Şimdi Ara

9.Sinif Açığı Nasıl Kapatılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.sinif resmen yattım zar zor bile geçtim denebilir
    Ama 10 a düzenli bir şekilde başladım
    Tavsiyeleriniz neler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenci olup olmadigini belirtseydin daha net olurdu. Onundeki yillari iyi degerlendir onumuzdeki sene yaz tatilinde bu acigini kapatirsin. Zaten eger sayisalciysan 12.sinifa geldiginde 9.sinifin fizigi kimyasi cok basit gelicek gercek fizigi kimyayi asil bundan sonra goreceksin. O yuzden 9.sinifin matematigi ve geometrisi, fen derslerinden daha onemli yani onceligi matematik ve geometriye vermelisin bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: tugceozr06

Fenci olup olmadigini belirtseydin daha net olurdu. Onundeki yillari iyi degerlendir onumuzdeki sene yaz tatilinde bu acigini kapatirsin. Zaten eger sayisalciysan 12.sinifa geldiginde 9.sinifin fizigi kimyasi cok basit gelicek gercek fizigi kimyayi asil bundan sonra goreceksin. O yuzden 9.sinifin matematigi ve geometrisi, fen derslerinden daha onemli yani onceligi matematik ve geometriye vermelisin bence .

Sayısalcıyım , Bu yazı baya takviyeli geçirmeyi düşünüyorum zaten
    Peki ygs çalışmaya ne zaman başlamalıyım ?
  • Bence su an ygs yi dusunmen erken cabuk bikarsin okulunda basarili ve en iyi ogrencilerden olmaya bak derim ben. Kendim icin soyluyorum ben ne 11.sinif ne de 10.siniftayken okul devam ederken extra bisey yapmaya vakit bulamazdim o yili kaliteli gecirmeye bakardim. Erkenden basliyim filan diyosan 11.sinifta ikinci doneminde filan baslamayi tercih edebilirsin cunku acikcasi ygs konulari kolay unutluyo (mat geo) disinda. Tavsiyem matematik ve geometriye agirlik vermen yonunde fen derslerinin ygs si daha rahat halledilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.