Şimdi Ara

8x4 oyunları oyna HEDİYE kazan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.8x4.com.tr/makeyourmove/ burdan ulaşabilirsiniz arkadaşlar. usb vantilatör, usb bileklik gibi değişik hediyeler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunparlak -- 4 Temmuz 2007; 13:54:28 >

• BakalımSağol paylaşım için
  • kazanan var mı hiç
  • Arkadaşlar kazanmak çok zor oyunda çıkan karakterlere tıklıcaksınız ordan 20 puan alıcaksınız 400 puan olursa flash disk 3500 puan olursa vantilator alıcaksınız. Saymadım ama toplam 200 kere tıklaman lazım buda demek oluyorki en fazla 3-5 tane kaçıracaksın. Buda biraz sıkar. :D
  • buda sardı yaw yaparız şimdi buna da hile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 4 Temmuz 2007; 18:48:19 >
  • UZİL BİZİM ŞU PRO İŞE YARARMI BURDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

UZİL BİZİM ŞU PRO İŞE YARARMI BURDA

bende onu deniyom ilk oyunda 1500 lere falan geldim hadi hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler çok zor adamalr hesaplamış herşeyi kayak oyununda her rampadan atladım her bayraktan geçtim fakat 3100 e bile zor ulaştım ancak hile vb. yolla olur sa
  • neyse ya artık bizde wii çekiliş sonucunu beklicez anca çekilşle bişey çıkarsa olur
  • çok kastım 1456 oldu
  • başlıyorum saolasın hediyeler benim boşuna uğraşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

başlıyorum saolasın hediyeler benim boşuna uğraşmayın

hee tabi tabi
  • ya wii kazanacam bu çekilişleri kaçıramam valla başlıyorum sabaha kadar kasacam yarın falan.
  • lan böylE oyun mu olur ne kadar şerefsiz bunlar 5 ytl lik hediye verecekler diye ödleri kopuyo lan.ver işte ne olacak ki çok para mı?hep imkansız yarışmalar.cheetos da hepsi öyleydi.imkansız işte.ilk ona girenler zaten hep aynı kişiler garanti hacker onlar başka türlü geçemezsiniz bu oyunları hiç uğraşmayın..

Fearlesste 2967 puan yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacknight -- 4 Temmuz 2007; 19:46:38 >
  • bende hackerim ama olmuyobu nasıl iş denemedim ama denesemmiki.ama olum çok önlem almışlardır yapamazlar zaten kurallarda öyle yapanları ip den buluyolar ne yaptılar diye.
  • OH OH OH bu iyice imkansızmış.bi de 5 ytl lik hediyeleri kazanabilmek için bir de 8x4 almak gerekiyor.zaten 8x4 10 ytl olsa , oyuncaklar 5 ytl.8x4 ün maliyeti 2 ytl olsa 3 ytl de şirkete kalır.haydi hayırlı işler.
  • ne programi leyn banada söyliyin
  • ya olmuyooooooo daha üye olamadım ya çıldırcam balon 90 da kalıyo.xry şifreni bıraktıysan bana versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

ya olmuyooooooo daha üye olamadım ya çıldırcam balon 90 da kalıyo.xry şifreni bıraktıysan bana versene

versem nolur olum bu oyun imkansız hiçç uğraşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

UZİL BİZİM ŞU PRO İŞE YARARMI BURDA

bende onu deniyom ilk oyunda 1500 lere falan geldim hadi hayırlısı

adı ne bu programin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.