Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.109
Cevap
7
Favori
532.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cratos4203

quote:

Orijinalden alıntı: cratos4203

Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 800
    Downstream Hızı (Kbps) 4096
    Upstream Sınırı 16
    Downstream Sınırı 24
    Trained Modulasyon ADSL_ANSI_T1.413
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 23
    Upstream Hat Zayıflamas 0
    Peak Cell Rate 1886 cells per sec
    CRC Rx Fast 0
    CRC Tx Fast 1
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

Arkadaşlar netlimitsiz tarifesindeyim. ama 4 mbit hızda gözüküyor netim. hattım ne durumda acaba 8 veya 16mbiti kaldırmaz mı? Ne yapmam gerekiyor.

Yardımcı olabilecek arkadaş yokmu acaba?

Downstream hat zayıflaması iyi 23db ile rahat 8mbit alırsın. Fakat modem adsl2+ desteklemiyor galiba. Trained Modulasyonda ADSL2+ veya G.992.5 yazması lazım.

• arkadaşlar wireless ile bağlandığımda 1mbit çıkıyor,kablo ile bağlanınca 7 küsür mbitleri görüyorum.Bu kadar fark etmemesi lazım yahu.
  • Taahhüt vermedim, zaten hızımı düşürürlerse interneti değiştiririm.Fiber gelmiş,ama henüz geçmedim ona,arıyorlar evi arada.
    Hız düşmedi geçen ay.

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 9 Şubat 2011; 21:39:48 >
  • 766 GB da iyiymiş hani
  •  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • Selam

Biri bana

NETLİMİTSİZ

8 Mbps'ye kadar / limitsiz

Ayda 54,90 TL

ve

NETLİMİTSİZ Plus

Ayda 89 TL

Fiyat hariç arasındaki farkı anlatabilir mi ?

TTnet sayfasında baktım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nocxx1987
    Selam

Biri bana

NETLİMİTSİZ

Ayda 54,90 TL

ve

NETLİMİTSİZ Plus

Ayda 89 TL

Fiyat hariç arasındaki farkı anlatabilir mi ?

TTnet sayfasında baktım bulamadım.

netlimitsizde 25gbden sonra hız düşüşü oluyorduya,netlimitsiz plus'da sanırım 60 gbden sonra düşüş oluyordu.
  • 1mb'den 8 mb netlimitsize geçmeyi düşünüyorum. 8 mb tam performans alacağımı bilsem hemen ararım. Birde kotayı aşınca hala hızı indirmeme durumları var mı
  • bişey sormak istiyorum bugün twitter'dan ttnet ekibine mesaj attım aradılar hemen akşam dedim böyle böyle sürekli kopuyor 1 aydır arıyorum hep aynı sorun falan dedim portumu değiştirebilirmisiniz dedim yok değiştiremeyiz netlimitsiz abonelerinde değiştiremiyoz falan dedi

şu anda g.dmt portundayım netlimitsiz kullanıpta adsl2+ portunda olanlar varmı arkadaşlar bu portu nerden değiştirtebilirim santrale falanmı gitmem gerek acaba ? bilenler varsa söylerse sevinirim

edit: hızımı 1 hafta önce 4 mbit'e düşürmüşlerdi şimdi 2 mbit'e düşürmüşler sorun çözme anlayışınız bu mu ya yazıklar olsun ana bacı küfrediyorum şu an kendimi zor tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber42 -- 10 Şubat 2011; 21:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Stoudemire1

Arkadaşlar bende 8mbit'e kadar limitsiz kullanıcısıyım ama bir kaç sorun var, modemin programında internet hızımla ilgili gerekli bilgiler bulunuyor orada sabit olarak download hızım 4 mbit upload hızım da 800 kb görünüyor hız testi yapan sitelerde de 3 ila 4 mbit arasında gözüküyor hızım ama birşey indirirken misal torrent bir oyun indiriyorum hızımın 300-400 kb olması gerektiği yerde çoğunlukla 10-20-30 kb ile indiriyor, günde bazen 100-200'e çıkıyor ama ya hiç sabit kalmıyor hemen hız düşüyor yada 1-2 saat içinde yine iniyo neden böyle acaba bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Mesajlarım görünmezmidir nedir anlamadım bir Allah'ın kulu da cevap vermez mi yahu!

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende 8mbit'e kadar limitsiz kullanıcısıyım ama bir kaç sorun var, modemin programında internet hızımla ilgili gerekli bilgiler bulunuyor orada sabit olarak download hızım 4 mbit upload hızım da 800 kb görünüyor hız testi yapan sitelerde de 3 ila 4 mbit arasında gözüküyor hızım ama birşey indirirken misal torrent bir oyun indiriyorum hızımın 300-400 kb olması gerektiği yerde çoğunlukla 10-20-30 kb ile indiriyor, günde bazen 100-200'e çıkıyor ama ya hiç sabit kalmıyor hemen hız düşüyor yada 1-2 saat içinde yine iniyo neden böyle acaba bilen varmı yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Mesajlarım görünmezmidir nedir anlamadım bir Allah'ın kulu da cevap vermez mi yahu!

Torrent hız düşüklüğü indirdiğin torrentten olabilir.Eğer en yüksek download değerini görmek istiyorsan Microsoft un sitesinden bir dosya çekmeyi dene.O download değerine göre konuş.

•  8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları

Arkadaslar 8 mbit lik paketim var sözde ama hızım 1,70 mb lerde dolasıyor. Anca premium üyelik alırsam mesela öyle hızım yükseliyor oda 200'de felan kalıyor. Santrale ola uzaklığım 50 metre falan , airtes kablosuz modem kullanıyorum. ttnet 1 megabit altına düşmeden bişey yapamayız diyor. 1 dakikalık ufak boyutlu bir video izlerken bile donuyor görüntü..

Arkadaslar hat bilgilerim bunlar. Sizce hat bilgilerine göre bukadar düşük hız almam normalmi yoksa değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 11 Şubat 2011; 12:43:43 >

• benimde sorum adsl sağlayıcıyı değiştiricem ama bu 11 günlük kullanım bedeli ne fatura çıkarırlar 8Mbit e kadar olan tarifedeyim bende.
  • Dün benim sınırsız 8MBit net resmen kesile kesile bir hal oldu. 1 senedir kullanıyorum sınırsız 8MBit'i ama dün ilk defa tekledi. Aradım telekomu ama sorun yok dediler sonrada zaten kendi kendine düzeldi. İnşallah bu akşam yine sapıtmaz. :/
  • Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    253
    Downstream Hızı (Kbps)
    1021
    Upstream Sınırı
    -16
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    22
    Upstream Hat Zayıflaması
    9
    Peak Cell Rate
    596 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Arkadaşlar bu değerler nasıl 8 mbit alabilirmiyim. 8 mbit için başvurdum ama merak ediyorum alabilir miyim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

Arkadaslar 8 mbit lik paketim var sözde ama hızım 1,70 mb lerde dolasıyor. Anca premium üyelik alırsam mesela öyle hızım yükseliyor oda 200'de felan kalıyor. Santrale ola uzaklığım 50 metre falan , airtes kablosuz modem kullanıyorum. ttnet 1 megabit altına düşmeden bişey yapamayız diyor. 1 dakikalık ufak boyutlu bir video izlerken bile donuyor görüntü..

Arkadaslar hat bilgilerim bunlar. Sizce hat bilgilerine göre bukadar düşük hız almam normalmi yoksa değilmi ?

Sizin hızınızı 2 Mbit e sabitlemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

Daha fazlasını kaldırmaz mı peki ? Arasak destek ekibini en azından 4'e sabitleseler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

Daha fazlasını kaldırmaz mı peki ? Arasak destek ekibini en azından 4'e sabitleseler.

hattınız 8 mbit'i kaldırırması lazım ara ve hızımı 2 mbit'e sabitlemişsiniz de tekrar 8 e çıkartmalarını söyle
  • quote:

Değerlerinize göre 8Mbit rahatlıkla almanız gerekir. Hızınızı sabitlemiş olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    253
    Downstream Hızı (Kbps)
    1021
    Upstream Sınırı
    -16
    Downstream Sınırı
    31
    Trained Modulasyon
    ADSL_2plus
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    22
    Upstream Hat Zayıflaması
    9
    Peak Cell Rate
    596 cells per sec
    CRC Rx Fast
    0
    CRC Tx Fast
    0
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

Arkadaşlar bu değerler nasıl 8 mbit alabilirmiyim. 8 mbit için başvurdum ama merak ediyorum alabilir miyim diye

Bu değerlere göre 8Mbit rahat alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.