Şimdi Ara

9 ayda tyt matematik ne kadar yükselir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 tyt'de matematikten 3 netim var. dilci olduğum için zerre umursamadım

bu yıl yeniden gireceğim. ant. mat. 1 ile başladım, sizce 9 ay boyunca istikrarlı bir çalışmayla standart bir öğrenci kaç kulvarlarını görebilir? hedef koymam açısından önemli

• eğer düzenli çalışırsan 20-25 civarı olabilir.

• 20 25 yapan 35+ yapar mı reis 20/25 le bu seneyi açtım mezunum

• 30 görürsün ama bırakmaman lazım faha fazla bile yapabilirsin adı üstünde tyt temel yeterlilik yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ant matematiği bu ay bitiriyorsun derhal

sonra üstüne tonguç'un mps'ye benzer bir kitabı vardı onu çözüyorsun kasımda

aralıkta da 345'i bitiriyorsun ggwp

• Ant manta gerek yok 345 acil gideceksin zorlanacaksin birakmayacaksin zorlandigin anda gelişiyorsun demektir. Bırakmayarak gidersen ve geometri yaparsan istediğin netleri yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ant 1 i boşver direk git youtube üzerinden bir playlist bul yanınada bir test kitabı al (345 gibi soruları kolaydan zora giden bir kaynak öneririm) konuyu dinle testini çöz konuyu dinle testini çöz bir yandan da geometri bak zaten doğru dürüst bu işi yapsan en en kötü tüm konular bittiğinde 20 net bandına gelirsin ama sakın gidip ant mat 2 falan almaya çalışma hiç kimsenin o seviyeden başlamasına gerek yok hocam kendinizi küçük görmeyin tyt matematik gerçekten zor bir ders değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.