Şimdi Ara

9 pinli tv out kablosu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana 9 pinli tv out kablosu lazım araştırdım bulamadım lütfen elinde olan veya bulabilen bana söleybilrmi
    b) şıklı yer

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Selam,

Kısa bir araştırmadan sonra şunu buldum: 7 pinlik S-Video konnektörü 4. pinlik olanına ilaveten Component video sinyallerinide(3 adet) gönderiyormuş. Eğer takacağın cihazda 4 pinlik S-Video konnektörü varsa burada 4 pinlik S-Video konnektörünüde kullanabilirmişsin, uyumluymuş.

9 pinlik S-Cideo konnektöründe ise 7 pinlik olanına ilaveten video giriş pinleri varmış. VIVO (Video In/Video Out) destekli kartlar içinmiş.

http://en.wikipedia.org/wiki/S-Video#Non-4-pin_revisions

Bende 7 pinlik olanından var, Ankara da isen verebilirim. Kablo şöyle:

S-Video _____________________________ Composite video (1 konnektör) + Component video(3 konnetör)

Yani bir ucunda S-Video (7-pin) diğer ucunda biri Composit dişi, diğer üçü Component dişi konnektör olan yaklaşık 15 cm'lik bir kablo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obora48 -- 3 Ocak 2010; 14:05:51 >

• yani dediğine göre 7 pinli 9 pinli olarak çalışıyor ölemi
  • Uyumluluk olayı sadece 4 pinlik S-Video konnektörünün 7 pinlik S-Video soketinde kullanılması durumundaymış. Pinlerine baktım da 4 pinlik olanı 7 pinlik olanına giriyor. Ama 4 veya 7 pinlik olanları 9 pinliklere girmiyormuş, sorry.
  • uzun bir ara geçmiş benimde buna benzer bir sıkıntım oldu dell ispiron laptobumun tv out çıkışından tv görüntü vermek istedim her türlü tvout çıkışlı 7 pinli diye hep değişik 7 pinli kabloyu denedim hep siyah beyaz görüntü verdi. okulda depoda eski pc lerin kutusudna gigabytın tv out 9pinli kablosunu denedim görüntü renkli geldi. senin cihaza uygunluğu istiyorsan 9 pinliden şaşma çünkü hepsine uyar. görüntüde cam gibi, ebayda 15 dolara satılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.