Şimdi Ara

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.110
Cevap
7
Favori
530.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortallight

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

Ben de 8GB Netlimitsiz (15GB tan sonra 512 kbps) tarifesine geçmek istiyorum, aboneliğimde taahhüt yok. Ayın 31'unda arayıp geçmeyi düşünüyorum. Tarife değişikliği için en uygun zaman ay sonu diye biliyorum. Sizce doğru mu? (Ay sonu olduğu için yeni tarifenin ücretini bu aya yansıtamıyorlar diğer ay gelecek faturadan başlıyorlar galiba)

Bu tarifeye geçilirken herhangi taahhüt verilmiyor sanırım hiç bir yerde rastlamadım.(umarım öyledir) Hat babamın üstüne, ona aratacağım. Bu işleri pek anlamadığından biraz sıkıntılı olacak, umarım yanlış bir tarifeye geçmez ya da taahhüt verdirecek bir tarifeye geçirtmezler. Yanlış bişeyler yapmış olmamak için sizlere sormak istedim.

Evet, ay sonu geçmeniz en iyisi. Babanız konuşmak zorunda değil. Babanızın kimliğini alıp sizde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Peki bu 8mbit netlimitsiz (>15GB'den sonda 512Kbps) tarifesi herhangi taahhüt içermiyor değil mi?

İsterseniz içerir, istemezseniz içermez.

• Item Downstream Upstream

SNR Margin 21 31

Line Attenuation 37 23

bu degerlerle 8mbps hız alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo013

Item Downstream Upstream

SNR Margin 21 31

Line Attenuation 37 23

bu degerlerle 8mbps hız alabilirmiyim

4Mbit alabilirsiniz sorunsuz. 8Mbit'i denemeniz gerek.
  • Dün ttnet online işlem merkezinden 1 mb sınırsız olan paketimi 8 mb netsınırsıza çevirdim.Onay a bastıktan hemen sonra net kesildi gece aradım ttneti konustum hattınız sinyal alamıyor dediler dedim hız değişiklik talebim gerçekleşti mi evet dedi.Arıza kaydı aldı,sabah uyandıgımda sinyal vardı.Şuan hızım 512 down 256 up 20 giga indirmiştim 1 mb sınırsızdayken acaba o yüzden mi düşürdüler 512 ye adli kullanım falan dolayısıyla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öndersinan35 -- 29 Aralık 2009; 15:00:21 >
  • 8 mbit yaptık şimdi de indircek birşey bulamıyorum Oynamayacağım oyunları bile indirdim saçma sapan bakıp sildim hemen
  • Biriye zor da olsa faks çektim.Ne zaman 8mbit'e çıkar?
  • 8 Mbit alabilirmi bu hat ?

8Mbit NetLimitsiz/Limitsiz Geçiş İşlemleri/Hız Sorunları
  • 1 mbps sinirsiz kullanmama ragmen fazla download yapmadigim icin az once bu tarifiye gectim. oncelikle daha gecisi onaylar onaylamaz hizin 8 megabite cikmasina cok sasirdim. bu kadar cabuk olmasini ttnet'den beklemzdim.
    ayrica modemdeki degerler cok kotuydu. 8 megabit hiz geldikten sonra modemdeki hat degerleri de cok degisti. degerleri kotu olanlar hemen umitsizlige kapilmasin. ayrica 24 aylik sozlesme imzalamak istemiyorsaniz ''size teklifimiz var'' yazan yeri degil de yukaridaki menuden elle tarife secin.

bu 1 mbps iken( ds sacmalamis ama orasi 58di)

tarife degisiminden sonra

ayin tam sonu degil ama herhalde fazladan bi seyler gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJokeR.

Dün ttnet online işlem merkezinden 1 mb sınırsız olan paketimi 8 mb netsınırsıza çevirdim.Onay a bastıktan hemen sonra net kesildi gece aradım ttneti konustum hattınız sinyal alamıyor dediler dedim hız değişiklik talebim gerçekleşti mi evet dedi.Arıza kaydı aldı,sabah uyandıgımda sinyal vardı.Şuan hızım 512 down 256 up 20 giga indirmiştim 1 mb sınırsızdayken acaba o yüzden mi düşürdüler 512 ye adli kullanım falan dolayısıyla .

8Mbit NetLimitsiz tarifesinde iken 15GB indirme sınırı oluyor. Siz 1Mbit'ken indirmişsiniz. Müşteri hizmetlerine bildirin isterseniz durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

8 Mbit alabilirmi bu hat ?

Rahatlıkla alabilir.
  • dün netlimitsize geçmiştim. ama hız 6mbit oldu modem sayfasındaki değer. dünkü aramam sonuç vermemişti

şimdi yine arıyorum ttneti 444 0 375

adam değerlerin normal demez inş
  • Benim hattım 8 mbit alabilir mi?

Ayrıca hız değişimi için modem resetlemesi gerekli mi?Resetlemeden çıkabiliyor mu?Çünkü ne zaman geçeceği belli değil Biri ADSL'in.
  • bir bayan çıktı telefona kibar konuşan, ttnetten speedtest yaptırdı ve hızın düşük olduğunu kabul etti (hız 5mbit çıktı) . hemen arıza kaydını yaptı ben demeden.

ttnette böyle iyi elemanlar görmek beni mutlu etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Junior -- 29 Aralık 2009; 20:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

Benim hattım 8 mbit alabilir mi?

Ayrıca hız değişimi için modem resetlemesi gerekli mi?Resetlemeden çıkabiliyor mu?Çünkü ne zaman geçeceği belli değil Biri ADSL'in.

Evet, alabilir. Maşallah, herkesin değerler şahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

Benim hattım 8 mbit alabilir mi?

Evet, alabilir. Maşallah, herkesin değerler şahane.

Teşekkürler yardımın için.

2. sorumun da cevabını beklerim.Sürekli reset atmaktan bıktım.

• ttnet arıza döndü biraz önce. adam kaldırmıyo dedi ve 4mbite çekti, sonra tekrar 6ya çektirtdim. ama 8 i kaldırmıyomuş hat.

Ankaranın merkezinde 8mbit alamıyoruz işe bak. Hattımızda iyileştirme yapılması için ne yapmam gerekir ? Çalışma yapmaları için adama sordum birşey demiyor..

değerlerim bunlar, snr margin değerim düşük malesef

• İTşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 29 Aralık 2009; 21:45:32 >
  • Gecen aylarda ay başı gelmeden ayın 25-26sı gibi kotası sıfırlanan hızları yükselen bir sürü insan vardı.Sanırım bu ay böle bir durum olmadı.Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor .Anlaşılar ay başında yeni yılda gene arıza kaydı bırakıp halledecez hız işini
  • @J.C.Navarro

Sürekli reset atmanıza gerek yok. Otomatikten değişiyor zaten o sistemden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Junior

ttnet arıza döndü biraz önce. adam kaldırmıyo dedi ve 4mbite çekti, sonra tekrar 6ya çektirtdim. ama 8 i kaldırmıyomuş hat.

Ankaranın merkezinde 8mbit alamıyoruz işe bak. Hattımızda iyileştirme yapılması için ne yapmam gerekir ? Çalışma yapmaları için adama sordum birşey demiyor..

değerlerim bunlar, snr margin değerim düşük malesef

Değelere bakınca alabilmeniz gerekiyor ama alamıyormuşsunuz. TTNet'e akıl sır erdiremedim bu konuda tam olarak -ki size kesin bir şey söyleyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.