Şimdi Ara

9 yaşındaki Kız için Gitar Tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    9 yaşındaki yiğenimiz için gitar alacağız ama çevremizde bu işi bilen eden de yok. İlk gitarı olucak çalmayı da bilmiyo ama hevesi var. Öğrenmesi için şöyle 100-150 TL civarında gitar tavsiye edebilir misiniz? sanırım 3/4 boy gitarlar uygun oluyo junior denen. İnternette Manuel Raymond gitarlar var fiyatı bu civarında olan ama pek bilgi bulamadım. Anayan var mı acaba?



  • 100 liraya önerilebilecek 10'larca model yok zaten. Piyasada o fiyatlara tek bir tane ütü masasından bozma, daha çalamadan 2 gün sonra elinizde kalacak gitar var. Kafasında yazan markaları farklı olsada hepsi aynı gitar. Birinde starsun yazar, birinde manuel raymond yazar, öbüründe xtreme yazar, diğerinde jj sisters yazar, başkasında sb dreams yazar vs...
  • Peki Valencia CG160 3/4 Klasik nasıldır? veya cg150 3/4 ? bunlar galiba başlangıç için öneriliyor pek kaliteli olmasada. Şimdi hevesi var ama hevesi devam edecek mi yoksa bırakacak mı bilmiyoruz. O yüzden iyi bir gitar almayı daha sonraya bıraktık. Sizin önerebileceğiniz bi model var mı?
  • Luti kullanıcısına yanıt
    Valencia klasik gitar ve yaylılar konusunda ucuz çinlerin en iyisi diyebilirim. Bencede pahalı gitara vermeyin sonuçta kızımız 12-13 yaşına geldiğinde 4/4lük gitarlara geçmesi gerekecek pahalı gitar alacaksanız o zaman alırsınız. Sonuça 3 yıl sonra küçük gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 7 Mayıs 2016; 22:02:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haklısınız sonuçta en fazla 2-3 yıl kullanacak. Sanırım valencia en iyi tercih olacak gibi. Teşekkürler cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.