Şimdi Ara

900 - 1000TL Civarı Telefon Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerekli Belleğe Sahip Düzgün Bir Telefon arıyorum.Ne almalıyım.(Bide mesela 1 gb dahili telefona 32 gb hafıza kartı taktığımızda normal 32 gb telefonlardan ne gibi farkı oluyor.

• 650-700 TL'ye Motorola Atrix telefon bulabilirsin.Piyasadaki Fiyat/Performans açısından en iyi telefon.Eğer markayı çok sıkıntı ediyosan üstüne 100 TL daha koy 1100 TL'ye Galaxy s2 al
  • 2.El Note almayı düşünüyorum ama 2.el ne kadar sağlıklı olur acaba elden alsam.
  • Bu forumda verilen fiyat aralığında öneri verememe rahatsızlığı var.
  • Merhaba.ben s3 kullaniyorum.dediginiz fiyat araliginda aklima direk mini s3 geldi.999tl piyasada sanirim.inceleyin arastirin,iyi sanslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

Merhaba.ben s3 kullaniyorum.dediginiz fiyat araliginda aklima direk mini s3 geldi.999tl piyasada sanirim.inceleyin arastirin,iyi sanslar.

Doğru.Piyasada 950-1000 TL arasında Mini s3 var. Özelliklerini vs. bilmiyorum ama iyi bir teldir herhalde
  • Motorola sıkıntı edilecek bir marka değildir kalitelidir üstelik zamanında apple'ın telefon nasıl yapılır diye ayağına gittiği 'dilendiği' markadır; hala daha kalitesini korumaktadır az ve öz model üretir, samsung gibi onlarca model üretip piyasayı kirletip kafa karıştırmaz. Ayrıca 'açlık' yapıp teknolojinin her sektörüne de elini atmaz. Sadece tablet, telefon üretir. Marka sıkıntın yoksa zaten newman n2 al ocak başında dünya piyasasında stoklara girecek kargo dahil 450-500 liraya mal olur. Özellik ve performans bakımından s3'ten bile daha üstündür. 250 dolara o özelliklere ulaşılıyorsa 'motorola atrix' ile 'f/p' aynı cümle içinde bile kullanılmamalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca fiyat olarak belirlediğin 900-1000 tl ye ocak gibi piyasaya girecek oppo find 5 (x909) alırsın, s3 le kıyaslamak bile hata olur.
  • atrix olabilir hem 2 çekirdekli
  • 1000-1100 TL aralığında sıfır Samsung Galaxy SII alabilirsiniz. 1-2 ay içinde Android 4.1.2 ve Touchwiz Nature güncellemesi de alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Aralık 2012; 15:24:51 >
  • başka bir alternatif vereyim

üzerine biraz daha koyarak LG 4X HD alabilirsin hocam

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-optimus-4x-hd-p880-16-gb/productDetails.aspx?productId=telceplgp880&categoryId=371946
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.