Şimdi Ara

90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

incik boncuk takı dükkanı

cayır cayır işliyor her giren kız 3 parça şey alıp 15 lira bırakıyor

ki takının maliyeti çok çok düşük

az parayla yığınla mal doldurursun

bi tane de kız çalıştırırsın 800-1000 e . 2 tane de güvenlik kamerası en ucuzundan bi kasaya bakan bi dış kapıya bakan . akşamdan akşama parayı toplamaya gidersin

bunu bende düşündüm kadına yönelik dükkanlar hep kazanıyor ama yerinin işlek olması gerekiyor böyle bir iş yapılacaksa bahçelide yapılmalı diye düşünüyorum.

yada çinden telefon aksesuarı getirip telefon aksesuar dükkanı açabilirim çünkü şuan bile çinden 5er 10 aksesuar getirip elden satıyorum ek gelir oluyor masrafsız iş kar marjı da yüksek fakat sattığın yerdeki gelir düzeyi iyi olmalı

ben keçiörende oturuyorum buraya böyle bir dükkan açsam bahçelide 25-30 dan satacağım telefon kabını burda 10 liraya satmak zorunda kalırım birde ona pazarlık ederler :)

Kızılayda aylık 3 5 milyar kira ile bi dükkan kiralayabilirsen ordan aç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KESİNLİKLE BÖREKÇİ. KÜT BÖREĞİ, KOL BÖREĞİ, POĞAÇA VS. OLAN BİR YER AÇARSANIZ, HELE Kİ İŞLEK MEMURLARIN GELİP, GEÇTİĞİ BİR YERE... GELİP BANA DUA EDERSİN. HATTA UFAK BİR ŞEYLER ATARSIN İLERİDE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herzt

Sosyete,işlek bir yerde dükkan alıp kozmetik ürünleri krem,sabun,kokular falan olabilir.Biz yaptık tutuyor.

Nereye açtınız la

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Sosyete,işlek bir yerde dükkan alıp kozmetik ürünleri krem,sabun,kokular falan olabilir.Biz yaptık tutuyor.

Nereye açtınız la

Balık pazarının orada la.
  • hocam börekci işini yapabileceğimizi sanmıyorum

pizza franchising olayı da biraz pahalı tutuyor bütçeyi aşıyor malesef :/
  • BİR ÇİĞKÖFTE BAYİLİĞİ ALIP ÇİĞKÖFTE DÜKKANI AÇABİLİRSİNİZ ÜSTELİK BAYİLİK ÜCRETSİZ
    çiğköftemiss şubeleri için Mini Bayi Kurulum Paketi - NAKLİYE BİZDEN!

Kategori : DÜKKAN MALZEMELERİ
    Ürün Adı : MİNİ BAYİ KURULUM PAKETİ
    Piyasa Fiyatı : 9500 TL
    Fiyat : 4.990,00 TL + KDV
    Kdv Dahil : 5.888,20 TL

BAYİ KURULUM PAKETİ İÇERİĞİ

Soğutuculu Çiğ Köfte Tezgahı, Buzdolap - 100 cm - (1 Adet)
    Camlı Banko - 150 cm - (1 Adet)
    Arka Tezgah - 150 cm - (1 Adet)
    Yuvarlak Masa - 70 cm - (2 Adet)
    Sandalye (6 Adet)
    Işıklı Vinyl Dükkan Tabelası (maksimum 3m2)
    Cam görselleri (3 adet 35x59 cm, 3 adet 185x10cm)
    Folyo Baskı - 70x100 cm (5 Adet)
    Pano Çerçeve - (5 Adet)

HEDİYELER

200 KG ÇİĞ KÖFTE (100 KG ACILI+100 KG ACISIZ)
    5 ADET NAR EKŞİLİ SOS (5 x 1,5 LİTRE)

çiğköftemiss – Eylül GIDA
    Adres : Alemdağ Cad. Güler Sok. Güler İşhanı No:2/45 Ümraniye-İSTANBUL
    Telefon : (0216) 327 96 65 – Fax : (0216) 391 99 38
    e-mail : bilgi@cigkoftemiss.com
    web :www.cigkoftemiss.com 90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim?

90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim? 90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim? 90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim? 90000 - 120000 Liraya Ankarada ne iş yapabilirim?

• Gimatı karşısında yeni bir alışveriş merkezi açılacak podium diye hafriyatı yeni bitti git oranın yanındaki ofise dükkanlardan tekini ucuza kapatmaya çalış.

• bana kalırsa milletin yapmadığı çok fazla olmayan bi iş yapın yada kadınlar üzerine çalışın

1. kokulu sabun - mum satabilirsiniz değişik şekillerde özel üretim sabunlar ve mumlar araştırırsanız bayilik felan vardır
    2. küçük bir kahvaltı evi olabilir gözleme börek puaça çay simit vs.
    3. kadınlar üzerine incik boncuk saattir küpedir çantadır o tarz şeyler
    4. cafe
  • Franchising
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

Okul kantini ihalesi alın. Kalan parayla ard arda 3-4 dönem devre mülk alın. Sülaleninz raad olsun.

okul kantin ihalesi hiç aklıma gelmemişti doğrusu evet yapılabilir bir iş fakat okul müdürüne vs para yedirmek lazım ona da babam gelmez :/

para yedirme gibi bi durum yok bu sene kantin aldık 42.000 tlye ama zararı bile kurtaramadık

teyzem gil 60.000'e aldı aylık net ciro hariç 5000 lira gelirleri var şans işi
  • Aslında şu güç bileklikleri gibi bir şey yapacaksın. Hiç bir işe yaramıyor ama milyonlarca sattı arkadaşlarımdan 40-50 Tl verenler vardı. Böyle bir şey aklında var millete sattırabileceğin bence deli para kazanırsın
  • hocam yeni yapılan yada apılmakta olan daire al
    inşaatı bitince zaman geçince satarsın
    ama net parayı yazarsan iyi olur o paranın 3te 1ini ayır kullanma girişimciliğin ilk kuraı budur
  • Ben esnafim.zuccaciye plastik hirdavat uzerine dukkanim var.islek bi mahallede ana cadde uzerinde hirdavat ve plastik dukkani acin.bi evin ihtiyac olabilecek magzemeler.hirdavat olur plastik olur.sezonluk urunler cok para var.baba ogul isletirsiniz.elemana bile gerek yok.baban emekliyse hirdavat isleriyle ugrasmayi sever zaten.sende malin takibini yaparsin.alirsin satarsin.akmak kokmaz mallar alirsin.veresiye vermezsen pazarlik etmezsen bi cizgin olursa cok kazanirsin.dukkani kucumseme.3 4 tane muhendisin kazandigi parayi kazandiriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Geçen sene Antalya'da çok iyi bir webmasterlık teklifi almıştın.Babanında ufak bir fabrikası vardı , fabrikanın başına geçmek ile webmasterlık arasında Ankara ile Antalya arasında kalıp foruma sormuştun.Bir de sevgili mevzusu vardı onu tam hatırlamadım.Ben Antalya'ya git demiştim galiba.Neyse Ankara'da kalmışsın.Babanın fabrikasına ne oldu onu merak ettim.

babam fabrikayı devretti hocam emekli olucam dedi devrettiği parayla 4 ev aldı 1 ini sattık

fabrika kurulduğu için gitmedim antalyaya zaten. fabrika işi olmasaydı gidiyordum

web tasarım ve bilgisayarcı dükkanı açayım diyorum ama ortalıkta çok var kazanamama ihtimali yüksek.

Oha la siz baya baya zenginsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

Nereye açtınız la

Olum o imzanı sil
  • Bence en mantıklı fikirler.

1.Yakınlarda yeni açılacak , bir AVM varsa,oradan bir dükkan alın.Kar payı yüksek olur.Eğer öyle bir dükkan alırsanız.Şu jelibon , Haribo türü şeyler satın.Emin olun tutar.

2.Normal bir dükkan açıcaksanız , birkaç ay bekleyin.100.000 cepte para var.
    1. 3 Adet PS4 - Yanında FİFA 14 , PES 14 , birde şu küçüklerin favorisi WWE oyunundan alın.

2. 1 adet , XBOX ONE alın.Buna alacağımız oyunlar tek kişilik.Call Of Duty Ghost , GTA V.

3.4 tane LCD televizyon. ( Smart TV alacak kadar gerizekalı değilsinizdir. )

4.Bir tane büyük televizyon + Digitürk Lig TV

5.İçinde kola - meyve suyu - buzlu çay gibi içecekleri bulunduracaginiz küçük bir buzdolabı.Birde tost makinesi.

6...Maç günü amcaları oturturacak 20 kadar plastik sandalye.

Bunları almamız 14.000 tutacak.Malzemelerin kalitesine göre değişir.Binayı özel okul , dershane gibi yerlere yakın kurun.Saati 5 TL..Maç izlemek 3.00 TL bir çay bizden.Bina kirası en fazla 5.000 olmalı.Hadi hocam iyi işler.

• konuyu hortlatmışsınız saolsun iyi fikirler var şu gimatın karşısındaki yeri araştıracağım yeni avm yanındaki dükkan fikrini.

onun haricinde sultanahmet köftecisi nin franchising ini araştırdım bütcemin 50bin lira üstüne çıkıyor malesef biraz daha para bulursam onu yapmayı düşünüyorum.

kuzenim var eczacılık fakültesi ona eczane açayım bölüşelim dedim fakat yanaşmadı kendi kredi çekip açacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

Arkadaşlar babam emekli oldu ve evde oturmak istemiyor ona etimesguttaki dairemizi sattırdım ve şimdi beraber yapabileceğimiz bir iş arıyoruz.

cebimizde 100bin var fakat 20bin daha üste çıkabiliriz.

Bütün günümüzü alsın istemiyoruz yani sabahın köründen gece 10 -11 lere kadar başında durmamız gereken değil de daha düzenli bir iş olsun istiyoruz. E tabi şartları getirisi bayaa iyi olursa artık onu da yapacağız.

birkaç haftadır bazı şirketlerin bayiliklerine bakıyorum fakat aklıma yatmadı hiçbir şey

ne iş yapılabilir bu parayla fikirlerinizi bekliyorum.

Eğerki güzel bir fikriniz varsa biz yeri açarız bizimle de çalışabilirsiniz?

Okul kantini ihalesi alın. Kalan parayla ard arda 3-4 dönem devre mülk alın. Sülaleninz raad olsun.

Devre mülk'ten uzak durun. Dağ başında 30 m2'yi 50 kişiye toplam 250.000.-tl'ye satıyorlar. Ondan sonrada işletmeyi başınıza bırakıp kaçıyorlar. 3 kere başıma geldi.

• Arıcılık???
    Bu sabah bir emekli astsubay aldım arabama, o anlattı, Hakiki bal üretiyormuş, kilosunu 50 tl'den satıyormuş, yılda bir kaç gün uğraşıyormuş. Yakın yerde indi çok detay soramadım. Araştırılabilir.
  • quote:

Arkadaşlar babam emekli oldu ve evde oturmak istemiyor ona etimesguttaki dairemizi sattırdım ve şimdi beraber yapabileceğimiz bir iş arıyoruz.

cebimizde 100bin var fakat 20bin daha üste çıkabiliriz.

Bütün günümüzü alsın istemiyoruz yani sabahın köründen gece 10 -11 lere kadar başında durmamız gereken değil de daha düzenli bir iş olsun istiyoruz. E tabi şartları getirisi bayaa iyi olursa artık onu da yapacağız.

birkaç haftadır bazı şirketlerin bayiliklerine bakıyorum fakat aklıma yatmadı hiçbir şey

ne iş yapılabilir bu parayla fikirlerinizi bekliyorum.

Eğerki güzel bir fikriniz varsa biz yeri açarız bizimle de çalışabilirsiniz?

Tunalı hilmi cad. de Karum a.v.m var dükkan kiraları ortalama 1000tl civarı olay şu hem eğlenceli bi a.v.m hemde istanbul mertere gidiyosun her hafta beğendiğin malları toptan alıp orda satıyosun örneğin TPM diye bi marka var tişörtün tanesi sana 5tl den geliyo sen 20tl ye satıyosun getiri yüksek :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.