Şimdi Ara

90 km hız sınırı olan yerde 93 ile ceza yemek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: belverus

Hocam Eskişehir yolu Köy Hizmetleri Önü olarak geçiyor. Çankaya - Ankara, Eskişehir İstikameti.

Hocam dediğim gibi, orada hız sınırı 82. %10 tolerans ile 90 oluyor. Yanlışım varsa düzeltsin bölgeyi iyi bilen biri. Ancak radar cihazlarının kalibrasyonu ile ilgili 3km lik hakkınız daha var -ki bu da itiraz yolunuzu açıyor. Forumda konusu mevcut, arama yaparak hazır itiraz metnine ulaşabilirsiniz. kolay gelsin.
  • Hız Limiti %10' dan %30' a Kadar Aşılmıştır.
    Ne demek istemiş ki burda.
    Geçmiş olsun bu arada.
  • 90km hız sınırı yerinde 93km ile ceza, 3km de itiraz edilince yarı Ya indirme yada cezayı ödememe gibi bir şey duymuştum dogrumudur bilenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orada limit 82 itirazi 3km fazlasi için edersiniz fakat 82nin %10 kusurata vurursa tutmaz :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Orada limit 90 hocam fotoya iyi bak.
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Tabelada 82 yazıyor o limit kameranin ceza yazacagi limit olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Yukarıdaki arkadaş gibi 3 km'ye kadar hata payını kullanarak itiraz edeceğim.
  • 93 le ceza kesemez ceza baremi hiz sinirini %10 ile %30 arasi gecenler ve %30 unu gecenler olarak 2 ye ayrilir. Ceza yediginiz yerde hiz siniri 90 degil.

• Ceza yediğim yerde hız sınırı kaç onu da söyler misiniz? Görüntü'de 90 diyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Ceza yediğim yerde hız sınırı kaç onu da söyler misiniz? Görüntü'de 90 diyor zaten.

Sikayet edin hocam o zaman 99 la gitmediginiz surece ceza yazilamaz hiz siniri 90sa

• Edeceğim hocam, bir arkadaş hız sınırı orada 82 dedi, 90'a kadar ceza yazılmıyor o yüzden sınırı 90 görüyorsun dedi. Ama radar aletlerinin de 3 km yanılma payı oluyormuş. Bunu baz alarak itirazımı yapacağım.
  • ankarada 82 tabelası heryerde var... polis ceza yazacağı limit km yi oraya girmiş... yani yüzde 10 ile 90 km yazmış...

diğer arkadaşların paylaştığı konuda iptal davası var bence uğraşın iptal ettirin bende öyle 122 km hızla ceza yedim...
  • hocam itirazı muhakkak yap ama bundan sonrada milimetrik geçmeye çalışma :) 82 yazan yerde 80 ile gidin çok zaman kaybetmezsiniz.Şu yaşadığınız sinire değmez diye diyorum.Dalgınlıkla geçtiyseniz diyeceğim bişey yok.
  • xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Hocam cezayı pazar sabah 7:52'de yedim, inan o an 90 ı geçtiğimi fark etmedim. Böyle insafsızlık böyle düşmanlık olmaz.
  • Heryerde 82 yazıyor zaten belliki dalgınlığa gelmiş. 90 üstü hıza ceza gelir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.