Şimdi Ara

90 Lv bLader => (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 Bic, 90 Fire , 72 lighting, cold 48 yaptım.. Armor giyiyorum .. Gayette güzel.

bu arada quantiz in namını bende duydum

Türkiye Türklerin değil, kendini Türk hissedenlerindir!..
  • 90 bicheon
    90 light
    90 fire
    30 cold
    protector

Und ein letzter Gruß an deinem Grab, von mir dein Freund und Kamerad.
    Es bleibt die Erinnerung, ein letzter Gruß an deinem Grab,
    von mir dein Freund und Kamerad, es bleibt ein Blick zurück.

|||||||||| ReichIII |||||||||| Youtube |||||||||| Burak1337 ||||||||||
  • saol
    yokmu şu force kullanan deneyimli bi şahıs

• quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

bence de 90fire cold bicheon sanırım bu buildi kesecek kişi yokturpacheonda çok iyi düşünmüşsün lightdan daha avantajlı oldugunu söleyebilirim..

tabiki de var wizard

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

90 bicheon
    90 light
    90 fire
    30 cold
    protector

Çok teşekkür ederim.
    Kararımı verdim böyle yapıyorum

• bnim bildiğim kadarıyla force buff un yandan yemişi gibi bişi Bence force açma

Orjinalden alıntı: Sro.MaNia

inş

sendemi yapcan

Orjinalden alıntı: CyberSynC

saol
    yokmu şu force kullanan deneyimli bi şahıs

şu anda force kullanmıorum ama sırf force açmak için farma girdim. bence blader 90lvl sınırında kral olur şu yapılandırmayı yaparsan.

90 max ====> bicheon, fire, force
    30 lvl=====> cold

90da en iyi blader yapılandırması bence

• saol kardeş bende öle bişi düşünom ama light yada pachede koyabilirim cold yerine hepside işe yarıo :S

• Blader Yavaş Ve Zor Kesen Bir Cracterdir Yavaşlıgını Biraz Almak Adına Light Kullanılmalıdır Diye Düşünüyorum.
    Cold Zaten Phy Def Veriyor Sizin Zaten Def Fazla Ve Str Bir Char Snow Shield Açar İse Nuker Glavier Gibi Charlardan Aldıgı Damageler Yüzünden Manası 0'a Düşer Ve Atackları Yarıda Kesilir.
    Light Her Char İçin Gereklidir El Yakması Olarakda Light Kullanımı Düşünülebilir Çünkü Parry Ratrio Düşürüp Crit Vurma Şansını Artırır Ve Etrafa Yayılarak Belki 3-5 Canavar Daha Fazla Kesip Hızlı Kasılan Bir Char Elde Edilebilir.
    Char Farklı Olsun Diyorsun Ama Sen Farklı Ve Saçma Yapıyorsun 30 Pecheon Ne Getiricek Sana ? Tepende 25 30 Damage Fazla Vurmanı Sağlıyacak Bir Kuşmu ? Gereksiz.

Orjinalden alıntı: kale2

Blader Yavaş Ve Zor Kesen Bir Cracterdir Yavaşlıgını Biraz Almak Adına Light Kullanılmalıdır Diye Düşünüyorum.
    Cold Zaten Phy Def Veriyor Sizin Zaten Def Fazla Ve Str Bir Char Snow Shield Açar İse Nuker Glavier Gibi Charlardan Aldıgı Damageler Yüzünden Manası 0'a Düşer Ve Atackları Yarıda Kesilir.
    Light Her Char İçin Gereklidir El Yakması Olarakda Light Kullanımı Düşünülebilir Çünkü Parry Ratrio Düşürüp Crit Vurma Şansını Artırır Ve Etrafa Yayılarak Belki 3-5 Canavar Daha Fazla Kesip Hızlı Kasılan Bir Char Elde Edilebilir.
    Char Farklı Olsun Diyorsun Ama Sen Farklı Ve Saçma Yapıyorsun 30 Pecheon Ne Getiricek Sana ? Tepende 25 30 Damage Fazla Vurmanı Sağlıyacak Bir Kuşmu ? Gereksiz.

attack reating(yanlis yazdim aama anlayin siz xd) artiran pasifi yinede is goruyor 100-200 arasi vuruyorsan onun sayesinde 150-200 vuruyorsun

Konsol:Sony Playstation 40 GB PAL

Oynadığım Oyunlar:TimeShift,Dragon Ball Z,NFS Pro Street,GTA4,MGS4,COD4,DVM4,GT5P,FIFA 08

• quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Blader Yavaş Ve Zor Kesen Bir Cracterdir Yavaşlıgını Biraz Almak Adına Light Kullanılmalıdır Diye Düşünüyorum.

pacheonu iyice bi araştırda , (o lvlde saldıran kuş warmı? en aşşadaki skil ne işe yarar fln

snow shieldi kullanmayı bilmiosun heralde. bunu açmazsan euro charlara nası kafa tutacan?

lightin bence tek önemli parry ratio onuda forcedeki skili kullanarak karıdakini düşürnce eşitler die düşünüyorum

ama yinede cevap werdiğin için teşekkürler

• Teşekkür ederim arkadaşlar,

Ancak 25-30 damage fazla vuran kuşun ne işi var demişsinizde; o kus atack rating'i arttırıyor hem,

30lvl da COLD ne işe yarar ki? phy. defansı 7 arttırsa nolur arttırmasa nolur, zaten savaslarda Cleric'lerin mag. ve phy. defans bufflarını almıyor muyuz?

Bence o yuzden COLD yerıne PACHEON da düşünülebilir

Zaten Damage sorunumuz var yav:))
    Processor: INTEL i7 3770K@4.7 Ghz ( 1.30v ) ~ Cooler: CORSAIR H105 ~ Board: ASUS Maximus V Formula ~ Graphic Unit: MSI GTX 780 LIGHTNING @ 1300/6500 (Water Cooling) ~ Memory: CORSAIR Vengeance Pro 16GB 2133Mhz Cl9 ~ Hard Drive: CORSAIR Neutron GTX 240 GB ~ PSU: CORSAIR Rm750 ~ Case: CORSAIR Obsidian 800D (Big Chef) ~ Display Unit: ASUS VG278h 120Hz ~ Gaming Equipment: LOGITECH G19 - RAZER Deathadder - RAZER Vespula Pad ~ Speaker: CREATIVE Gigaworks T3 - CREATIVE Tactic 3D
  • Çok saçma yorumlar yapılmış...

Bladerın coldla ne işi var yahu zaten azına kadar phy defans hiç gerek yok,

Bladerın ihtiyacı hız ile vuruş,

En iyi yapacağın şey 90 light yapıp charın hızını ciddi derecede artırmak zaten tanksın.Yani bu tank ferrari karışımı bişe oluyorki kimse seni tutamaz,

Bide 30 pacheon biliyosunki blader düşük vuran bi char yeni skiller ne kadar güsel vuruşlarda yapsa atack lazım açmanı tavsiye ederim,

Dediğim gibi ne force ne cold 2 side blade e yaramaz bu dediklerimizi yaparsan üstünde sun olmasa bile bi yerlere varabilirsin artık sana kalmış...

Orjinalden alıntı: izmirli mert

90 pacheon 90 fire 60light 60 cold yapabilirsin blader zaten phy yönden bayağ sağlam cold 90 lvl yapmana gerek yok

Hiç Europe kasmadığım için bilmiyorum divion nedemek???

• quote:

herşey içi saolunda force kullanan yokmu diom bi yardım etse diom forceyi bi açıklasa diom

force açacağım yakında, farmım bitsin önce. az kaldı son 15k sp
    ama kısaca anlatiim arkadasım. forcede vital serisi var. bu seri rekibine debuff yapar,yani rekibini zayıflatır.

60 lvlda decay geliyor ==> ne işe yarar? ==> rakibinin phy defansını düşürür.(çok önemli blader için ,çünkü vuruşları phy cinsinden)

70 lvlda bi skill gelio adını unuttum==> ne işe yarar? ==> rakibin mag defansını düşürür.(bu da önemli, decaye destek olur)

80 lvlda impotent diye bi skill gelio ==>ne işe yarar?==> rakibin atağını düşürür!! (çok önemli dememe gerek var mı acaba?)

90 lvlda division gelir==> ne işe yarar?==> rakibin hem phy hem de mag defansını düşürür.(!!!!!!çok çok önemli)

NOT:ayrıca 100lvlda forceye stun gelecek!!
    bilmeyenlere duyurulur.

bu debuffların tutma olasılıgı %80. kısacası eğer sen 60-70-80-90 lvl debufflarını yedirirsen rakibe, o rakibin giydiği sun kıyafetler bir anda tül olur tül!!! :)

ayrıca force açarsan mp bonusu olan pasif skilli de elde edersin böylece snow shield açarsan hiç duraklamazsın. bunu bizzat denedim!! force açmadan önce snow shield kullandıgımda mp bitiyordu, ama artık bitmiyor. çok önemli

şimdi elimizdekilere bakalım:
    1)fire ek yakması(imbue) en yüksek mag. damageyi verir+ phy güç arttırır + mag defans verir + shield skili ile status olmazsın===================> MAX 90lvl
    2) force ile vuruşlarını artırırsın (blader az vurur tabusu burada yıkılıyor!!)+ mp bonus============> MAX 90 lvl
    3) cold snow shield (%23 absorbation)====> 30 lvl ciddi defans sağlar

bu skillerle damagesi glavier kadar olan ve defansı iyi bir blader elde edersin.

bu charın hiç mi kötü yanı yok??
    tabiki var =)hızı eksik!!!
    çözümü var mı?
    var=)
    nedir o?
    yüzükçüde satılan iksir veya drugs of breaze tabletleri!!
    neyaparmıs o ikirler? =)
    %100 civarında hız verirmiş(ki bu oran lightning skillerinden daha fazla!!)

bence çok dengeli bir char olur defansı ve vurusları sağlam.
    daha ne istiyosunuz=)

90 ve 100 bladerin kral yılları olacak (tabii force kullanıyorsan)

açıklayıcı olabildim mi arkadaşım=)

• quote:

Orjinalden alıntı: romnthief

quote:

herşey içi saolunda force kullanan yokmu diom bi yardım etse diom forceyi bi açıklasa diom

force açacağım yakında, farmım bitsin önce. az kaldı son 15k sp
    ama kısaca anlatiim arkadasım. forcede vital serisi var. bu seri rekibine debuff yapar,yani rekibini zayıflatır.

60 lvlda decay geliyor ==> ne işe yarar? ==> rakibinin phy defansını düşürür.(çok önemli blader için ,çünkü vuruşları phy cinsinden)

70 lvlda bi skill gelio adını unuttum==> ne işe yarar? ==> rakibin mag defansını düşürür.(bu da önemli, decaye destek olur)

80 lvlda impotent diye bi skill gelio ==>ne işe yarar?==> rakibin atağını düşürür!! (çok önemli dememe gerek var mı acaba?)

90 lvlda division gelir==> ne işe yarar?==> rakibin hem phy hem de mag defansını düşürür.(!!!!!!çok çok önemli)

NOT:ayrıca 100lvlda forceye stun gelecek!!
    bilmeyenlere duyurulur.

bu debuffların tutma olasılıgı %80. kısacası eğer sen 60-70-80-90 lvl debufflarını yedirirsen rakibe, o rakibin giydiği sun kıyafetler bir anda tül olur tül!!! :)

ayrıca force açarsan mp bonusu olan pasif skilli de elde edersin böylece snow shield açarsan hiç duraklamazsın. bunu bizzat denedim!! force açmadan önce snow shield kullandıgımda mp bitiyordu, ama artık bitmiyor. çok önemli

şimdi elimizdekilere bakalım:
    1)fire ek yakması(imbue) en yüksek mag. damageyi verir+ phy güç arttırır + mag defans verir + shield skili ile status olmazsın===================> MAX 90lvl
    2) force ile vuruşlarını artırırsın (blader az vurur tabusu burada yıkılıyor!!)+ mp bonus============> MAX 90 lvl
    3) cold snow shield (%23 absorbation)====> 30 lvl ciddi defans sağlar

bu skillerle damagesi glavier kadar olan ve defansı iyi bir blader elde edersin.

bu charın hiç mi kötü yanı yok??
    tabiki var =)hızı eksik!!!
    çözümü var mı?
    var=)
    nedir o?
    yüzükçüde satılan iksir veya drugs of breaze tabletleri!!
    neyaparmıs o ikirler? =)
    %100 civarında hız verirmiş(ki bu oran lightning skillerinden daha fazla!!)

bence çok dengeli bir char olur defansı ve vurusları sağlam.
    daha ne istiyosunuz=)

90 ve 100 bladerin kral yılları olacak (tabii force kullanıyorsan)

açıklayıcı olabildim mi arkadaşım=)

kardeşim gerçekten çok teşekkür ederim. inşallah bide sun alacağım
    ama şimdi herkes gördü yapmayın millet eziq bu build

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.