Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
531.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caylpso

asprin kardeş sen bi el at şu sorunumuza ya sen anlıyon bu işlerden :)

Modem değerlerine göre daha yüksek hız almanı beklerdim. İndirme hızınız siteye göre değişir. Pardus u indirirken aldığınız hızda sorun yok. Bu yüzden bağlantınızda sorun yok demektir. Hotfile, rapid gibi sitelerden indirme yaparken premium üyelikle ve 3-4 dosya birden indirmeye çalışırsanız yüksek hızda indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09kezman09

beyler yardımcı olabilirmisiniz?

dün akşam müşteri hizmetlerini aradım hızımı 4 mb e sabitlettirmek için.(8 mb e kadar netlimitsiz tarifesindeyim maksimum alabildiğim hız 4.6 mb idi)
    konuştuğum kadın biz hızları sabitleyemiyoruz.türk telekom müdürlüğümü öylebirşey dedi.tam anlayamadım.
    bu konuda bilgisi olan var mı?şuanda hızım 2 mb te sabitlenmiş gözüküyor.
    20 gün öncesine kadar çok rahat 4 mb hız alıyordum ne olduysa 2 gün önce oldu net bir gitti dahada bu hıza ulaşamadım.
    benim kimi aramam lazım kimi santral diyor kimi telekom müdürlüğü.
    izmir bayraklıda oturuyorum.bornova-evka3 te telekom santrali var orayımı aramam lazım acaba bilgisi olan birileri var mı?

Mod: ADSL2+
    Hat Kodlaması: Trellis On
    Durum: No Defect
    Hat Güç Durumu: L0

Alınan Gönderilen
    SNR Sınırı (dB): 20.4 16.5
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 49.5 26.4
    Çıkış Gücü (dBm): 12.4 16.5
    Ulaşılabilir Hız (Kbps): 5416 1140
    Hız (Kbps): 2048 797

En yakın telekom müdürlüğünü aramalısınız. Hattınızda çalışma varsa çalışmanın bitmesini bekleyin.

• selamlar herkese
    arkadaşlar modemin içinde Bandwidth Up/Down (Kbit/sec)

800 / 4096

yazıyor fakat ben netlimitsiz 8mb tarifesindeyim.1.2 ay önce 800/800 falandı şimdi ne olduda böyle oldu acaba
    önceden 800 le indiriodum ama şimdi 400 lere düştü
    ne yapmam gerekir bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

selamlar herkese
    arkadaşlar modemin içinde Bandwidth Up/Down (Kbit/sec)

800 / 4096

yazıyor fakat ben netlimitsiz 8mb tarifesindeyim.1.2 ay önce 800/800 falandı şimdi ne olduda böyle oldu acaba
    önceden 800 le indiriodum ama şimdi 400 lere düştü
    ne yapmam gerekir bilen varmı

Hat değerlerinize bakmak gerekir.
  • hat değerleri derken?
    1 ay önce 800le indirebiliyordum şimdi 400 e düştü
    onun nedenini soruyorum bilen yokmu arkadaşlar
  • 8mbitden biktim.Hizimi tam alamiyordum filan.Degistirdim artik/
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • 8mb net limitsiz kullanıyorum şu rezilliğe bakın
     8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italy-network -- 22 Şubat 2011; 12:41:49 >
  • arkadaşlar hızımı düşürdüm buyrun yeni değerler düşme sorumun hale devam etmektedir üstüne bide aşırı yüksek ping değerleri var.

8MBIT:

Modem Status
    Modem Status
    Connection Status Connected
    Us Rate (Kbps) 799
    Ds Rate (Kbps) 8187
    US Margin 29
    DS Margin 10
    Trained Modulation ADSL_2plus_AnxM
    LOS Errors 0
    DS Line Attenuation 22
    US Line Attenuation 13
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 25
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Interleaved

6MBIT:

Modem Status
    Modem Status
    Connection Status Connected
    Us Rate (Kbps) 799
    Ds Rate (Kbps) 5989
    US Margin 29
    DS Margin 11
    Trained Modulation ADSL_2plus_AnxM
    LOS Errors 0
    DS Line Attenuation 22
    US Line Attenuation 13
    Peak Cell Rate 1884 cells per sec
    CRC Rx Fast 8
    CRC Tx Fast 0
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Interleaved

Değerler halen çok değişiyor. Sürekli 6-7-10 gibi değerlere düşüyor çok kısa aralıklarla 3-5sn de bir. Daha önceden 4mbite düşürmüştüm o zamanda kopma sorunu yaşadım. Pingim uçuk diye tekrar 8mbit e yükseltiler. Nedense hızım düşürüldüğü zaman pingim artıyor (8mbit ve 1mbitte 50ms olan ping, 4mbit ve 6mbitte 400ms). 1mbit kullanıyordum önce 31db sabit değer alıyordum ayrıca pingim süperdi eski tarifeye geri dönme şansım kalmadı. Sizce ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miasmus -- 22 Şubat 2011; 18:52:19 >

• 8Mbit Net Limitsiz Plus Paketine geçtim ( 100 GB Kotalı ) bazen çok iyi bazen hız düşük genelde memnun sayılırım benim sormak istediğim ben kota aşımı yaptığımda sadece hızım 1mbit'e mi düşecek aynı zamanda aştığım kota kadar ekstra ödeme yapacakmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acegod

8Mbit Net Limitsiz Plus Paketine geçtim ( 100 GB Kotalı ) bazen çok iyi bazen hız düşük genelde memnun sayılırım benim sormak istediğim ben kota aşımı yaptığımda sadece hızım 1mbit'e mi düşecek aynı zamanda aştığım kota kadar ekstra ödeme yapacakmıyım ?

100 GB'ı aştıkdan sonra sadece hızınız 1mbit'e düşecek.. Ekstra bir ödeme yapmayacaksınız. Hızınız kesin olarak düşüş yaşamıyor şuanda. Şansınıza bağlı, piyango size vurabilirde vurmayabilirde..
  • bu ttnet nopost çocuğu. nopostuna koyduğumun kurumu. delircemya iki ahber okuyalım iki youtube girelim dedik gına geldi.
  • Aşırı hız öldürür, TTNET kullanın
  • ya acaba benimle aynı kaderi paylaşan varmı burda?hız testlerinde hızım 5 lerde 6 larda fakat hotfile vb sitelerden bişey indirmeye kalktığımda hız 100 kb.nedir bu ya lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caylpso -- 22 Şubat 2011; 23:25:56 >
  • öğlen 3 ten beri 50kb hızın üstüne çıkamadım. Arıza kaydı bıraktık hala daha aynı
  • quote:

ya acaba benimle aynı kaderi paylaşan varmı burda?hız testlerinde hızım 5 lerde 6 larda fakat hotfile vb sitelerden bişey indirmeye kalktığımda hız 100 kb.nedir bu ya lanet olsun.

Premium ile250 çekiyor:) normal o hız free.
  • ee ne anladım ben bu 8 mb tan.ne işe yarıoki?
  • quote:

ee ne anladım ben bu 8 mb tan.ne işe yarıoki?

Hosta göre degisir indirmen
  • bugün internette bi anormallik var her site geç yükleniyor..(eskişehir)
  • aynen ya bendede öyle son 1-2 saattir bendede güç açılıyor hatta açılmıyor...(izmir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caylpso -- 23 Şubat 2011; 0:47:52 >
  • Benim net 8MB . Ama bugün anormallik var 2MB (İst-Gopaşa)
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.