Şimdi Ara

9 kg 1200 devir çamaşır makinesi sadece 699 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indesit 91272 s modeli metro da 699 tl almayı düşünenlere duyrulur

9 kg 1200 devir çamaşır makinesi sadece 699 tl

• Nerede satılıyor hocam link var mı?
  • Ben 1ay once ayni makinayi metrodan 799tl fiyata %18 bonus hediye kampanyasi (145tl bonus verdi) TEB 100tl tutarinda bonus hediyesi ile 544tl maliyet ile aldim, urun cok sessiz ve yakisikli... Calistigini anlamiyorsunuz. Yikamasi ve sikma performansida super otesi... Makina alacaklara siddetle tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

Nerede satılıyor hocam link var mı?

metro cash and carry
  • 2 ay önce, 12 yıllık makinemiz (Indesit markalıydı) bozulduğu ve tamir edilemediği için makine alacakken bu modele de dikkat etmiştim fiyat aralığı bana uygun olduğundan dolayı. Ayrıca eski makineden de memnun olduğumuz için gene Indesit almayı düşünüyordum. Ancak biraz araştırınca bu işin içinde olan kimseler (sadece satıcılar değil tamirciler ve ikinci el alıp-satan kimseler de dahil) Indesiti önermediler. Ama eski makine falan dediğimde artık o kalitede olmadığını duydum. Profilo CM1001TR aldık biz de 700TL fiyat ile. Aynı fiyat aralığında bu makineyi de araştırmanızı öneririm. Makineden oldukça memnunuz henüz kısa bir süre oldu gerçi ama. +90 TL daha ödeme yaparak servise garanti süresini 7 Yıla tamamladık (sadece motor değil tüm elektronik parçalar da dahil).

Tabi özelliklere bakınca bu daha iyi geliyor kesinlikle. En başta 9kg olması. Bizim almış olduğumuz ürün 7kg. Ancak ev kullanımı için 9 bence gereksiz. Yani az sıklıkla çamaşır yıkanır, tasarruf yapılır gibi olmuyor bizim için çünkü 9kg doldurmayı beklemeyecek çamaşırlar oluyor. 7 kg battaniye vs... yıkamaya da yeterli geliyor. Daha iyi demiyorum tabi ancak o kadar çok eleştiri alan bir 9 kg yerine daha güvenilir olduğu söylenen 7 kg benim tercihim olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 7 Temmuz 2012; 18:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

2 ay önce, 12 yıllık makinemiz (Indesit markalıydı) bozulduğu ve tamir edilemediği için makine alacakken bu modele de dikkat etmiştim fiyat aralığı bana uygun olduğundan dolayı. Ayrıca eski makineden de memnun olduğumuz için gene Indesit almayı düşünüyordum. Ancak biraz araştırınca bu işin içinde olan kimseler (sadece satıcılar değil tamirciler ve ikinci el alıp-satan kimseler de dahil) Indesiti önermediler. Ama eski makine falan dediğimde artık o kalitede olmadığını duydum. Profilo CM1001TR aldık biz de 700TL fiyat ile. Aynı fiyat aralığında bu makineyi de araştırmanızı öneririm. Makineden oldukça memnunuz henüz kısa bir süre oldu gerçi ama. +90 TL daha ödeme yaparak servise garanti süresini 7 Yıla tamamladık (sadece motor değil tüm elektronik parçalar da dahil).

9kg 1200 devir makina yerine 6kg 1000 devir makinayı tavsiye etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 7 Temmuz 2012; 18:37:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

2 ay önce, 12 yıllık makinemiz (Indesit markalıydı) bozulduğu ve tamir edilemediği için makine alacakken bu modele de dikkat etmiştim fiyat aralığı bana uygun olduğundan dolayı. Ayrıca eski makineden de memnun olduğumuz için gene Indesit almayı düşünüyordum. Ancak biraz araştırınca bu işin içinde olan kimseler (sadece satıcılar değil tamirciler ve ikinci el alıp-satan kimseler de dahil) Indesiti önermediler. Ama eski makine falan dediğimde artık o kalitede olmadığını duydum. Profilo CM1001TR aldık biz de 700TL fiyat ile. Aynı fiyat aralığında bu makineyi de araştırmanızı öneririm. Makineden oldukça memnunuz henüz kısa bir süre oldu gerçi ama. +90 TL daha ödeme yaparak servise garanti süresini 7 Yıla tamamladık (sadece motor değil tüm elektronik parçalar da dahil).

9kg 1200 devir makina yerine 6kg 1000 devir makinayı tavsiye etmişsiniz.

Kendi aldığım ürünü araştırmanızı tavsiye ettim, almanızı değil. Tabi ki gerekçe göstererek. Burada tek tek eve gelen hurdacının dediklerini, forumun beyaz eşya bölümündeki oldukça deneyimli birisinin dediklerini ve başka bir forumda (tamir ile ilgiliydi ve eski makine bozulduğu zaman başvurmuştum) bulunan ustaların dediklerini yazma zahmetine giremedim. Kısaca özetleyerek Indesit'in sorun çıkarabilen bir makine olduğunu araştırınca pek çok kimseden duyduğumu belirttim. Bunda yanlış bir durum mu var? Sadece kağıt üzerindeki özelliklere bakarak mı almak gerekiyor makineyi? Kaldı ki ben zaten gidin bunu alın demedim, araştırmanızı tavsiye ettim.

Edit: 6 değil 7 kg olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 7 Temmuz 2012; 18:43:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abimler hepsiburada.com üzerinden 799 TL fiyat 100 TL hediye çeki ve 50 TL maxi puan ile almışlardı. Geçenlerde sözü geçti yenge çok memnundu özellikle çok sessiz olduğunu belirtiyordu. Kalitesini bilmem ama fiyatı çok uygun.
  • Takip

• Hocam aman diim eski kaliteli italyan degil makine o fiyata arkadasin onerdigi cm1001 fiyatina gore cok ii makine

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Ben 1ay once ayni makinayi metrodan 799tl fiyata %18 bonus hediye kampanyasi (145tl bonus verdi) TEB 100tl tutarinda bonus hediyesi ile 544tl maliyet ile aldim, urun cok sessiz ve yakisikli... Calistigini anlamiyorsunuz. Yikamasi ve sikma performansida super otesi... Makina alacaklara siddetle tavsiye ederim...

Teb 100 tl bonusları iptal etti diye biliyorum.Başlıkta da vardı.Bana yaptmadı mesela...
  • indesit düşmanarı yine saçmalamaya başlamış evde 10 yıldır indesit var hiçbir sorunu yok gayet de memnunuz çamaşır + bulaşık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

Ben 1ay once ayni makinayi metrodan 799tl fiyata %18 bonus hediye kampanyasi (145tl bonus verdi) TEB 100tl tutarinda bonus hediyesi ile 544tl maliyet ile aldim, urun cok sessiz ve yakisikli... Calistigini anlamiyorsunuz. Yikamasi ve sikma performansida super otesi... Makina alacaklara siddetle tavsiye ederim...

Teb 100 tl bonusları iptal etti diye biliyorum.Başlıkta da vardı.Bana yaptmadı mesela...

Bana yattı arkadaşım..
    Üstelik 2 kampanyayı birleştirdiler bana (4 aylık müşterisi olduğum halde sorun çıkartmadılar)..
    4441466 veyahut fatura fotokopisi ilekredi kartı slibini mail olarak teboncemusteri@teb.com.tr adresine haftaiçi iş saatlerinde tc kimlik no belirterek mail at mutlaka telefon ile geri dönüş yapıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Bana yattı arkadaşım..
    Üstelik 2 kampanyayı birleştirdiler bana (4 aylık müşterisi olduğum halde sorun çıkartmadılar)..
    4441466 veyahut fatura fotokopisi ilekredi kartı slibini mail olarak teboncemusteri@teb.com.tr adresine haftaiçi iş saatlerinde tc kimlik no belirterek mail at mutlaka telefon ile geri dönüş yapıyorlar.

Teşekkürler. Aradım ben de şimdi bana şu noya faks çekin dediler. mail de atayım o zaman.

• oldukça uzun zamandır bizim evimizde ki beyaz eşyaların nerdeyse tamamı (bulaşık, çamaşır, buzdolabı, aspiratör) indesit hiçte sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Çevremde de kullanan oldukça fazla hiç şikayet duymadım
  • Vay arkadas hemen de dusman olmusuz eski kalitesini getirsin bizde onerelim

• Çok iyiymiş yahu, bende düşünüyorum bir tane bunlardan. Dünde bunun bi küçüğü verilmişti sıcak fırsatlarda.
  • Bu fiyata 9Kg fiyat (Kazan hacmi gerçek 9Kg mi orası ayrı konu) olarak gayet uygun.
    Servis konusunda sıkıntı olmadıktan sonra ihtiyacı olan kaçırmamalı.
  • quote:

quote:

quote:

Bana yattı arkadaşım..

ben mail göndermeye çalıştım ama mail kutuları dolu olduğu için bana geri dönüyor ileti... Zaten hakem heyetine şikayet ettim.

• quote:

Ben bu hesabı anlayamadım hocam kusura bakma, iki defa mı Bonus almış oldunuz aynı bankadan ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.