Şimdi Ara

9.sınıfın YGS(?) Kaynak Önerisi(Kuzenime)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9.sınıfa geçen kuzenim var bizim gibi 12.sınıfta sıkışmasın diye rehberlik etmeyi düşünüyorum.Özellikle çözümlü soru bankası istiyorum sorma sıkıntısı olmasın diye.YGS kitabı çözmesi doğru olur mu sizce sonuçta 9 ve 10 ygs.Düşündüğüm kaynaklar ygs-lys birey gelişim serisinin a soru bankaları.Asında gelişim serisinin 9.sınıf soru bankaları da var fakat çözümlü değil o yüzden ygs aldırmayı düşündüm.Siz ne düşünüyorsunuz ?

• 11 de çalışırsa zaten 12 ye sıkışmaz.9-10 da sınıf derslerine ve yazılılara çalışıp eğlenebileceği kadar eğlenmesini öneririm(.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 geçmiş teogdan yeni kurtulmuş ne bu acele ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

9 geçmiş teogdan yeni kurtulmuş ne bu acele ya ?

tıp istiyo tıpstar :D puanı 420 miş.Ama şöyle bişey zaten kaynak alıcakmış sizce birey ygs lys a önereyimmi çözümü var ?tıp istiyo tıpstar :D puanı 420 miş.Ama şöyle bişey zaten kaynak alıcakmış sizce birey ygs lys a önereyimmi çözümü var ?
  • ekskalibour E kullanıcısına yanıt
    dediğin daha mantıklı ben zaten günde 1 en fazla 2 saat çalış dedim.Kaynak alıcakmış zaten ben ondan diyorum birey a ygs lys olur mu diye
  • Turev integral hala bitmediyse mezuna biraksin

• Çocuğun hayatıyla gençliğiyle oynamayın, yeni teogdan çıkmış ygs kitaplarına falan boğmanın ona zarardan başka getirisi olmaz. Biz bir sene çalışmaya dayanamıyoruz çocuğu 9 dan mı başlatacaksın.
    Bırak rahatını yaşasın gezsin tozsun ortalamasını da 90 altına düşürmesin ama. Zaten yazılılardan 90 üstü alırsa ygs adına yapacağı en iyi şeyi yapmış olur 9 da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Çocuğun hayatıyla gençliğiyle oynamayın, yeni teogdan çıkmış ygs kitaplarına falan boğmanın ona zarardan başka getirisi olmaz. Biz bir sene çalışmaya dayanamıyoruz çocuğu 9 dan mı başlatacaksın.
    Bırak rahatını yaşasın gezsin tozsun ortalamasını da 90 altına düşürmesin ama. Zaten yazılılardan 90 üstü alırsa ygs adına yapacağı en iyi şeyi yapmış olur 9 da

haklısın dostum.Fakat bilirsin işte 9.sınıftaki gazı kaynakları alırsın sonra bi kenarda 12 ye kadar kalır.O da şimdi kaynak almak istiyo ondan sordum
  • ZaMkİ matematik için karekök 9.sınıf kitabını öneririm içinde geometride olması lazım
    fen dersleri için Palme

diğer Türkçe sosyal dersleri için bence yaprak test alıp çözsün bide Hergün mümkünse kitap okusun

• ezios kullanıcısına yanıt
    B daha iyi olur C gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibour

B daha iyi olur C gereksiz

hocam b yi biz 12 ve mezunlar zor çözüyoruz o şimdi b çözemez bence.9 daki halimi hatırlıyorum şahsen ben hiç çözemiyodum gerçi çalışmıyoduk ama ful o zamanda işlenen ygs konularını şimdi yeni çalışıyorum.Şimdi b çözerse 12 de d çözer heralde :D öneriniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

ZaMkİ matematik için karekök 9.sınıf kitabını öneririm içinde geometride olması lazım
    fen dersleri için Palme

diğer Türkçe sosyal dersleri için bence yaprak test alıp çözsün bide Hergün mümkünse kitap okusun

karekökün çözümü yok bana watsaptan atması lazım,çözemesse.Gerçi öylede iyi olur sonuçta bizde ygs çalışıyoruz.Sağolun önerileriniz için
    Şimdiden çalışan 9. Sınıf bilinçli olur.B yide çözer heralde bizim gibi olmaz banko yattım şahsen ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ekskalibour

Şimdiden çalışan 9. Sınıf bilinçli olur.B yide çözer heralde bizim gibi olmaz banko yattım şahsen ben

kafası basarsa doğru söylüyosun :D beni pc oyunları yatırdı :D o zamandan günde 1 saat çalışsaymışız sınavdan 1 gün önce çalışmak yerine şimdi hem obp yüksek olurdu hemde şimdi acaba 10k mı 15 k mı diye hesap ederdik :D bizim sınıfta öyle şahıslar var 12 ye geçtim bu arada.Şahıslar 2 tane ygs fizik bitirmişler falan onları düşündükçe diyorum ben 16 k olsam sınıfta benim önümdeki 10 12 kişi tıp m ıgitcek hem de anadolu lisesi :D
    Ben bu sene mezunum 9-10 da fln sadece yazılı kastım obp em yüksek o yüzden. temel lise mezunuyum güya notlarımı şişirdiler 3 seneye göre 1puan düşürdüler ortalamamı
    Geçen sene yazın fln çalışmadım hiç 3 er kitap bitirenleri geçtim ygsde.Millet full lys çalıştı ygsye kadar ben lys ye son 3 ay kala başladım.lys çalışmadığım için geriden gelip önüme geçtiler ayrı konu ama 4-5 k en fazla.ben memnunum herkes memnun sıkıntı yok
    Edit:Mantık hatası düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekskalibour -- 28 Ağustos 2016; 13:17:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.