Şimdi Ara

(9,00₺)Oral-B 75 ml Diş Eti ve Diş Minesi Onarım Ekstra Ferahlık Diş Macunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amazon indirimde olan üründen( örneğin ıslak mendil 10 adet alırsan iptal ediyor ama indirimsiz 1 koli 24 lü alırsan gönderiyor ) istediğin gibi aldırmıyor iptal ediyor hesabı banlıyor,Hepsiburada direkt sepete ekletmiyor.Amazon kurumsal fatura vermiyor hepsiburada fatura veriyor.hepsiburada kargo ağı Adana için söylüyorum hepsinden daha iyi.ürün çeşitliliği artarsa-fatura sistemini düzeltir ve saçma yeniden satış amaçlı aldığın için bahanesinden vazgeçerse belki amazon ilerde pazar payını arttırır.

Orijinalden alıntı: YUVARLAĞIMTIRAK

amazon indirimde olan üründen( örneğin ıslak mendil 10 adet alırsan iptal ediyor ama indirimsiz 1 koli 24 lü alırsan gönderiyor ) istediğin gibi aldırmıyor iptal ediyor hesabı banlıyor,Hepsiburada direkt sepete ekletmiyor.Amazon kurumsal fatura vermiyor hepsiburada fatura veriyor.hepsiburada kargo ağı Adana için söylüyorum hepsinden daha iyi.ürün çeşitliliği artarsa-fatura sistemini düzeltir ve saçma yeniden satış amaçlı aldığın için bahanesinden vazgeçerse belki amazon ilerde pazar payını arttırır.

Selamlar..

Ben hem Amazon hemde Hepsiburada'yı kullanan bir müşteriyim.Kendimce kıyasladığımda:

Amazon:

+Daha güven verici bir firma

+Dağıtım ağı iyi"aklım geldimi,gelecekmi"düşüncesinde kalmıyor.

+Sebepsiz iptal olan ürünüm hiç olmadı.

+Sattıktan sonra bile hizmet alabildiğim "sorgusuz sualsiz iade kabul eden firma"

Hepsiburada:

+Ürünler bazen kırık,bozuk gelebiliyor.İade süreçleri Amazon'a nazaran daha yavaş ve sorunlu.

+Kargo dağıtımında Amazon daha hızlı(prime üyesi olsanızda olmasanızda)

+Sebep göstermeden iptal olabiliyor,neden diye sorduğunuzda sebebini müşteri hizmetleri bile bilmiyor.

+Sattıktan sonra kısmı biraz karışık.Satın aldığınız üründe yardım kısmi ve aldığınız firma ile kendiniz uğraşmanız lazım.

Elektronik hariç Amazonda bulamadığım ve hemen almam gereken ürünü hepsiburada,trendyol gibi diger sitelerden tedarik ediyorum.

Gittidiyor ise bu listenin en sonunda.

Bunlar şahsi düşüncelerimdir,elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım.sizin düşüncelerinize ve değerlendirmenize de saygı duyuyorum.

Not:ilgili ürün indirimi bitmiş.Biten sıcak fırsatlara konu taşınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 10 Haziran 2021; 17:36:41 >
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Selamlar..

Ben hem Amazon hemde Hepsiburada'yı kullanan bir müşteriyim.Kendimce kıyasladığımda:

Amazon:

+Daha güven verici bir firma

+Dağıtım ağı iyi"aklım geldimi,gelecekmi"düşüncesinde kalmıyor.

+Sebepsiz iptal olan ürünüm hiç olmadı.

+Sattıktan sonra bile hizmet alabildiğim "sorgusuz sualsiz iade kabul eden firma"

Hepsiburada:

+Ürünler bazen kırık,bozuk gelebiliyor.İade süreçleri Amazon'a nazaran daha yavaş ve sorunlu.

+Kargo dağıtımında Amazon daha hızlı(prime üyesi olsanızda olmasanızda)

+Sebep göstermeden iptal olabiliyor,neden diye sorduğunuzda sebebini müşteri hizmetleri bile bilmiyor.

+Sattıktan sonra kısmı biraz karışık.Satın aldığınız üründe yardım kısmi ve aldığınız firma ile kendiniz uğraşmanız lazım.

Elektronik hariç Amazonda bulamadığım ve hemen almam gereken ürünü hepsiburada,trendyol gibi diger sitelerden tedarik ediyorum.

Gittidiyor ise bu listenin en sonunda.

Bunlar şahsi düşüncelerimdir,elimden geldiğince objektif olmaya çalıştım.sizin düşüncelerinize ve değerlendirmenize de saygı duyuyorum.

Not:ilgili ürün indirimi bitmiş.Biten sıcak fırsatlara konu taşınabilir.

Alıntıları Göster

Adana için hepsiexpress daha iyi hocam ,arıyorlar iş yerinin adresi oluyor kapalıysa ev yakın diye hemen eve getiriyorlar.

forumda denk gelmişsinizdir geçen ay içinde Amazon baby turco ıslak mendil indirimde başlığı vardı 10 adet aldım ticari amaç diye iptal ettiler ama normal fiyattan 20-25 adet aldığım temel gıda ürünlerini gönderdiler(makarna vs).

Satıcısı hepsiburada olan ürün defalarca kırık-bozuk vs hasar görmüş geldi ama hepsinde mağdur etmeden kargo ücretini ekleyip hediye çeki verdiler.Hepsiexpress e geçtikten sonra hasarlı kargo hiç gelmiyor.Adana için söylüyorum amazon prime üyesi olduğumda benim için değişen bir şey olmadı,ama hepsiburada bölgesel depodan çıkan ürünler 24 saat geçmeden defalarca teslim edildi.

Hepsiburada dan farklı satıcıdan sipariş verirseniz sorun çıkarsa siz-hepsiburada-firma-hepsiburada-siz şeklinde yavaş işleyen bir kontrol sistemi var.Ama satıcı hepsiburada olursa yüksek fiyatlı elektronik vb ürün değilse hızlı çözüyorlar.

Örnek vereyim mesela iş yerine telefon alacaktım fatura olmadığı için amazon'dan alamadım.

2 hafta önce hepsibura'da ürün görseli hatalıydı ürün yanlış geldi,yanlış gelen ürünü iade almadan ücreti+kargo ücretini hediye çeki tanımladılar.

evime aldığım ürünlerde fatura ihtiyacım olmadığı için fiyata bakıp alıyorum ama iş yeriyse sadece fatura için bile hepsiburada benim için 1.sırada.

• gene çöp konuya dönmüş sağ sol tartışması gibi ...

bu arada teslim aldım 2021/12 skt 6 aya bunu nasıl bitirecez bilmem...

alacak varsa dikkat etsin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.