Bildirim
9.000tl bütçe notebook tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msi gs serisini inceleyebilirsiniz.
gs63vr-7rf 'e bakmakta fayda var._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _XaNDeR_
gs63vr-7rf 'e bakmakta fayda var.
Biliyorum onu fakat normal kullanimda sarji ne kadar gider bulamadim bilgi. 2 saat falan gidiyorsa pek oncelikli tercihim degil.
Razer blade 14" bakmistim 6 7 saat batarya suresi var fakat ısınma sorunu var deniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
http://www.hepsiburada.com/asus-gl502vs-fy306t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003YLUJ
http://www.hepsiburada.com/msi-gt62vr-7re-dominator-pro-284xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RM
http://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t5-v11-1-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000394J6
Bunlarin pil sürelerini nasıl öğrenebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: BarkingFrog
quote:
Orijinalden alıntı: SlideToUnlock
http://www.hepsiburada.com/asus-gl502vs-fy306t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003YLUJ
http://www.hepsiburada.com/msi-gt62vr-7re-dominator-pro-284xtr-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RM
http://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t5-v11-1-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-gtx1070-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000394J6
Bunlarin pil sürelerini nasıl öğrenebilirim?
Firmaların sitelerinde yazar diye tahmin ediyorum ama ne kadar gerçekçi olur bilemem, kullananların yorumlarına başvurmanız daha iyi olacaktır._____________________________
-
Notebookcheck e göre
GT62vr 4 saat
GL502 3 saat
Normal kullanimda 5 6 saat giden gamebook bulabilir miyim?
Amazon Alienware Türkiye ye gondermiyor burada nerede bulabilirim Alienware ürünlerini?
quote:
Notebookcheck e göre
GT62vr 4 saat
GL502 3 saat
Amazon Alienware Türkiye ye gondermiyor burada nerede bulabilirim Alienware ürünlerini?
Dostum hepsiburada.com da Alienware mevcut. 1060 8.300 lira 1070 10.000 lira ikiside indirimsiz fiyatları.
Ben 1060nın indirime girmesini bekliyorum. Şöyle 6800 civarına düşse direk alacağım. Full HD ekranda 1070 gereksiz geliyor bana. Herkesin fikri farklıdır. Ben böyle düşünüyorum._____________________________ -
Usta delimisiniz yurtdışında bu fiyatların nerdeyse yarısına alabiliyon amazon vb hemde güvenilir indirimi beklesen nolcak aklını çalıştır gazoz olma efsane ol...
Zaten öncelikli olarak Amazon dan bakıyorum.
256gb Razer Blade Amazon da 1900+367=2267$ a geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre1645
quote:
Notebookcheck e göre
GT62vr 4 saat
GL502 3 saat
Dostum hepsiburada.com da Alienware mevcut. 1060 8.300 lira 1070 10.000 lira ikiside indirimsiz fiyatları.
Ben 1060nın indirime girmesini bekliyorum. Şöyle 6800 civarına düşse direk alacağım. Full HD ekranda 1070 gereksiz geliyor bana. Herkesin fikri farklıdır. Ben böyle düşünüyorum.
Gördüm simdi. Gtx1070 ve wifi ile 7saat ekran suresi iyi duruyor. Ama 10 bin degilde bi 8 veya 9 a düşer mi bu?
Edit: alet 4,42kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarkingFrog -- 29 Mayıs 2017; 23:52:38 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Emre1645
quote:
Notebookcheck e göre
GT62vr 4 saat
GL502 3 saat
Ben 1060nın indirime girmesini bekliyorum. Şöyle 6800 civarına düşse direk alacağım. Full HD ekranda 1070 gereksiz geliyor bana. Herkesin fikri farklıdır. Ben böyle düşünüyorum.
Gördüm simdi. Gtx1070 ve wifi ile 7saat ekran suresi iyi duruyor. Ama 10 bin degilde bi 8 veya 9 a düşer mi bu?
Edit: alet 4,42kg
1070 olanı 8300e alan olmuş. Dell forumuna göz at konusu vardı. Sepette KDV indirimi 1500 TL civarı indirim sağlıyor.
Yurtdışı alışverişine güvenmiyorum pek. Sonuçta 6000 TL civarı karttan çekilecek. O ürün artık gelir mi gelmez mi beklemesi bile stres gerilim heyecan._____________________________
-
quote:
quote:
Biliyorum onu fakat normal kullanimda sarji ne kadar gider bulamadim bilgi. 2 saat falan gidiyorsa pek oncelikli tercihim degil.
Razer blade 14" bakmistim 6 7 saat batarya suresi var fakat ısınma sorunu var deniyor.
donanım habere ilan koyacaktım ama satılık ürünler kısmını bulamadım.benim bir ürünüm var 45 gün önce amerikadan aldım. Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB- 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive. Yanında orjinal Çantası da var vindicator. 129 dolara almıştım çantayı. eğer düşünürsen fiyat konuşuruz. İstanbul içi teslim ederim kargo falan vermem. İstanbulda ki alıcılar ilgilensin lütfen.Ürünü görüp deniyebilirsiniz. hiç bir problemi yok. bu arada şu ilan başlıgı konusunda yardımcı olursanız oraya koymak isterim._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: fotopazar
quote:
quote:
donanım habere ilan koyacaktım ama satılık ürünler kısmını bulamadım.benim bir ürünüm var 45 gün önce amerikadan aldım. Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB- 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive. Yanında orjinal Çantası da var vindicator. 129 dolara almıştım çantayı. eğer düşünürsen fiyat konuşuruz. İstanbul içi teslim ederim kargo falan vermem. İstanbulda ki alıcılar ilgilensin lütfen.Ürünü görüp deniyebilirsiniz. hiç bir problemi yok. bu arada şu ilan başlıgı konusunda yardımcı olursanız oraya koymak isterim.
İkinci el düşünmüyorum zaten İstanbul da değilim. İlanı buradan acabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/forumid_2580/tt.htm
Yeni almışsiniz. Satma nedeninizi öğrenebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarkingFrog -- 30 Mayıs 2017; 13:52:57 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fotopazar
quote:
quote:
donanım habere ilan koyacaktım ama satılık ürünler kısmını bulamadım.benim bir ürünüm var 45 gün önce amerikadan aldım. Alienware - 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB- 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive. Yanında orjinal Çantası da var vindicator. 129 dolara almıştım çantayı. eğer düşünürsen fiyat konuşuruz. İstanbul içi teslim ederim kargo falan vermem. İstanbulda ki alıcılar ilgilensin lütfen.Ürünü görüp deniyebilirsiniz. hiç bir problemi yok. bu arada şu ilan başlıgı konusunda yardımcı olursanız oraya koymak isterim.
İkinci el düşünmüyorum zaten İstanbul da değilim. İlanı buradan acabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/forumid_2580/tt.htm
Yeni almışsiniz. Satma nedeninizi öğrenebilir miyim?
Daha önceleri Monster-MSI-ve toplama masa üstü kullanıyordum.Cs go oynuyordum sadece. O zamanlar öğrenci iken işimi ve sosyal yaşantımı çok etkilemiyordu. Ama şuanda hem işimi hem kız arkadaşımla olan ilişkimi çok etkiliyor.işten gelir gelmez pc başına oturuyorum. Bilgisayarımı bu sebebten ötürü satıyorum. Amerikadan arkadaşıma aynı zamanda kulaklık -çanta-mouse ve mouse pad de aldırdım. Onlarda işimi görmiyeceği için hepsini set halinde satıyorum._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler