Şimdi Ara

900 TL ILE ALINABILECEK TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ONCELIKLE HERKES E IYI FORUMLAR DILERIM. . .

900 TL BUTCEM VAR 2.EL DE OLABILIR VE BANA BI TELEFON ONERISI LAZIM

BENIM TERCIHLERIM

1 XPERİA ARC S

2 HTC SENSETİON

3 Incredible S
    BENIMKILER BUNLARDIR SIZ KENDI FIKRINIZIDE SOYLEBILIRSINIZ ONEMLI OLAN KULLANAN DAHA IYI BILMESIDIR

SARTLAR KESINLIKLE ANDROID OLACAK OYUN OYNUYACAGIM VE INTERNETE COK TAKILIRIM HIC YOKTON SARJI 1 GUN GITMELIDIR. . .

• quote:

Orijinalden alıntı: karael3256

ARKADASLAR ONCELIKLE HERKES E IYI FORUMLAR DILERIM. . .

BENIM TERCIHLERIM

1 XPERİA ARC S

2 HTC SENSETİON

3 Incredible S
    BENIMKILER BUNLARDIR SIZ KENDI FIKRINIZIDE SOYLEBILIRSINIZ ONEMLI OLAN KULLANAN DAHA IYI BILMESIDIR

SARTLAR KESINLIKLE ANDROID OLACAK OYUN OYNUYACAGIM VE INTERNETE COK TAKILIRIM HIC YOKTON SARJI 1 GUN GITMELIDIR. . .

ilk olarak SENSETİON bulabilrsen al.

Incredible S vatanda % 25 indirimde 937 tl ye kadar iniyordu. ama sanırım stokları azalmıştır.

ama sıfır istersen önerilerim
    desire S
    samsung W
    sony neo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

ARKADASLAR ONCELIKLE HERKES E IYI FORUMLAR DILERIM. . .

BENIM TERCIHLERIM

1 XPERİA ARC S

2 HTC SENSETİON

3 Incredible S

ilk olarak SENSETİON bulabilrsen al.

Incredible S vatanda % 25 indirimde 937 tl ye kadar iniyordu. ama sanırım stokları azalmıştır.

ama sıfır istersen önerilerim
    desire S
    samsung W
    sony neo

Hocam 2.el olabilir temiz bulurum ben bnm icin internet ve oyun onemli grsi cok onemli degil onun icin onerebilecgn telefn ne vr hcm

• Sensation olabilir
    atrix var
    Sgs2 olabilir 2.el hocam tabi biraz daha para eklemek gerekebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DriftRacer

Sensation olabilir
    atrix var
    Sgs2 olabilir 2.el hocam tabi biraz daha para eklemek gerekebilir

Hocam maalesef en son limitim 900 tl sensenin normalini alacam ya yada arc s alacam ama cok kararsizim oyun ve internet kullanacam hic yoktan 1 gunu cikarmasi lazim bnm icinho
  • hepsiburada da atrix in fiyatı bayaa düştü bak bi . ikinci el telefonla uğraşma derim
  • sensation veya evo 3d al.. Biraz daha bekle yada üstüne ekle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jocabonita

sensation veya evo 3d al.. Biraz daha bekle yada üstüne ekle.

HOCAM 2 SI DE GUZEL DE HANGISI DAHA IYI ?
  • sensation rom destegi olarak açık ara önde.. evoya henüz yazılmış stabil 4.0.3 rom yok.. ama sensationlar 1 aydır cirit atıyor.. ayrıca sensation ve sensation XE donanım olarak aynı bildigim kadarıyla.. bulabilirsen temiz bir sensation al rahat edersin.. gayet başarılı bir icat.. EVOya göre de oldukça hafif.. 3D hikaye.. tutmayan bir teknoloji, devamı gelmiyor..
  • evo 3d öneririm bilader dokunmatikte hepsinden önde.
  • Galaxy w sıfırı 850 tl
  • arkadaslar biraz once kayseri forum medıa markt e gıttım adamlarla konustum adamlar en ucuz fiyat garantisi veriyolar dogal olarak bende 1325 tl ye sıfır s2 verıyolar felan dıye konustuk adamlar bozuldu dogal olarak ınanmadılar araadık ve haklı cıktık bence evo 3d guzel bır cıhaz gıbı duruyor baya hosuma gıttı ya sense alacak ya evo 3d ben tercihimi 3d den yana kullanacam muhtemelen 3 gun ıcınde alacam ıns
  • Desire HD al :))
  • izmirdeyseniz htc sensetion telefonumu size 900 liradan verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrnian35

izmirdeyseniz htc sensetion telefonumu size 900 liradan verebilirim.

900 tl mı hocam ne dedıgınızın farkındamısınız 750 800 e garantılı 2 3 aylık cıhazlar verıyolar sahaıbınden gıttı gıdıyor gıbı sıtelerden bakabılırsınız ayrıca kayserideyim ben evo 3 d sıfırı 970 tl ye getırtıyorum ıstersem ama hala kararsızım
  • 2. el temiz bir sgs2 tercihim olurdu.
  • quote:

quote:

900 tl mı hocam ne dedıgınızın farkındamısınız 750 800 e garantılı 2 3 aylık cıhazlar verıyolar sahaıbınden gıttı gıdıyor gıbı sıtelerden bakabılırsınız ayrıca kayserideyim ben evo 3 d sıfırı 970 tl ye getırtıyorum ıstersem ama hala kararsızım

Hocam şu garantili 750 liralık sensationun linkini alalım lütfen :)
    hodri meydan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

hodri meydan

sahibindende 2 gun once 790 a vardı 3 yada 4 aylıkdı cıhaz eger 750-800 tl ye sense arıyosan alacaksan buyur gel kayserideyım ben sana burda verdırıyım o fiyata hocam gelmısken 1 bardakda kahvemı ıcersın

• quote:

quote:

quote:

quote:

hodri meydan

sahibindende 2 gun once 790 a vardı 3 yada 4 aylıkdı cıhaz eger 750-800 tl ye sense arıyosan alacaksan buyur gel kayserideyım ben sana burda verdırıyım o fiyata hocam gelmısken 1 bardakda kahvemı ıcersın

Hocam bak bu olmadı resmen kıvırdın.. yukarda 900 tl bütçem var arıyorum yazdın.. biz tavsiye verdik, adam 900den satayım (ki gayet mantıklı bir fiyat) deyince telefonun fiyatını öldürmek için 750ye var dedin. sen 750ye verdirebiliyorsan önce kendine verdir.. bu tip şark kurnazlıklarına gerek yok.. hadi iyi günler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hodri meydan

Hocam bak bu olmadı resmen kıvırdın.. yukarda 900 tl bütçem var arıyorum yazdın.. biz tavsiye verdik, adam 900den satayım (ki gayet mantıklı bir fiyat) deyince telefonun fiyatını öldürmek için 750ye var dedin. sen 750ye verdirebiliyorsan önce kendine verdir.. bu tip şark kurnazlıklarına gerek yok.. hadi iyi günler..

ben kurnazlık da yalan da sevmem hocam bak ben sana teklifde bulunuyorum gel kayseriye yada bır tanıdıgın bırısı varsa ıhtıyacı olan bırısı telefona buyursun gelsın net 250 300 tl ındırım yaptırırım bak ben bu derece iddalıyım hocam ayrıca evo 3d nın ekranı senseden daha ıyı bana kalırsa o yuzden evo 3 d alacam zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.