Şimdi Ara

90-120k arası hedefleyenler doluşun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim 120-130 arası geçen sene 132 binle kapatan bir üniversiteye gitmeyi hedefliyorum. benim gibi bir çok insanın bu forumda olduğunu biliyorum bir sürü konuda dertleşip özel mesajlarda fikir alışverişi yaptığım çok kişi var. gerçekten bir şeyi çok merak ediyorum dün girdiğimiz limit yayınlarının sınavının ayt'si gibi ayt gelirse bizim akıbetimiz ne olacak? ben şahsen matematikten utanarak söylüyorum 8.25 yaptım.(çözüm fotosu atan bir insta hesabından kontrol ettim) fene henüz bakmadım fakat onunda kötü geçtiğini söylemek isterim o da 8-9 civarı gelir muhtemelen belki o bile gelmez bilmiyorum. ama gerçekten bu sınav zordu. gerçek sınavın bu kadar zor olması başlıkta yazdığım sıralamayı olumlu etkiler mi onu tartışalım istiyorum. bizim gibi hedefleyenlerin yani 80k'dan sonrasının matematiği zaten iyi değil bu yüzden zor gelmesi bizi iyi etkiler diye düşünüyorum. ama bu sefer de arkada yığılma olacağı için çok kötü etkiler diye de düşünüyorum. orta yol bulamadım.

genelde forumda 180k sıralama için 70 e 30 yazanlar oluyor bu benim gözümü korkutuyor. gerçekten abarttıkları kadar olduğunu düşünmüyorum. zaten toplasan 500k sayısal var bunun 250bini vasıfsız 250 bin rakibimiz var her 3 insandan 2 sini geçersek aslında başarmış oluyoruz. sınavlanın geçen seneki sınavlar için verdiği netlerde belli onlara bakarsak forumdakiler çok balon geliyor bana o yüzden 120 bine girmek çok zor değilmiş gibi hissediyorum ama zor sınavlarda moralim çok bozuluyor. zorsa bana değil herkese diye düşünemiyorum. siz matematikten kaçar net yapıyorsunuz limite giren varsa kaç yaptı.bunları yazar mısınız.

• benim de hedefim 60k ama kötü gelirse yine tercih yaparım bende çöktüm moral olarak töderde show yaptım ama limitte yamuldum ama kendi mallığımın eseri olduğunu biliyordum çünkü tekrar yapmadan girdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam netlerini yazsana ortalama benim hedef 136 k tr çok belirsiz 25-38 sosyal da belirsiz netlerim çok oymuyo sosyal 7-14 tyt mat 20-30 fen 5-10 ayt mat 15-25 fen 4-7

• cagalagar C kullanıcısına yanıt
    hocam genel tyt :

Türkçe -24-26 ( dil bilgisi fazlaysa 22 ye düştüğü oluyor)
    Sosyal - 5-10( bazen 12 bazen 3 oluyor )
    Matematik - 24-28(limit sınavında geoyu yetiştiremedim fene bakmak için)
    Fen - 4-10

tyt'de en max 68i gördüm karekökte mebin yayınladığı 1.denemede 67 yaptım. 60-65 arasında gidiyorum( limit yamulttu 50-55 gelse iyidir )

ayt

matematiken en max 21 gördüm simya yayınlarının onun dışında hep 14-18 arası oluyordu ama bazen zor denemelerde limit gibi 7-8 e düşüyor
    fenim çok kötü en max 12 yi gördüm 8-12 arası gidip geliyor o da hocam.

senin genel olarak daha iyi görünüyor umarım hedefine ulaşırsın hocam
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    sınava girmeden önce son tekrarı nasıl yapıyorsun hocam kaynak olarak ne kullanıyorsun son gün mü son hafta mı fenden matematikten önereceklerin varsa sınavdan önce deneyelim bizde.
  • nocallrecently kullanıcısına yanıt
    inşallah hepimiz kazanırız istediğimiz yerleri

• Ayt sağlammış ama tyt yi 75 80 yaparsan rahat 80 K
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT +90 için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100k ile 130k arasında hedefim şuan 70-20 yapıyorum. umarım sınava kadar aytyi 10-15net arttırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archel0t -- 28 Mayıs 2018; 17:13:20 >
  • Arkadaslar tyt yi 50'den 70'e, ayt yi de 5-10'dan, toplam 35-40'a cikarmak için tavsiyelerinizi bekliyorum. Tyt için matematik ve fen kisminda zayifim, hedefim 88 ve 130k arasi. 1 ayda kesin arttirmam gerek lütfen yardım

Yani şöyle soyliyim ayt matı 22 23 seviyesine, fenleri de 6, 7 ve 8 gibi netlerle kapatmam gerek. Son umudumsunuz arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 28 Mayıs 2018; 17:23:5 >
    Hocam netler nasıl bende 60k hedefliyorum. Sayılır yani moral baya düştü bende de

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    töder 80 35ti evde de genelde böyle geliyordu gerçi ilk ayt denememdi limitte süre yetişmedi zaten o moral bozukluğu ile yatıp uyudum kalkıp ayt gititm hiçbir şey yapamadım
    töderin aytde konu eksiğimde vardı integral ve organik yoktu bilmiyorum ya ama sınavın limit kadar zor töder kadar kolay olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ditrado -- 28 Mayıs 2018; 18:1:44 >
    Hocam ayt için ne önerirsiniz 40 hedefim var ama bir türlü göremedim 40 ı. Sınava bir ay kaldı ve hala yerimde sayıklıyorum. Tyt netleri benimde 70-80 arası gidip geliyor sınavda 75+ hedefliyorum.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    hocam tavsiye verebilecek kapasitede olduğumu düşünmüyorum ama şu 1 aylık süreçte yapacağım tek şey bu hafta son konuları çalışıyorum fizik yetismeyecek zaten saldım

bölüm denemeleri aldım ve varolan soru bankalarını temizlemeye baslıcam

• hocam hedeflerimiz aynı benim tyt türkçe 26-35 mat 20-25 fen 7-12 sosyal 4-9 ayt de mat 10-18 max 16.75 yaptım karekökte ayt fen 8-12 yapıyorum tg limit denemesinde tyt mat 16.75 ayt mat 9.00.yaptım bende de aşırı paranoyaklık var bazen 200.000 e bile.giremeyeceğimi düşünüyorum ama çalışmaya devam ediyorum organik bitmedi biyolojim iyidir ama unuttuğum için tekrara başladım fizikte son konulardayım geoya temelim var sınavlarda geo bomboş onu da son 20 gün kesinlikle sadece geo çalışarak halletmeye çalışıyorum oh be cezam kalktı içimi döktüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sea beyler tyt 117.5 ayt 90 net yapıyorum 100k girer miyim?

• limit tyt sonucum berbat geldi 47.25

ayt de hakeza öyle 20 net geldi

8.25 mat

11.75 fen

ben böyle nasıl ilk 120k ya gireceğim hiç bilmiyorum iyice gardım düştü arkadaşlar. sınav zordu diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama yine de az yine de az.

• nocallrecently kullanıcısına yanıt
    bence bu zorluk seviyesinde bu netler 150-180k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur hocam kafani takma boşuna böyle şeylerle. Sana önerim bi çıkmış sorular kitabı al tyt de ayt de tamamını çöz bütün konuları bitir ordan. Çıkmış soruların çözümleri de olur zaten internette onlara bak. İnan çok faydası olur. Şu son 1 ayı iyi değerlendirirsen 80 bin bile olur inşallah. Ama böyle bekleyip boşuna zaman kaybetme hemen başla. Denemelerden de korkma sık sık dememe yap. Yapamadığın her sorunun cevabını öğren. Sil bidaha yapmaya çalış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.