Şimdi Ara

90 Oyun Chat Ban / 50 Oyun Ranked Ban Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir rekor benım için ... Bu banları neden yediğimi nasıl öğrenebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rankedda flame yapıyonuz adamları oyundan düşürüyonuz reportlucaz diyen adamlara reportla diyip küfür ediyonuz gidip gidip feedliyonuz sonra ben neden ban yedim :) bu aralar cok ban konusu acılabilir gecen sezon bitiminde forumun yarısı ban yemişti anladıgım kadarıyla sezon sonunda banları atıp ayağınızı denk alın diyo riot keske sezon sonunu beklemesede çatır çatır banlasa milleti bizde rahat etsek.

Orijinalden alıntı: Bulls Head

TR de de olsa keşke bunlar rahat rahat oyun oynarız.
    Adamlar konuşmaktan flamelemekten oyun oynayamıyor ki bizde. Sende onlardan birisin heralde.
    Neyse ki yeni sezona weste geçiyorum.

Degilim,westteyeim 3 senedir.

Neyden ban yedigim merak ediyorum,tribunaldan ogrenililw biliyor mu ?

• West de benim de bitmeyen bir chat banım var . West de böyle eğer bir kere uzun süreli chat banı aldıysan bittikçe tazeliyorlar . Bu sene galiba 350 ranked maçım var , en aşağı 150'sinde chat banım vardı . Şöyle bir durum var ki eğer chat banın varsa sezon sonu ödüllerini bu sene vermicekler , çerçeveye veda et ...
    9 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

West de benim de bitmeyen bir chat banım var . West de böyle eğer bir kere uzun süreli chat banı aldıysan bittikçe tazeliyorlar . Bu sene galiba 350 ranked maçım var , en aşağı 150'sinde chat banım vardı . Şöyle bir durum var ki eğer chat banın varsa sezon sonu ödüllerini bu sene vermicekler , çerçeveye veda et ...

Hocam bende ayni durun vardi.ama 2 aydir falan hic ceza yemedim gelirmiki acaba

Orijinalden alıntı: zaknafeinss

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

West de benim de bitmeyen bir chat banım var . West de böyle eğer bir kere uzun süreli chat banı aldıysan bittikçe tazeliyorlar . Bu sene galiba 350 ranked maçım var , en aşağı 150'sinde chat banım vardı . Şöyle bir durum var ki eğer chat banın varsa sezon sonu ödüllerini bu sene vermicekler , çerçeveye veda et ...

Hocam bende ayni durun vardi.ama 2 aydir falan hic ceza yemedim gelirmiki acaba

sezon bittiği an chat banın yoksa gelecek eğer varsa gelmicek . Benim de yeni bitti bende girmiyorum inaktif olmaktan bir kere 50 puan gidecek ama d1 den düşmicem o yüzden riske girmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GenceKsK

Rankedda flame yapıyonuz adamları oyundan düşürüyonuz reportlucaz diyen adamlara reportla diyip küfür ediyonuz gidip gidip feedliyonuz sonra ben neden ban yedim :) bu aralar cok ban konusu acılabilir gecen sezon bitiminde forumun yarısı ban yemişti anladıgım kadarıyla sezon sonunda banları atıp ayağınızı denk alın diyo riot keske sezon sonunu beklemesede çatır çatır banlasa milleti bizde rahat etsek.

+1
  • Ben smurf kasıyorum hiç konuşmamama rağmen sürekli uyarı alıyorum. Adamlar o kadar kıskanç ki iyi oynadığımız için reportluyorlar. Ama sen bir şeyler söylemişsin demek ki. 50 ranked game banını da ilk defa duyuyorum, iyi fikirmiş.

Rank ban sebebım 4 vs 5 oyunu almamızdı,Penta attıgım ıcın karşı takım tarafından reportlandım ve uyarı geldı,ardından oynadıgım ranked oyunda ıse takımda alman premade vardı trolledıler bot lınede ve oyunu kaybettırdırler bende bayaha bı saydırdım "hure,nutte,nazzi" fılan. kışkırtıcı ne geldıyse aklıma soyledım,tabi etki tepki meselesi mıllet mute atıyor normalde boyle durumlarda ama ben duramıyanlardanım gecen sene gold bıle oynadım max olarak yukseldım..Normal oynıyan bırıne laf atmıyorum tabı ama yenıldıgım bı oyunda adama neden hala ad ıtemlerı alıyorsun dedıgımde herif bana stfu dedıgınde ve feedledıgınde herhalde kufur edıyorum kı hak ediyor,bazılarınız ıyı olmus demıssınız bunu dıyen kısılerı ben dırek "veled" olarak nitelendiriyorum neyseee durum bu

Asıl sorum :Ranked banımı açmam ıcın draft oyna dıyor 50 oyun , suan 20 kaldı , char banımdada 4 oyun kaldı,bunları sıfırladıgımda oduller genemı gelmez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 19 Ekim 2014; 14:40:07 >

• Sezon 3de accountlarimda west ve trde 2000 oyun konusma banim vardi. Westte ticket attigimda aldigim cevap suydu; eger bir kere flame,whine,insult,harrasment gibi bir sebepten konusma bani yediysen herhangi bir sebepten oturu reportlandiginda report hakli bulunursa (ki bu afk ve hatta kotu oynadiginiz bir oyunda atilan unskilled player reportu bile olabilir) konusma baninizin suresi uzuyor. Yani kimseye kotu birsey yazmadan oynamazsan benim gibi bitmeyen konusma banlari alabilirsin. Odul konusunda bir fikrim yok ama benim kanaatimde cezalarin biterse odulleri almalisin sonucta hak etmissin. Ben cozumu bana laf atanlari muteleyip kotu ve sacma sapan oynayanlarin laneleri (benim laneim ne olursa olsun) camplamakta buldum. Zor meseleler :D

Orijinalden alıntı: epikx

Bende westte ban yedim 20 oyunluk. Neden anlamadim bazen adamlar sansli oldugunda lucky. Filan diyorum ama anlamadim

adamlar hoşuna gitmediğinde banlıyorlar.d küfür etmene gerek yok westte.noob demek başlı başına flame zaten.d adam 1 20 4 oynuyor noob dedik.yanlış yaptık herarde.d

Orijinalden alıntı: Judge Magister

quote:

Orijinalden alıntı: epikx

Bende westte ban yedim 20 oyunluk. Neden anlamadim bazen adamlar sansli oldugunda lucky. Filan diyorum ama anlamadim

adamlar hoşuna gitmediğinde banlıyorlar.d küfür etmene gerek yok westte.noob demek başlı başına flame zaten.d adam 1 20 4 oynuyor noob dedik.yanlış yaptık herarde.d

Orasi oyle tabi ama turkler westi de batirdi :D gecen gun 3 pre giren turkler karsima geldi. Isimleri escape tr, noob player in tr, fcking tr idi

Oyun baslar baslamaz adamlara yeniliceksiniz dedim acik ara yendik

• quote:

Orijinalden alıntı: hawkmoonx

Sezon 3de accountlarimda west ve trde 2000 oyun konusma banim vardi. Westte ticket attigimda aldigim cevap suydu; eger bir kere flame,whine,insult,harrasment gibi bir sebepten konusma bani yediysen herhangi bir sebepten oturu reportlandiginda report hakli bulunursa (ki bu afk ve hatta kotu oynadiginiz bir oyunda atilan unskilled player reportu bile olabilir) konusma baninizin suresi uzuyor. Yani kimseye kotu birsey yazmadan oynamazsan benim gibi bitmeyen konusma banlari alabilirsin. Odul konusunda bir fikrim yok ama benim kanaatimde cezalarin biterse odulleri almalisin sonucta hak etmissin. Ben cozumu bana laf atanlari muteleyip kotu ve sacma sapan oynayanlarin laneleri (benim laneim ne olursa olsun) camplamakta buldum. Zor meseleler :D

Ooo super istediğim cevabı verdın bana :)

Eskıden tribunaldan neden ban yedıgını gorebılıyordun dıye hatırlıyorum..Suan baktımda bulamadım dogrumu ?

Drafta 30 oyunum kaldı çok zor ya darft işi :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.