Şimdi Ara

90-100 BİN ARASI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar.Şuan i30 sahibiyim ve aracımı satmayı planlıyorum.Yeni alacağım araç konusunda kafam karışık ve bir kaç düşüncem var.SUV yada D segment araç düşünüyorum ama kararsızım.
    Kafamda tamamı 2. el olmak üzere,düşük km'li.

1.6 DCI QASHQAİ BLACK EDITION
    1.6 T ELİTE PAKET TUCSON ( BENZİNLİ OLDUĞU İÇİN NE KADAR BEĞENSEM DE EN SON TERCİHİM.)
    1.6 CDTI OTOMATİK INSIGNIA COSMO
    1.6 TDI COMFORTLINE TRENDLINE DSG YADA 50-60 BİNDE MANUEL COMFORTLINE

Bu araçların 2 si suv 2 si d segment araçlar ancak o kadar incelemem sonucunda bunlara ulaştım.
    Sıfır araç kampanyalarından habersizim,ayrıca bir tavsiyeniz varsa alabilirim.

Yardım için teşekkürler,yorumlarınıza nedenini eklerseniz sevinirim.

• Suv olarak tucson alırdım normal araç olarak insignia alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam insignia alırdım

• Qq yu gec
    Dsgli passati gec
    Trendline passat alinmaz
    Tucson paranın karşılığı
    İnsignia paranın karşılığı degil 1.4 benzinli manueli 65bin tl o paranin karsiligi.100e cikiyorsan
    Alternatif s60 ekle listeye.

• Trendline vw alınmaz
    Gerisini saymıyorum bile ele bence
    S60 olabilir d segmenti. Daha güncel bir araba istiyorum derseniz megane 4 olabilir C sınıfı gerçi ama yinede yazayım dedim tasarımı çok şık. Tabi sedan istiyorsanız s60.

• Once d sinifi mi yoksa suv a mi ihtiyaciniz var ona karar vermelisiniz

• Passat veya superb
    Ya da yeni t3 motor aisin şanzımanlı s60 da olb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-65 bin arası kasa tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    35.000 liraya kadar tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    tucson benim en büyük isteğim ama benzinli araç olduğu için kaldıramam gibi geliyor maddiyatını.litresi olmuş 5 lira :(
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    insignialarda sanırım sıfır faiz kampanyası var,bir opel bayisiyle görüşeceğim.parasının karşılığı olmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz ? yorumlarda f/p aracı olarak geçiyor şu dönemde.comfortline bi passat 1.6 tdi manuel ile 20 25 bin farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Passat veya superb
    Ya da yeni t3 motor aisin şanzımanlı s60 da olb

passat çok yüksek fiyatlarda,trendline dışında oralara ulaşmak imkansız malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE-A

Trendline vw alınmaz
    Gerisini saymıyorum bile ele bence
    S60 olabilir d segmenti. Daha güncel bir araba istiyorum derseniz megane 4 olabilir C sınıfı gerçi ama yinede yazayım dedim tasarımı çok şık. Tabi sedan istiyorsanız s60.

s60 ı çok fazla tavsiye etmiyorlar 2. elde ki değer kaybından ve 1.6 motorunun aracı çekmediğinden bahsediliyor.
  • Civic 1.6 taş devri motor o fiyat bandında.

Tucson ya da passat derim. Tucson yakıtta üzebilir passat dsg'de üzebilir. 2.el 316-320ied falan bakılabilir belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat alın geçin biraz para biriktirince satıp comfortline alırsınız.

• caglarozy kullanıcısına yanıt
    Superb bak o vakit hocam...

• Haa bak baklayi cikarmissin agzindan.ikinci el deger kaybi dedin mi o zaman insignianin yeni kasasi geliyor,senin 100bin indi mi 80e?
    Tucson zaten olmaz.
    Geriye kalıyor esnaf suv u qasqai.
    Ha o dandik arabaya bu paralari verirken icim erir diyorsan,
    Benim dedigim aracla senin alacagin arac arasinda tam 40bin kusur var.
    1.4t manuel insignia modelini ikinci elde maksimum 3 4 bin tl zararla satarsin,zaten ikinci el alacaksin.
    Buarada s60in alacağın modeli 1.6d otm olani.o arac ikinci elde zaten kaybedecegi degeri coktan kaybetmis olur.o lafi eden adami bize getir bi görüşelim bakalim kac tl değer kaybediyormus.
    Rallici degilsen o motor arabayi cekiyor,ralliciysen zaten 1.6d otm arac alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 9 Ekim 2016; 11:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Haa bak baklayi cikarmissin agzindan.ikinci el deger kaybi dedin mi o zaman insignianin yeni kasasi geliyor,senin 100bin indi mi 80e?
    Tucson zaten olmaz.
    Geriye kalıyor esnaf suv u qasqai.
    Ha o dandik arabaya bu paralari verirken icim erir diyorsan,
    Benim dedigim aracla senin alacagin arac arasinda tam 40bin kusur var.
    1.4t manuel insignia modelini ikinci elde maksimum 3 4 bin tl zararla satarsin,zaten ikinci el alacaksin.
    Buarada s60in alacağın modeli 1.6d otm olani.o arac ikinci elde zaten kaybedecegi degeri coktan kaybetmis olur.o lafi eden adami bize getir bi görüşelim bakalim kac tl değer kaybediyormus.
    Rallici degilsen o motor arabayi cekiyor,ralliciysen zaten 1.6d otm arac alma.

rallici adamın d segment araba ile işi ne s60' ı ekleyelim o zaman listeye madem bir kaç kişi de tavsiyede bulunmuş.insignia'nın kasa değiştirecek olması zaten f/p ürünü haline getirmiş onu. bende esnaf arabası olarak görüyorum qasqai'yi ama lanet gelsin ki öyle bir ikinci el durumu var ki kafa rahat alan adamda. passat,insignia ve s60 ı iyice bir inceleyelim bakalım

• Once s60i incele,digerlerini incelemene gerek kalmaz.

İnsignia,fp mp degil.kasa degisir 1.6d otm modeli 110binden baslatirlar oturur aglarsiniz arabayi satarken.d segment icin ust sinir bir fiyat var,sonra bmw mercedes volvo var.
    Benzinlisini alir cebine 40bini koyarsin o ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 9 Ekim 2016; 12:18:34 >
    S60'ın 2.el satış hızı düşük sadece ,yani değer falan kaybettiği yok ama bagaj senin için önemli ise o biraz sıkıntılı ;bagajı küçük cünkü,diğer bir konu ,yeni kasası 2017 yada 2018 de gelicek onuda belirteyim ,motor biraz hantal , doğrudur ama kağnı gibide değil,bence gayet yeterli..

Bu arada araca bakarken advance modellere bak ,en üst donanımı odur ,geniş bilgi ekranı,hayalet gösterge,metalik kaplamalı direksiyon ,sis farı çerceveleri falan daha güzel, premiumda genelde bunlar yok ama bazı kisiler ekletmis...(deri koltuklu olanlardada yıpranma olayına bak)

2.eline dikkat et ,fiyatlar acayip alakasız ,aynı araca biri 110 bin isterken biri 95 bin istiyor,yani fiyatlar tutturabildiğine..

Bu arada eğer s60 alırsan hakikaten kaliteli bir araç tercih etmiş olacaksın...👍

Eğer s60 düşünmez isen ,sana skoda octavia 1.6 tdi+style+dsg+sunroof tavsiye ederim,ben hiçbir c segmenti araçta bu kadar rahat etmemiştim ,sanki d segmenti gibi.2.el piyasası olan ,az yakan ,konforlu,donanımlı ,rahat,güzel bir araç bence...(sıfır alabilirsin,fiyat aralığı dediğin gibi)

illa dizel olacak demezsen skoda superb style dsg 102.000liste fiyatı pazarlık ile 96ya alınabilir

birde geçen hafta baktım s60 a öyle 100 bin lira vs değil 0 ı direk 120bin lira dediler

o reklamlarda 99 bin lira yazanlar 2015 modelmiş ve 1 2 bayide kalmış sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 10 Ekim 2016; 13:05:47 >
  • Bu seçenekler önümde olsa İlk tercih Tucson olurdu(Sportageden sonra muhtemel alınacak araba) 2. tercih İnsignia olurdu.

Tucson yakıtını LPG ile çözülür. Sıvı LPG takılır 11-12 Lt gaz yakar miss gibi binersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.