quote:Orijinalden alıntı: cefucsa Resmen araklamış çooocuk Çocuk falan yok ortada ya..Birileri hikaye yazmış işte..
quote:Orijinalden alıntı: AFRo-TAFRo quote:Orijinalden alıntı: Sunset... quote:Orijinalden alıntı: ExeLium22 quote:Orijinalden alıntı: Sunset... peki bunun çizdikten sonra çocuğa ne olmuş?şeytan tarafından falan bıçaklanmış mı? Hayır çocuk tırnak makasıyla kendini doğramış peki bunu 10 kişiye göndermessek ne oluyor? karabasan arabayla çarpıyor öZür dHilerim aRkadAsHlar mecBurr kaldımm
quote:Orijinalden alıntı: Guess Who quote:Orijinalden alıntı: cefucsa Resmen araklamış çooocuk Çocuk falan yok ortada ya..Birileri hikaye yazmış işte.. zaten böyle hikayelerde hep 9 yaşında oluyorlar
quote:Orijinalden alıntı: arfo quote:Orijinalden alıntı: Eren Özgün bir çalışma tebrik ediyorum kızı ege
quote:Orijinalden alıntı: VoldroY quote:Orijinalden alıntı: Eren quote:Orijinalden alıntı: arfo quote:Orijinalden alıntı: Eren Özgün bir çalışma tebrik ediyorum kızı ege Birebir sevişmiş ki biliyor.Allah'ın sübyancısı. Hee yeni çaktım Kızın açıklaması yazıyor yukarda onun için kız dedim
quote:Orijinalden alıntı: Eren quote:Orijinalden alıntı: VoldroY quote:Orijinalden alıntı: Eren quote:Orijinalden alıntı: arfo quote:Orijinalden alıntı: Eren Özgün bir çalışma tebrik ediyorum kızı ege Birebir sevişmiş ki biliyor.Allah'ın sübyancısı. Hee yeni çaktım Kızın açıklaması yazıyor yukarda onun için kız dedim ötekini alıntı yapmam lazımmış o zaman
quote:Orijinalden alıntı: Eren Manyak mısın olum ne diyon ? Cümleye bak;"yeni çaktım onun için kız dedim" lanet olası
quote:Orijinalden alıntı: ÇırakGrafiker Bu kadar iyi saptırılır bir cümle xD Helal VoldroY Ota b*ka milleti güldürmeye çalışıyor ama sübyancılık gibi kötü bir şeyle hoş olmuyor yaptığı şey.
Güldürmek değil.Manyak sensin!Bana burada Da Vinci şifresi yapıyorsun sonra geliyorsun sütten çıkmış ak kaşık.Lanet olsun sana.
La uçmadı diyelim, bu kuş açlıktan geberince %90 suya düşer.öbürü de suya düşer.Hadi ikiside aynı anda öldü nolcak. Kuş salakmış.