Şimdi Ara

9 YILDIR BEKLEDİM! METİN2 BANİM BUGUN AÇILIYO (hesap uçmuş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
9.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

----

11.03.2009 tarihinde hile kullanımından dolayı Ban yemistim ve aglamistim günlerdir kendime gelememistim

Abime yalvarmış onun çarlarini kullanmıştım ama kendi yaptığım kadar haz vermiyordu

Bugün büyük gün! Muhtemelen gün içerisinde hesabım açılacak şu an açık değil acilinca editleyip çocukluğumun acısını çıkarıcam!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 11 Mart 2018; 21:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim canlarım benim o zaman DH de çok guzeldi (DH hesabım da sınırsız banlandi yuzlerce belki binlerce mesajım vardı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old but gold -- 11 Mart 2018; 16:49:45 >
  • Hocam sen geçen alkolün zararları diye konu açan doktor değil miydin doktor olmuşsun hala metin 2 hesabının açılmasını mı bekliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ah metin 2 ah. İlk haliyle gene server açsalar milyonlar başlar farkında değiller potansiyelin

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam sen geçen alkolün zararları diye konu açan doktor değil miydin doktor olmuşsun hala metin 2 hesabının açılmasını mı bekliyorsun

Evet hocam tıp 6. Sinifim hesabım lise2demi ne Ban yemisti benim için bir yıkımdı

• Hadi gözün aydın

Benim hesabı hileden dolayı kökten silmişlerdi. Geri alınabiliyor mu? Gerçi alınsa ne olacak ki. Ne şifresini hatırlıyorum ne de oynamaya heyecanım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Hadi gözün aydın

Benim hesabı hileden dolayı kökten silmişlerdi. Geri alınabiliyor mu? Gerçi alınsa ne olacak ki. Ne şifresini hatırlıyorum ne de oynamaya heyecanım yok.

Yok hocam ya o geri alınamıyor

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha neler ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Daha neler ya

İlk iş atımı canlandırıcam

• Hesap silinmemiştir umarım

• Hesap silinmiştir Hocam. Sw'ler birleştirildi felan ya bence puflamıştır senin hesap. Kaç lv item vs bilgi vermemişsin

• Metin kim abin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: old but gold

quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam sen geçen alkolün zararları diye konu açan doktor değil miydin doktor olmuşsun hala metin 2 hesabının açılmasını mı bekliyorsun

Evet hocam tıp 6. Sinifim hesabım lise2demi ne Ban yemisti benim için bir yıkımdı

hocam, hayatınıza gelmiş en güzel şeylerden biri budur büyük ihtimalle. hayatınız kurtulmuş

• Enteresan.

• Bir keresinde tekrar başlamıştım bu illete. Sıfırdan savaşçı kasıyordum. Metin arayıp bk düşürüyordum sürekli. Sonra birgün hile diye ban attı sistem. Hile falan kullanmamıştım. O kadar geri istedim vermedi i-neler.

• Hocam o hesap silinmiştir :/

• :((

• neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaycibasi -- 11 Mart 2018; 19:58:50 >
  • eminim ki biraktigin yerde ki heyecanini alamicaksin giriceksin sonra ne yapiyorum la ben diyip cikicaksin uzgunum ama boyle olur hep

• Açildi mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.