Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boramir1903

Hocam acaba bu değerler mi?

Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 8191 797
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 16560 1077
    SNR Sınırı (dB): 22.3 19.2
    Hat Zayıflaması(dB): 21.0 10.3
    Güç (dB): 19.2 12.3

hani hattın 0,9 un üzerine çıkmıyordu? Tam 8 Mbit alıyorsun. Speedtest yaparken torrent flan mı açıktı?

Bi de ttnet e (kandırabilirsen) 12Mbit verebilir misiniz vs. bi şiler de. Bakalım yapcaklar mı?
  • Hakikaten bende anlamıyorum, çok ilginç bende şaşirdim walla, bugün başka bir modemle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak?
  • Şuan değerlerime bir bakın çok ilginç walla ;

SNR margin (dB):6.6
    Line rate - upstream:797 Kbps
    Line rate - downstream:6137 Kbps
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

Şuan değerlerime bir bakın çok ilginç walla ;

santralin kapısını eskitcen yapcak bir şey yok
  • @ fiberoptix , santrale gidp gelicem die mi eskitem ? normalde 10 değer altına düşünce kopma olur dio yetkililer benimki şuan 6 , bazen 3lere gidio .
  • quote:

Bu değerlerde SNR yüksek değil. Öncekiyle arasında çok fark var. Hattın stabil değil sanırım. O yüzden düşük hız veriyor olabilirler.
  • @ achfighter , şuan film indiriom 650 kb/sec ile . kesilme kopma yaşamıom hiç . snr düşük ama yinede sorunsuz . ilginc walla
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Bu da benim hız.TT Net Limitsiz kullanıyorum.Ping bu seviyelerde genelde.DL ve UL olarak çok memnunum.Kopma vs sorunları yaşamıyorum.Ping daha düşün olması için ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakpinar -- 14 Ocak 2012; 17:26:06 >
  • quote:

@ achfighter , şuan film indiriom 650 kb/sec ile . kesilme kopma yaşamıom hiç . snr düşük ama yinede sorunsuz . ilginc walla

Bu snr değerleri gerçek değil arkadaşlar.Ttnet yeni sistem devreye koymuş.Buna göre modem değerlerine ve hat kalitesine göre sistem otomatik hız belirliyor.Bu arada snr değerleri de değişiyor ancak bu değerler yanıltıcı.Sizdeki 6,5 muhtemelen 14-15 gibi bir değerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestham

quote:

@ achfighter , şuan film indiriom 650 kb/sec ile . kesilme kopma yaşamıom hiç . snr düşük ama yinede sorunsuz . ilginc walla

Bu snr değerleri gerçek değil arkadaşlar.Ttnet yeni sistem devreye koymuş.Buna göre modem değerlerine ve hat kalitesine göre sistem otomatik hız belirliyor.Bu arada snr değerleri de değişiyor ancak bu değerler yanıltıcı.Sizdeki 6,5 muhtemelen 14-15 gibi bir değerdir.

Evet aynısını bana müşteri hizmetlerindeki görevli söyledi. Santral hattın kalitesini belirtip hızı belirliyormuş.

Eşek yüküyle para alıyorlar, yaptıkları Avrupa'nın fiber altyapısını satın almak. Giden bütün para da özel şirkete gidiyor. Alın size özelleşme, pardon tekelleşme.

• quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

quote:

Orijinalden alıntı: vestham

quote:

Evet aynısını bana müşteri hizmetlerindeki görevli söyledi. Santral hattın kalitesini belirtip hızı belirliyormuş.

Eşek yüküyle para alıyorlar, yaptıkları Avrupa'nın fiber altyapısını satın almak. Giden bütün para da özel şirkete gidiyor. Alın size özelleşme, pardon tekelleşme.

Bende snr sınırını bişey zannediyordum şu an 1.2 ve 12284 mgbt hız yani max. seviyede snr sanırım düştükce ping artıyor ilkez ping 100 civarı görüyorum ypgunluk olmayan saatlerde 21 e kadar düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Bu da benim hız.TT Net Limitsiz kullanıyorum.Ping bu seviyelerde genelde.DL ve UL olarak çok memnunum.Kopma vs sorunları yaşamıyorum.Ping daha düşün olması için ne yapmalıyım ?

Ping düşmez hat modu interleaved

• benim hiz testlerin 100 kusur yada 200 kusur mbit cikiyo her zaman indirmelerdede bazen explorerdan chromodan bile 1.6 mb ile indiriyorum resimleri bulursam up ederim ttnet net6 paketini kullaniyorum bi keresinde saniyede 7kusur mb cekerken yakalamistim :D
  • quote:

Hocam Tam sınırın biraz aşağısındasınız.Snr değeri 10 dan aşağı olursa kopma olur diye birşey yok.Şayet benimki 7.5-6.9 arası değişiyor.Tabi ara sıra 3 sn lik kopmalar oluyor.Onu da mecburen göz ardı ediyorum.Eğer hayır hiç kopmayacak derseniz hızınızı düşürttürmek zorundasınız.
  • quote:

uzaklığın kaç?
  • arkadaşlar bende 1 megabit limitsiz kullanıyorum..

hattımın 8 megabite alıp almayacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 256
    Downstream Hızı (Kbps) 1152
    Upstream Sınırı 29
    Downstream Sınırı 31
    Trained Modulasyon ADSL_G.dmt
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 16
    Upstream Hat Zayıflaması 10
    Peak Cell Rate 603 cells per sec
    CRC Rx Fast 0
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 2
    Path Mode Interleaved

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 95serkan -- 15 Ocak 2012; 15:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 95serkan

arkadaşlar bende 1 megabit limitsiz kullanıyorum..

hattımın 8 megabite alıp almayacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 256
    Downstream Hızı (Kbps) 1152
    Upstream Sınırı 29
    Downstream Sınırı 31
    Trained Modulasyon ADSL_G.dmt
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 16
    Upstream Hat Zayıflaması 10
    Peak Cell Rate 603 cells per sec
    CRC Rx Fast 0
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 2
    Path Mode Interleaved

sorunsuz 8 mbit alabilirsin

• Dün akşama kadar hızım 1-2mbit'e sabitlenmişti ve dün akşam itibariyle şu hale geldi.Muhtemelen ya saha dolabı koydular yada portumuzu değiştirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: iphonella

Dün akşama kadar hızım 1-2mbit'e sabitlenmişti ve dün akşam itibariyle şu hale geldi.Muhtemelen ya saha dolabı koydular yada portumuzu değiştirdiler.

ben de bi ara kopma sorunları olmuştu tivibudan dolayı, hızı 12mbite çıkarmışlar(normalde 8)
    adamlar geldi bunun fordu degişecek dediler(portu) sonra aradılar portu degiştir diye, tivibudan dolayı degiştiremiyorum dedi
    ben daha sonra sorun yaşayıp da aradıgımda portu degiştirin o zmn dedim, adam fark etmez demişti,
    fark eder mi yani?

• arkadaşlar beni bugün arayıp 55 tl lik faturanzı 42 tl ye indiricez 1 seneliğine dediler. onaylıyomusunuz dediler, bende onaylıyorum dedim. nedir bunun olayı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.