Şimdi Ara

9. sınıf matematik sorumluluk sınavları zor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın geçen seneden Matematik dersi kalmış. Onun matematiği berbat. Benim ortalamam 4 gelmişti 9. sınıfta. Onun yerine ben gireceğim sınava. Giren var mıdır? Veya öğretmen olan? Çok zor olur mu sorular?

• yakalanırsan ne olacak_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 11 Haziran 2009; 20:17:22 >
  • onun yerine sen nasıl gireceksin girişte okul kimlik kartına bakıyorlar mahkemeye kadar yolu var ortalamam 4 diyorsun demekki senin için pek zor değil neden sorduğunu pek anlayamadım
  • Geçen günde biri arkadaşım kalıcak vb diyordu sonra güzel o zaman bende telaş yapmıştım dedi.Utanmayın ben gircem zormu deyin neden arkadaşım gircek diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 11 Haziran 2009; 20:23:13 >
  • Arkadaşın için kendini yakma.
  • Yok girişte karta falan bakmıyorlarmış. Kağıda ad, soyad, numara falan yazılıyomuş. Sonra hemen kapatıyorlarmış isimli kısmı. Bir de imza atılıyormuş o kadar.
    Yigit` gerçekten ben değilim sınava girecek olan.
  • hocalar zaten tanır.

ayrıca zaten yardım ederler. meraklanmayın.

benim hiçbirşeyden çakmayan bir arkadaşım 70 alarak karnesine 4 geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düz-endüstriyse boş kağıt verirsen geçiyorsun, anadoluysa kağıtta işlem olmayan bi boşluk kalırsa kalıyosun o derece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakaniko

hocalar zaten tanır.

ayrıca zaten yardım ederler. meraklanmayın.

benim hiçbirşeyden çakmayan bir arkadaşım 70 alarak karnesine 4 geldi.

Yok ben öyle fazla tanınan biri değilim. Hocalar tanımaz beni.
    @ AppendiX: Düz lise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 11 Haziran 2009; 20:39:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Düz-endüstriyse boş kağıt verirsen geçiyorsun, anadoluysa kağıtta işlem olmayan bi boşluk kalırsa kalıyosun o derece.

Gerçekten var mı böyle birşey? Yoksa hocanın vicdanına mı bağlı? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: memoxm

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Düz-endüstriyse boş kağıt verirsen geçiyorsun, anadoluysa kağıtta işlem olmayan bi boşluk kalırsa kalıyosun o derece.

Gerçekten var mı böyle birşey? Yoksa hocanın vicdanına mı bağlı? :)

Sorumluluk denildiği zaman halen tüylerim diken diken olur.
    Zamanında ilçedeki çoğu okulun aynı zamanda sorumluluk sınavları oluyordu.
    Anadolu lisesinde okudum, sınavdan çıktığımda soruların zorluğundan dolayı sinirden elim ayağım titremişti.
    Diğer düz liselerdeki arkadaşlarım güle oynaya geziyorlardı, sebep ne mi dersin? Hocalar 45 almaya yetecek kadar cevapları vermişti.
    Sonuç bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 11 Haziran 2009; 20:49:58 >

• Bize hocalar yardım ederlerdi genellikle.
  • anadolu lisesinde okuyorum sorumluluk sınavında ne bi hocanın yardım ettiğini gördüm ne de duydum aksine öyle pis soruolar ki sanki öğrenci dersi geçemeyince öğretmenler mutlu oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.