Şimdi Ara

90-95 ARASI TYT KAÇ K OLUR BU SENE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum kimsenin bunu bilemeyeceğini fakat tahminlerinizi almak istedim,troller yazmasın lütfen.

• Hocam tahminimce 30k civarı gelir geçen seneye göre çok fark etmez sonuçta süre herkese uzadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maxmadd01 M kullanıcısına yanıt
    Hocam evet ama 30 dakika ek süreyle 80 yapanlar 90 yapmaya başlamış olmuyor mu ?
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Benim gibiler asla 90 yapamaz hocam :)
    bugün 345 tyt 3 çözdüm
    Tr: 23-15
    sos: 10-10
    Mat: 35-4
    Fen: 17-3 135 dkda sınavı bitirdim fakat bana 30 dk değil 300 dk versen o türkçeyi halledemem :)
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Hocam o süre uzayınca 90 yapan da 100 yapıyor, 100 yapan 105 yapıyor bir tek 110+ yapanda çok oynamaz ki geçen sene 90 tyt 26 27k yapıyordu bence 30 31k arasına çıkması gayet olası(sadece tahmin yapıyorum bilemeyiz sınavın zorluğu da çok etkili ama ortalama böyle olur gibi)

• Ben 85-90 yapıyordum ama tek eksiğim süreydi, şimdi netlerim 100-105 arası değişiyor, bana da asiri yığılma olacakmış gibi geliyor, ve asıl sıkıntım Ayt oradan 55-60 civarı yapıyorum, geçen gün 63 oldu ilk defa. Sınava kadar umarım çok daha yüksek netleri görürüz ama sizce tahmini 105 tyt 65 ayt kaç k olur bu sene?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maxmadd01 M kullanıcısına yanıt
    katılıyorum ama aytde de konular kalktı ek süre de verildiği için tyt daha zorlayıcı olabilir gibi geliyor, ama bana da baya yığılma olur gibi geliyor yani +5k falan olasılığı yüksek bi sonuç gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullock19 -- 31 Mayıs 2020; 20:50:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bullock19 kullanıcısına yanıt
    Hocam + 5k mutlu eder beni şahsen. Ben + 10k,15k gelir diye korkuyorum.
  • 15-20k olur.sırf süreden dolayı netlerini arttıranlar matematiği 2 saatte çözenler fosforcu tayfaydı.80+tyt yapan biri zaten en fazla 2-3 soruya bakamıyordu.değişen bir şey olmaz.2-3 soru daha uzun sorarlar aynı hesaba gelir
  • 100k olur
  • up
  • +sonsuz awk

• max 23k

• 50k civarı.

• hopesystem H kullanıcısına yanıt
    hocam 85+ yapıyordum ama matematikte en az 12 soruya falan bakamıyordum sürenin artmasıyla birden netlerim 100'un üstüne cikti, kanıtı da direk kendim olduğum için açıkçası ben de yığılmadan korkuyorum, sandığınız kadar kolay olmaz öyle 2-3 soruyla.
    Ayrıca da sözde bu 30 dkyı sınavı geriye aldiklari için hediye ettiler sınavı zorlastirirlarsa pek bi anlamı kalmıyor olur, tepki çekebilirler. Şahsen ben tepki göstermem çünkü eleyici olması gerektigini de düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.