Şimdi Ara

9.Jandarma Eğt.Alay Komt. BİLECİK 89/3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
178.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 sında izmirden gidicekler eklesinler: c_a_n_e_r_a_b_i@hotmail.com yol yalnız çekilmez :D
  • ARKADAŞLAR BİLECİK - MERKEZ 90/2 TERTİPLERİ FACEBOOK GRUBUMUZA BEKLİYORUZ

http://www.facebook.com/group.php?gid=126758920669362&ref=ts
  • arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı tezkereler.benim nişanlım bugün teslim oldu ve 12.bölükte jandarma olarak gitti.benim sorum 2 yıllık üniversite mezunu aşçılık bölümünü okudu meslekçi olarak ayrılabilirmi fakat bi sorun var sol parmağında benm adım yazıyo bi dekolunda bi dövme var ne kadar sorun olur acaba:(çok korkuyorum:(
  • Haziranın 14 ünde veya 15 inde jandarma kuruluş günü var o gün gösteriş mangasında olacağım iyi izleyin torunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deryamurat

arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı tezkereler.benim nişanlım bugün teslim oldu ve 12.bölükte jandarma olarak gitti.benim sorum 2 yıllık üniversite mezunu aşçılık bölümünü okudu meslekçi olarak ayrılabilirmi fakat bi sorun var sol parmağında benm adım yazıyo bi dekolunda bi dövme var ne kadar sorun olur acaba:(çok korkuyorum:(

bende 2 sene önce 12. bölükte yapmıştım acemiliğimi, iyi bilirim orayı Yemin törenine yakın ankaradan meslekçi seçimleri için heyet geliyo. Komutanlarda bilgi veriyolar, eğer meslekciyseniz başvurun diye. Başvurmak için öncesinde komutandan 1 tane başvuru evrağı alsın ve meslekçi olmak için başvuru yapsın. Ama ahçı seçilebilmesi için elinde bi belge, bi evrak, biyerde çalıştığına dair kağıt olması gerekiyo bunun için. Heyet soruyo orda elinde bişey yok biz nereden bilelim senin mesleğini diye. Eğer bunlar elinde mevcutsa çok büyük ihtimalle meslekçi seçilir. Sonuçlar yemin töreninin akşamı açıklanıyo ve ertesi günü meslekçiler evlerine ayrılıyo..

Dövmeye gelince ; nişanlınızı dövmeden dolayı rdm bölüğüne almamışlar. O yüzden oldukça şanslısınız. Çünkü orda ne kadar manyak, sapık, katil, dövmeci, hırsızı vs. gibi sorunlu insan varsa oraya koyuyolar. Eğer en baştan oraya göndermedilerse artık korkmanız için çok büyük bir neden yok. Ama şu da var, yemin töreninden sonra birlikler arasından rdm bölüğünde aklı başında oraya yakışmayan bir asker varsa diğer bölüklere alıyolar yada atıyorum 12. bölükte sorunlu asker varsa, bu adam kafadan sakat, bunun yeri burası değil, bunu rdm bölüğüne atalım diye oraya da asker gönderiyolar. Sizin nişanlınızın dövmesi olması bu şekilde bir sorun olursa olur. Ama baştan da dediğim gibi baştan almadılarsa daha da almazlar sanırım, rahat olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 26 Mayıs 2010; 20:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _can84_

quote:

arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı tezkereler.benim nişanlım bugün teslim oldu ve 12.bölükte jandarma olarak gitti.benim sorum 2 yıllık üniversite mezunu aşçılık bölümünü okudu meslekçi olarak ayrılabilirmi fakat bi sorun var sol parmağında benm adım yazıyo bi dekolunda bi dövme var ne kadar sorun olur acaba:(çok korkuyorum:(

bende 2 sene önce 12. bölükte yapmıştım acemiliğimi, iyi bilirim orayı Yemin törenine yakın ankaradan meslekçi seçimleri için heyet geliyo. Komutanlarda bilgi veriyolar, eğer meslekciyseniz başvurun diye. Başvurmak için öncesinde komutandan 1 tane başvuru evrağı alsın ve meslekçi olmak için başvuru yapsın. Ama ahçı seçilebilmesi için elinde bi belge, bi evrak, biyerde çalıştığına dair kağıt olması gerekiyo bunun için. Heyet soruyo orda elinde bişey yok biz nereden bilelim senin mesleğini diye. Eğer bunlar elinde mevcutsa çok büyük ihtimalle meslekçi seçilir. Sonuçlar yemin töreninin akşamı açıklanıyo ve ertesi günü meslekçiler evlerine ayrılıyo..

Dövmeye gelince ; nişanlınızı dövmeden dolayı rdm bölüğüne almamışlar. O yüzden oldukça şanslısınız. Çünkü orda ne kadar manyak, sapık, katil, dövmeci, hırsızı vs. gibi sorunlu insan varsa oraya koyuyolar. Eğer en baştan oraya göndermedilerse artık korkmanız için çok büyük bir neden yok. Ama şu da var, yemin töreninden sonra birlikler arasından rdm bölüğünde aklı başında oraya yakışmayan bir asker varsa diğer bölüklere alıyolar yada atıyorum 12. bölükte sorunlu asker varsa, bu adam kafadan sakat, bunun yeri burası değil, bunu rdm bölüğüne atalım diye oraya da asker gönderiyolar. Sizin nişanlınızın dövmesi olması bu şekilde bir sorun olursa olur. Ama baştan da dediğim gibi baştan almadılarsa daha da almazlar sanırım, rahat olun..

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.elinde diplomasının olması yeterli değilmidir?diger sorum ise görüşme falan çok zor oluyo diye duymuştum araması falan gerçekten de öylemi?

• quote:

quote:

quote:

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.elinde diplomasının olması yeterli değilmidir?diger sorum ise görüşme falan çok zor oluyo diye duymuştum araması falan gerçekten de öylemi?

eğer elinde ahçılık yaptığına dair bir belge yada diploma varsa yeterlidir. Ama diplomanın üstüne ahçılıkla ilgili bir ibare varsa olur. Diplomaları o kadar bilmiyorum Eğerki elinde bide kanıtı varsa işi çok kolaylaşır. Zaten nişanlınız işinin ehliyse zor olmaz onun için,görüşmelerde ayak üstü ve fazla uzun sürmüyo, ahçılıkla ilgili can alıcı bikaç soru soruyolar o kadar.. Sonra yemin töreninden sonra meslekçi adaylarını bir araya toplayıp dağıtım oldukları yerleri açıklıyolar. Eğer okudukları listede adınız varsa zaten seçilmiş oluyosunuz, yoksa orada 75 gün devam. Ama nişanlınız ne yapıp etsin meslekçi olarak oradan sıyrılmaya baksın, bilecik eğitim ve dağıtım olarak çok zor biyerdir. 30 günle kurtulanlar dua ediyor ordan mutlaka meslekçi seçilmeye baksın yani. Seçmeleri takip etsin, kaçırmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 27 Mayıs 2010; 1:27:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

eğer elinde ahçılık yaptığına dair bir belge yada diploma varsa yeterlidir. Ama diplomanın üstüne ahçılıkla ilgili bir ibare varsa olur. Diplomaları o kadar bilmiyorum Eğerki elinde bide kanıtı varsa işi çok kolaylaşır. Zaten nişanlınız işinin ehliyse zor olmaz onun için,görüşmelerde ayak üstü ve fazla uzun sürmüyo, ahçılıkla ilgili can alıcı bikaç soru soruyolar o kadar.. Sonra yemin töreninden sonra meslekçi adaylarını bir araya toplayıp dağıtım oldukları yerleri açıklıyolar. Eğer okudukları listede adınız varsa zaten seçilmiş oluyosunuz, yoksa orada 75 gün devam. Ama nişanlınız ne yapıp etsin meslekçi olarak oradan sıyrılmaya baksın, bilecik eğitim ve dağıtım olarak çok zor biyerdir. 30 günle kurtulanlar dua ediyor ordan mutlaka meslekçi seçilmeye baksın yani. Seçmeleri takip etsin, kaçırmasın..

ya ben size birşey daha sormak istiyorum.nişanlıma mektup yollamak istiyorum acemilikteyken yollasam ulaşabilirmi acaba eline?şimdiden teşekkür ederim

• öncelikle s.a arkadaşlar bende buraya düştüm 1 2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1)küçükken bi kaza geçirdim ve kolum kırıldı doktorun salaklığına kolum yanlış kaynadı ve kolumda 2 3 derece bi yamukluk var
    2)yine küçükken ayak parmaklarımın üzerinden araba geçti sağ ayak 5 parmağımı 9 tane dikiş var onlar tutuyor,mesela top oynadığım zaman ayakta fazla durduğum zaman ayağım kasılıyor ve ağrı yapıyor..

ben revirde bunları sölediğim zaman ne gibi şeylerle karşılaşırım cevaplarsanız çok sevinirim.
  • biriniz soruma cevap verin be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga1908

öncelikle s.a arkadaşlar bende buraya düştüm 1 2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
    1)küçükken bi kaza geçirdim ve kolum kırıldı doktorun salaklığına kolum yanlış kaynadı ve kolumda 2 3 derece bi yamukluk var
    2)yine küçükken ayak parmaklarımın üzerinden araba geçti sağ ayak 5 parmağımı 9 tane dikiş var onlar tutuyor,mesela top oynadığım zaman ayakta fazla durduğum zaman ayağım kasılıyor ve ağrı yapıyor..

ben revirde bunları sölediğim zaman ne gibi şeylerle karşılaşırım cevaplarsanız çok sevinirim.

muhtemelen spordan muaf olursunuz. Acemilikte atış yaptırırlar, askerliğin temel kuralarını falan öğretirler size acemilikle öyle geçer gider 75 gününüz. Ayağınızı ve elinizi kullanamama gibi bir durumunuz varsa yapacakları budur. Ama ne kadar ciddi sorununuz varsa da elinizde bir belge rapor ameliyat sonuçları gibi dökümanları yanınızda götürmeyi unutmayın. Çünkü raporsuz tınlamıyolar. Kapılarına dayanıp böyle böyle derseniz kağıt derler inanmazlar, bide azar işittiğinizle kalırsınız. Sporda o noksanınız ortaya çıkana kadar canınızı okurlar. Ama sonuç çıkarsa da spordan men edeceklerdir. Orada da askerliğinizi geri hizmet eri olarak acemik sonuna kadar tamamlarsınız. Haa bakıp durumunuz ciddi olabilir diyip net bir sonuç alalım derlerse sizi ankara gata'ya falan da yollayabilirler.

• ilgin için teşekkür ederim..
    herhangi bir raporum yok ama ayağımdaki dikiş izleri ve parmaklarımı ileri geri zor yaptığım bariz belli,ben orda 2 gün spor yapsam yürüyemem bile gitmeden birliğe bi doktora gözüküp rapor çözücez artık,yoksa iş sakat :)
  • selam arkadaşlar.ben meslek lisesi elektrik çıkışlıyım.2sene bi elektrikçide çalıştım ama herhangi bi ustalık belgem yok.şimdi benimde bilecik 9.jandarma eğt.alay kom.çıktıı.acaba meslekçi seçimlerine girebilirmiyim.acil cevaplarsanız sevinirim.
  • lütfeeeen bi cevap arkadaşlar
  • kimse yardımcı olmucak galiba.. 92/1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ednec

selam arkadaşlar.ben meslek lisesi elektrik çıkışlıyım.2sene bi elektrikçide çalıştım ama herhangi bi ustalık belgem yok.şimdi benimde bilecik 9.jandarma eğt.alay kom.çıktıı.acaba meslekçi seçimlerine girebilirmiyim.acil cevaplarsanız sevinirim.

kardeşim sana kimse cevap vermemiş. bari ne seçildin söyle de biz bilgilenelim :)
  • arkadaşlar ben 24 ünde gidiyorum bileciğe faceden ekleyin
    alimcbeal@mynet.com
  • Aslen elektronik bölümü çıkışlıyım faal olarak bilgisayar işi yapıyorum aynı zamanda iyi bir otomasyoncu ve orta düzey şirket yöneticisiyim meslek olarak ne yazsam iyi olur.Yarın akşam yola cıkıyorum umarım birileri burayı okur
  • arkadaşlar acemilik 9.jandarma eğitim alay komutanlığı bileceği çıktı ancak ben komando olmak istiyorum.Bu alay komando eğitimi veriyormu veya gönüllü olarak yada bağzı şartlar koşulunda komando olabiliyormuyuz
  • arkadaşlar benimde nişanlım 9.jandarma eğitim alay komutanlığı bileciğe gidicek usta birliği kesin doğu mu olur. veya mesleklere ayrılırsa eğer bilecikte kalma şansı var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.