7900 XT ve 7900 XTX AMD tarafında bence daha iyi seçenek, özellikle piksel ve doku doldurma hızı olarak. 9070 XT elbette RDNA 4 mimarisi avantajına sahip, daha iyi RT performansı ve birim başına daha iyi FP32 performansı sunabilir.

9070 XT

Cores : TMUs : ROPs

4096 : 256 : 128

7900 XT

5376 : 336 : 192

7900 XTX

6144 : 382 : 192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Nisan 2025; 9:44:36 >
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

İyi yaptınız hocam az para değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.