Bildirim
90 bin civarında d segment araç tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
konu güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
508 Allure
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Opel Insignia.
Olabilir ise Avensis
Allure BlueHDi bulamaz, BHDi olmazsa mânâsı kalmaz.
508 BlueHDi Access olabilir belki.
İnsignia olabilir
Mondeo seviyor millet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 30 Mayıs 2019; 23:12:23 >
Allure ayrı bir güzel ama
Sahibi olarak çok güzel geliyor -
Martta 103.500'e 86.000 KM 4.000 tramerli 2 boyalı Allure 508'imi almıştım siyah inci renkli (2015).
Şimdi muadili 110.000'e bile yok. -
Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.
Öncelikle latitüüt denen ucubeyi eleyin. İç mekan kalitesi, donanım, yakıt tüketimi gibi konularda son derece iyi olmasına rağmen, rezalet sayılabilecek bir yürür aksamı var kendisinin.Yol tutuş namına hiç bişey yok arabada.
A6 temiz denk getirebilirseniz elbette ilk tercihiniz olsun.
Mondeonun o kasası ( eski aracım) yol tutuş ve sürüş keyfi olarak muazzamdır. Konfor konusunda çok çok iyi sayılmaz biraz sert ama diğer konularda çok iyi.
Temiz bir 2.0 tdci mondeo hem yürütme maliyeti hem de genel olarak son derece memnun kalacağınız bir araç olur tavsiye ederim.
Yazmadan edemedim Audi'nin yürütme maliyeti çok fazla olur.
O paraya çıkınca Latitude çok mantıklı gelmiyor. -
aslında bende audi yi beğeniyorum ama 200 bin kilometrede hep güvenemiyorum. Sanırsam en iyi seçenek bulursam pasat veya mondeo
508 öneren arkadaşlara teşekkür ederim aslında hiç aklımda yoktu ama güzel araca benziyor
Mondeo -
Mondeo çok iyi f/p aracı pejodan uzak durmanızı tavsiye ederim
Audi A6 e sınıfı 90 bin liralık Audi sizi üzer d sınıfı araçlara bakınız. Limitiniz 140-150 arası olsaydı c6 kasa A6 çok ayrı tad verirdi size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Opel Insignia.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X