Şimdi Ara

9. Sınıf Kimya Dersi iyi olan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah'a şükür üniversiteyi tutturdum ama 9. sınıf alttan kalan Kimya dersim var. Sınav hakkı verilmiş o dersi vermem gerek. Geçen sınavın çıkan sorularının resmini atacağım size rica ediyorum lütfen Kimyadan anlayanlar çözerlerse çok sevinirim.

Çözüp foto filan çekerseniz çok sevinirim. Üniversiteye kaydolmam için tek adım bu. Çok teşekkürler şimdiden.

• Bende anlayamadığımdan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • YGS/LYS e girdikten sonra okadar kolay geliyorki 5 tanesini kafadan cevaplıyorsun

Ama önemli olan bizim burdan cevaplamamız olmaz. Oturup araştırıp , cevaplarken bunlar böylemiş öğrenmen lazım.
    Yani öğrenmek için çabalamalısın, burdan cevaplanırsa bir anlamı yok.
    Katlı oranlar kanunu ? PVC vs polimerleşme nedir ? Bileşikler nasıl okunur ?
    Sırf 5 dk lık işi var bunları araştırıp cevaplamanın.
  • Artık bu dersle işim olmadığı için sadece vermem gerek. Ben bu dersi görmeyeceğim dostum. Yardımcı olacaksan eyvallah. Git araştır, çöz öğren diyecek olan hiç yazmasın.
  • Oraya üniversite tutturmuşum gitmem için Kimyayı vermem gerek diyorum o hala ukalalık yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan candan

quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

YGS/LYS e girdikten sonra okadar kolay geliyorki 5 tanesini kafadan cevaplıyorsun

Ama önemli olan bizim burdan cevaplamamız olmaz. Oturup araştırıp , cevaplarken bunlar böylemiş öğrenmen lazım.
    Yani öğrenmek için çabalamalısın, burdan cevaplanırsa bir anlamı yok.
    Katlı oranlar kanunu ? PVC vs polimerleşme nedir ? Bileşikler nasıl okunur ?
    Sırf 5 dk lık işi var bunları araştırıp cevaplamanın.

Biliyorsan bir kaç tanesini yazman lazımdı. Yoksa 5 dakika olduğunu bizde biliyoruz ben de lise 1 de matematikten kalmıştım.

Abi niye ukalalık yapim , burda afedersin 1 gün cevap bekliceğine 5 dk lık iş bunları araştırmak.
    Madem 5 dk olduğunu biliyorsunuz neden yapmıyorsunuz ? bu kadar mı hazırcı bir toplum olduk ?
    Üniversitende başarılar. Umarım geçersin sınavı.

• Sayısalın neyini 5 dk da araştıracağım. Çözülmesi gereken sorular var arakdaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. soru
    alüminyum klorür-magnezyum hidroksit-amonyum sülfat-kalsiyum karbonat-amonyak
    6. soru
    chch, ch2ch2 vb. nin chchchchchchchch şeklinde olması idi yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3-CH2-OH

2. soru
    alüminyum klorür-magnezyum hidroksit-amonyum sülfat-kalsiyum karbonat-amonyak
    6. soru
    chch, ch2ch2 vb. nin chchchchchchchch şeklinde olması idi yanlış hatırlamıyorsam.

pet şişe de polimerdi sanıyorsam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.