Şimdi Ara

9.sınıf Fonksiyonlar zormu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

9.sınıf Fonksiyonlar zormu?

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2020)
Giriş
  • Elinin alışması lazım; bunun için önce konuyu ve örnekleri anlayıp sonra bol bol soru çöz, bak gör takır takır yapacaksın.
  • Matematik ilk sınavım 89 son sınavım 30 sen düşün kolay mı zor mu. Saygın anadolu liselerinden.

Not: Soru tiplerini ezberlemek gibi bir saçmalık yapma, mantığını kavramaya çalış. Son gün ezberlersen bir halt olmuyor zaten her şey birbirine giriyor. Önceden ezberlersen de aklından uçup gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 15 Aralık 2011; 21:09:49 >
  • edit:profili kaldırdım

ben de şuan çalışıyorum sormak istediğini sorabilirsin şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 15 Aralık 2011; 21:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

https://www.facebook.com/BerKerMF.78?sk=wall

ben de şuan çalışıyorum sormak istediğini sorabilirsin şuan

oha sen kimsin lan :D profili kaldır bu arada ayıp oluo birader :D pm atcam bekle :D

• yukarıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlorcinn_78

quote:

Orijinalden alıntı: BeyinPremium

Meslek lisesindeysen çocuk oyuncağı,anadoluda isen kol saati

Anadolu öğretmen lisesi O.o

Aynen Öğretmen lisesi çok zor soruyolar ya
  • Ya fonksiyonlar nedir saçmalamayın ya daha baştan zor diye bırakma daha trigonometri var türev-integral var logaritma var varda var yani fonksiyonlar bunların yanında çocuk oyuncağı
  • Anadolu liseli kol saatiyse fen lisesi Bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Ya fonksiyonlar nedir saçmalamayın ya daha baştan zor diye bırakma daha trigonometri var türev-integral var logaritma var varda var yani fonksiyonlar bunların yanında çocuk oyuncağı

Bunu yazmak için girmiştim :) Cidden çocuk oyuncağı fonksiyonlar nedir ki. Sanada öyle gelecek ileride 9 da ilköğretimden sonra sana zormuş gibi gelebilir kafana takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galata Kulesi

quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

Ya fonksiyonlar nedir saçmalamayın ya daha baştan zor diye bırakma daha trigonometri var türev-integral var logaritma var varda var yani fonksiyonlar bunların yanında çocuk oyuncağı

Bunu yazmak için girmiştim :) Cidden çocuk oyuncağı fonksiyonlar nedir ki. Sanada öyle gelecek ileride 9 da ilköğretimden sonra sana zormuş gibi gelebilir kafana takma.

bende öle gözlemledim her geçen öle dio ama bizide görcez bakalım ne halt etcez

• Fonksiyonda zorlanıyorsanız özel tanımlı fonksiyonlarda falan ne yapacaksınız la? Oturun çalışın, kolay konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

fonksiyonları çok iyi öğren, zor falan değil gayet kolay. 2 sene sonra logaritma ile karşılaştığında bune lan böyle dememek için o fonksiyonları iyi öğren

Logarıtmayla ilgisi yok kı fonsiyonların. Polınomlarla ilgisi var galiba, gerci ben bunları hep karıstırıyorum az kalsın permutasyon diyecektim
  • 9 da anlayamamıştım tüm 9lar gibi.
    12.sınıfım.En kolay konu o oluyor şu an.Inanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlorcinn_78

Ya millet bu konuyu yapamıyorum hoca işlem hatası var dio ne alakaysa ... Problemleri anlamak zor yoksa işlem işi çok kolay ne bilim.. 9.sınıfa giden arkadaşlar benle aynı fikirdemi ? Bu arada az sonra liseli alert gibi şeler görmek istemiorum yapmayın bayar.

Ekliyorum bide yarın sınav var :S napcam ben yaa

hatırladığım kadar biraz x biraz y vardı. öğrenemedim hiç yani zor

• quote:

Orijinalden alıntı: bughug

quote:

fonksiyonları çok iyi öğren, zor falan değil gayet kolay. 2 sene sonra logaritma ile karşılaştığında bune lan böyle dememek için o fonksiyonları iyi öğren

Logarıtmayla ilgisi yok kı fonsiyonların. Polınomlarla ilgisi var galiba, gerci ben bunları hep karıstırıyorum az kalsın permutasyon diyecektim

oha nasıl alakası yok; logaritma demek üstel fonksiyonun tersi demektir
  • quote:

quote:

quote:

Tanım olarak oyle de, fonksiyonu bilmeyen biri logaritma cozebılır gıbıme geliyo. Belki de ben bazı şeyleri farketmiyorum soru çözerken aslında danısıyorumdur o bilgilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seçenekler olmamış. çok çok kolay seçeneğini de ekle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tanım olarak oyle de, fonksiyonu bilmeyen biri logaritma cozebılır gıbıme geliyo. Belki de ben bazı şeyleri farketmiyorum soru çözerken aslında danısıyorumdur o bilgilere.

logaritmanın 3 kuralı fonksiyon tanımından geliyor, temeli sağlam tutup ezbere çözmemek daha iyi

• Hocanız anlatmayı bilmezse matematik zordur.
  • 9. sınıfta banada zor geliyordu 11 deyim logaritmanın içinde geçen fonksiyon sorularını gayet rahat yapabiliyorum. Orta derece öğrensen yeter bence .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.