quote:Orijinalden alıntı: [BTHN] bu 3 numara bunun üç katıdır heralde Bana direkt 9 lazım, 12 de olur Nasıl durduğunu merak etmekteyim. Göremezsen birazdan berbere gidip öyle göreceğim
quote:Orijinalden alıntı: IISONII 4 numara 12 mm oluyor.eğer orantılı olarak büyüyosa 9 numaranında 27mm olması lazım 3 numara 3mm 4 numara 4mm 9 numara 9mm diye gider ortalama zaten saç günde 1mm uzar 3 numara kestir 1 haftaya 9 numara olur
quote:Orijinalden alıntı: reXow Hakkınızı helal edin Berbere gidiyorum geldikten sonra o ss i istiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: LoveU4ever quote:Orijinalden alıntı: IISONII 4 numara 12 mm oluyor.eğer orantılı olarak büyüyosa 9 numaranında 27mm olması lazım 3 numara 3mm 4 numara 4mm 9 numara 9mm diye gider ortalama zaten saç günde 1mm uzar 3 numara kestir 1 haftaya 9 numara olur Bi yanlışlık olmasın
quote:Orijinalden alıntı: LoveU4ever quote:Orijinalden alıntı: IISONII 4 numara 12 mm oluyor.eğer orantılı olarak büyüyosa 9 numaranında 27mm olması lazım 3 numara 3mm 4 numara 4mm 9 numara 9mm diye gider ortalama zaten saç günde 1mm uzar 3 numara kestir 1 haftaya 9 numara olur ben hep 3 numara kestiririm ama senin dediğin gibi 3mm olmuyor.bende makinede var 4 numara olan başlığında 12mm yazıyor
quote:Orijinalden alıntı: by_mac quote:Orijinalden alıntı: LoveU4ever quote:Orijinalden alıntı: IISONII 4 numara 12 mm oluyor.eğer orantılı olarak büyüyosa 9 numaranında 27mm olması lazım 3 numara 3mm 4 numara 4mm 9 numara 9mm diye gider ortalama zaten saç günde 1mm uzar 3 numara kestir 1 haftaya 9 numara olur Bi yanlışlık olmasın 1 yılda 36.5 cm uzamıyor ki.
quote:Orijinalden alıntı: reXow quote:Orijinalden alıntı: Elbryan Bunun biraz daha kısası: Sanırım bu 400 numara falan Bildiğin Rapunzel læ bu
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrath quote:Orijinalden alıntı: by_mac quote:Orijinalden alıntı: LoveU4ever quote:Orijinalden alıntı: IISONII 4 numara 12 mm oluyor.eğer orantılı olarak büyüyosa 9 numaranında 27mm olması lazım 3 numara 3mm 4 numara 4mm 9 numara 9mm diye gider ortalama zaten saç günde 1mm uzar 3 numara kestir 1 haftaya 9 numara olur Bi yanlışlık olmasın 1 yılda 36.5 cm uzamıyor ki. kişiye göre değişir ama yanlış söyledim sanırm 3 günde 1 mm atıyodu çok çok çok değişiklik gösterir zaten bu