Galatasaray ile Fener karşılaşmalarında son 10 yılda genel bir tabir kullanılır. Galatasaray iyi, Fener kötü ise maç 3 sonuca açıktır, Galatasaray kötü ise fark yer. Şimdi şu son tabloya göre kahin olmayada gerek yok. Herkes görüyor neyin ne olduğunu. Galatasaray tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Hem idari(yönetim), hem teknik (teknik direktör) anlamında dibe vurduk mu yoksa daha dibi var mı bilinmiyor. Tarihimizin en kötü sezon başlangıcını yaptık. Sonradan kazandığımız maçlarda bile durum vahim gözüküyordu. Şimdi genel tabloda hoca ile takım birbirinden kopmuş durumda. Hoca bu futbolculardan memnun değil, takımda hocadan memnun değil.(istisnalar vardır elbette) Olsalardı sahada bu kadar yenilgiye tepkisizlik olmazdı. Rakiplerimize göre sahada daha az koşuyoruz. Takım olamadığımız için birkaç ismin ayağına bakıyoruz. Ligin en zayıf gözüken takımları bile korkmuyor bizden. İdari anlamda ise Galatasaray son yıllarda hakemlerin şamar oğlanı haline geldi. Yönetimden ses çıkmıyor. Ses çıksa bile ne medya üzerinde ne ne mhk üzerinde bir etkisi yok.
Fener açısından duruma bakarsak onlarda lige ve avrupaya bizim gibi kötü bir başlangıç yaptılar. Ama ligde kendi sahalarında gelen her takıma fark atıyorlar. Beşiktaş'la berabere kaldılar ama hatırlayın o maç 5'lik 6'lık olabilirdi. Yeni transferleri ise takıma fazlasıya katkı yapıyorlar.(bizde ise durum tam tersi). Şu anda sanıyorum ligin en fazla gol atan takımıda onlar olmalılar. Aziz Yıldırım'ın olduğu bir ortamda hakemlerde ters karar vermeye cesaret edemiyorlar.(Hele hele kadıköy'de). Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında ise her türlü evsahibi avantajlarından sonuna kadar yararlanıyorlar. Sezon başında yapılan hazırlık maçında 10 kişi kalmalarına rağmen onları yenemedik. Ayrıca Rijkaard'ın fenere karşı beraberliği bile yok(3 maçta - 3 yenilgi aldı). Yani hocamızda feneri çözemiyor. Futbolcularımız ise oraya kafalarında yenilgi düşüncesiyle gidiyor. Şu son ortamda ancak hezimet olur. Biz sezon başından beri oynadığımız şu futbolu tekrarlarsak ve adamlar beşiktaş maçındakine benzer bir futbol sergilerlerse, o maçta kaçırdıklarını bizim maçta gole çevirirler. Ondan sonrada ne hoca kalır nede futbolcu. Bizimkiler ne yaparlar ne ederler bilmiyorum. 2 veya 2.5 senedir fenere karşı galibiyeti geçtim beraberliğimiz bile yok. Artık bu durumu tersine çevirmeliler. Yapmazlarsa taraftarıda kaybederler ve şu anda yaşadığımız kaosdan bile çok kötü bir döneme gireririz. İnşallah artık bu süreci tersine çevirecek birşey yaparlar.
Fenerbahçe bizi her sene yeniyor hatta farkı kaçırıyor. Olağan bir durum birşey olmaz, alıştı herkes.
Oyle yazmissin ki dostum FB li olmama ragmen ben bile korktum FB macinda GS'nin basina geleceklerden O macta fark falan olmaz.
Bazen her şeyin kötü olması da iyidir. Bu maçı kazanıp çıkış yapabiliriz veya kaybederiz ve bu maçtan sonra kogreye gidilir adnan polattan kurtuluruz
Bu haber hangi gazeteden ?! kim yazmış ?!
fenerin bizi yenmesi süpriz değil asıl önemli konu bu sene kaç tane gol atacak olması
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Oyle yazmissin ki dostum FB li olmama ragmen ben bile korktum FB macinda GS'nin basina geleceklerden O macta fark falan olmaz.
hacı ben merak ediyorum Galatasaray bizi Kadıköy'de yenerse ne olur diye? Ciddi ciddi merak ediyorum ertesi gün nasıl olur ve toplum da ne gibi farklılıklar olur ?
orta sahayı geçebilirmiyiz acaba fener maçında? karabüğe karşı pek yapamadık bunu
bir fenerbahçeli olarak, galatasarayın bırakın fark yemesini bu sene 10 yıllık makus tarihi bile kırabilir, çünkü fener de çok kötü bu sene. o maçta fark falanda olmaz, haaa bol gollü olur.. onu de..
9. hafta totem yapmayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Galatasaray ile Fener karşılaşmalarında son 10 yılda genel bir tabir kullanılır. Galatasaray iyi, Fener kötü ise maç 3 sonuca açıktır, Galatasaray kötü ise fark yer.
Çok saçma asıl GS kötü olduğu zaman FB maçlarında ezilmeden yeniliyor. Şampiyon olduğumuz sezonlarda hep felaket oynayıp fark yedik Fener'den.
quote:
Orijinalden alıntı: V_can_A
9. hafta totem yapmayı düşünüyorum
denemediğiniz totem kaldımı ya bütün totemleri bitirdiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
Vaynet gelip konu acar fb yi cozduk diye
Benim deplasmandaki derbi maçlardan önce bizim taraftarın kullanıp inanılmaz gıcık olduğum bir laf var, " GELİYORUZ ".
Ya arkadaş, bir şekilde gidiyoruz, ya da diğer tabirle " GELİYORUZ ".Bugüne kadar taksi ile, otobüs ile, vapur ile, metrobüs ile vs. geldik.Sorun gelmekte, gitmekte değil !!!
Dönemiyoruz arkadaşım dönemiyoruz.
Adına yakışır bir derbi olur inşallah, geçen sene hoş şeyler yaşandı, bu senede devam eder diye umuyorum.
Fark olmassa kendinizi şanslı sayın.
Reef Hocam ben iki tarafin da surekli saldirdigi, bir tarafin hakim olmadigi bir derbi izlemek istiyorum. Ama o derbi 9.haftadaki derbi olmasin, aslantepe deki olsun istiyorum