Şimdi Ara

9 adet biyometrik fotoğraf 50 tl + kargo (Trendyol | 2025) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
32
Favori
4.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bazı emniyetlerde foto kabinleri var, çıkartıyor anında. onlar da ucuz.
    ama gerçekten saçmalık, geçen gittim pasaport yenilemeye, fotoyu verdim, aldı tarattı geri verdi bana yav koy oraya orta kaliteli bi webcam, çek fotoyu, yazılım biyometrik hale getirsin. bitti gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İlgili siteyi ve iPhone kullanarak 5-10 dakika içerisinde fotoğrafı hazırladım, Migros’ta epeyce kolay şekilde çıktı aldım.

Konu sahibine teşekkürler. Bundan sonra fotoğrafçılara kolay para yok. 500₺ bu kadar küçük bir para değil.

Ekleme: Fotoğrafı vize başvurusunda bugün kullandım, tek soru fotoğrafın son 6 ay içerisinde çekilip çekilmemesi ile ilgiliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 8 Ocak 2026; 14:50:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt

Eskiden 12mp PDAF OiS destekli iyi bir kamera yetiyordu.Gunumuzde 50mp OiS destekli ortaama bir kamera rahatlikla yetecekdir diye dusunuyorum. 

• Konuyu açan arkadaşada bu işi yapan esnafada çok teşekkürler. Kan emici esnaf kazığından kurtulmanın bir alternatifi. Herkesin yaşadığı ilçede fotoğraf çıkarabileceğiniz Migros yok. Aslında sıcak fırsat sadece bir ürünü ucuza almaktan ibaret değil. Hizmet sektöründe esas soygun. Klima montajı, kombi montajı, vs vs gibi işlerde örneğin soygun büyük.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.