Şimdi Ara

9. SINIF İÇİN DERSHANE GEREKİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boğaziçi, tam burslu Koç (sayısalda ilk 2000) gibi hedefleri olan bir öğrenci için Beşiktaş veya Kadıköyde önerilecek dershaneler hangileridir?
  • Cocuk dinlensin diyecektim de hazirlik okuyormus. Yine de 9. Sinif icin dershane bir sey katmayacaktir diye düşünüyorum. Ben 9daki konularin cogunu sonradan halledebilecegini dusunuyorum. Iyi ogrense bile cok iyi aklinda kalmayacak. 10da dershaneye baslamasi 9u cok boslamadan dinlenmesi ve okulun sosyal etkinliklerine katilmasi çocuğunuz icin daha yararli olacaktir. Üniversite sinavi onemli ama her sey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D/\rk Prince

Cocuk dinlensin diyecektim de hazirlik okuyormus. Yine de 9. Sinif icin dershane bir sey katmayacaktir diye düşünüyorum. Ben 9daki konularin cogunu sonradan halledebilecegini dusunuyorum. Iyi ogrense bile cok iyi aklinda kalmayacak. 10da dershaneye baslamasi 9u cok boslamadan dinlenmesi ve okulun sosyal etkinliklerine katilmasi çocuğunuz icin daha yararli olacaktir. Üniversite sinavi onemli ama her sey degil.

9. sınıfta zaten gitmeyecek lakin dershanenin yıl içindeki kimi sınavlarına girmesi iyi olur diye düşünüyoruz, hem ortamı tanıma hem de öğrencinin durumunu analiz açısından...

Dinlenme ve sosyal yaşantıda zaten sıkıntı yok...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.