Şimdi Ara

9/19 FP BASTIM ve (GIR VE GOR) [18+]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9/19 Full Plate Bastım. Çok Sıkıldım itemlerimi yakmaya karar verdim. 3 +7 fp 2 +8 claver +8 claverları yaktım. +7 Fplerden birincisi geçti. İkinci ve Üçüncüler yandı. Geçen birinciyi tekrar koydum ve sarı ışık. Hemen başka chara aktardım ortak almasın diye. Zaten yaktığım itemler benimdi

Ama ne yazık ki hevesim kursağımda kaldı. Gece 4.30 a doğru charda DisconnetFromServer yedim. Girdiğimde paralarla beraber itemler de gitmişti. Hackerlar sağolsun. Haram olsun başka diyecek söz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 27 Eylül 2007; 17:48:01 >

• Güzel hayırlı olsun.

keşke kafalık dışı birşey olsaydı.

Orjinalden alıntı: el_morad

Güzel hayırlı olsun.

Aynen Göğüslük Fln Olsa Tamamdı da Kafalık Fazla Para Etmıo 0nlar Kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Güzel hayırlı olsun.

Evet bencede rogueler genellikle DD takığı için fiyat düşüşü olabilir
    Hayırlı olsun yinede

Orjinalden alıntı: XaSe®

Fiyatı ucuz olsa bile alan olur.Mesela normal pk yaparken bunu takar.Asaslar gelince dd takar.Bu şekilde kullananlar alabilir.

Evet ama Ardream'de o kadar çok asas var ki ben Ardreamde oynarken VSler hariç DD çıkaracak zamanı bulamıyordum.

Ekleme:

Konuyu neden yanlış yerde açıyorsun ki fazla mı heyecanlandın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 24 Eylül 2007; 23:40:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +9 Takıntısı olan adamlar alır dd falan dinlemez +9 chitin setin var helmetde 9 olsun istiyorsun mesela shell 9 veya chitin 9 napacan al fp tak Ra1chu vardı edanada +9 fp 2 parça kullanıyodu adamın kellede dragon
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • yalnız büyük şans anvil sana iyi gülmüş

hayırlı olsun
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• HayırLı oLsun

+9 hp setim olsa bide wp3 üm olsa 10 k hp ye sahip olurdum bu da ölümsüz yapardı charı nerdeyse

ah ah hayal işte..

Orjinalden alıntı: alkoc

ben olsam buna hp basar undy alırdım :)) tabi kendim için benimde 1 tane +9 helmet im var str yalnız :))

+9 hp setim olsa bide wp3 üm olsa 10 k hp ye sahip olurdum bu da ölümsüz yapardı charı nerdeyse

ah ah hayal işte..

Haklısın Fatih ama +7 FullPlate iken Dex. Bonus basılıydı. Bu konuda Yapabileceğim bişey yok. Önce Pauldronu koysaydım..

• Güzel item cok zor bi basma ihtimali war.Şansına basmışsın :)

Hayırlı oLsun gule gule kullan.

keşke eldiven ya da bot olsaydı, en değerli parçalar onlar. olsun bu da iyi para eder.

Orjinalden alıntı: Cubic

hayırlı olsun.

keşke eldiven ya da bot olsaydı, en değerli parçalar onlar. olsun bu da iyi para eder.

Esas pauldron olsaydı ya

Orjinalden alıntı: el_HASAN_

quote:

Orjinalden alıntı: Cubic

hayırlı olsun.

Esas pauldron olsaydı ya

en değerli parçalar bot ve eldiven

+8chitin - +9FP geçişinde pauldron için 15def. kaybedilir ama 4 dex kazanılır , 82 hp vererek giyildiğini söyleyebilirsin ama bunun realize olması için diğer tüm parçaların da FP+9 olması ve senin okçu olman lazım.

+8chitin - +9FP gauntlet geçişinde 2 def. kaybedersin 4 dex kazanırsın - tartışmaya bile gerek yok.
    +8shell - +9FP gauntlet geçişindeyse sadece 7 def. kaybedersin ama 4 dex kazanırsın, biçok kişi ben dahil 4 dex > 7 def. diyecektir heralde

kısaca grade düşüp + arttıkça armorlarda eldiven ve bot avantajlı parçalardır. priest fabricte de benzer bi durum vardır, en değerli parça eldivendir en değersizleri cap ve pauldrondur.

konu saptırmada üstüme yok

neyse bunlar hikaye +9 rogue FP sonuçta helmet melmet para eder sat gitsin.

• Şansın yaver gitmiş..Hayırlı olsun.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.