Bildirim
899 TL SATILIK LG G2 32 GB GARANTILI KUTULU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
pm attım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: liberty1907
Satilik 32 gb lg g2 beyaz garantili kutulu cihazi istanbul bilisimden 27 06.2014 tarihinde aldim ilgilenenler olursa pm atabilirsiniz . Fiyat 899 tl
Pm attım bakiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ zahter -
Pm. Kesin aliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sorunsuz Alışverişlerim : F.Aykac , murtrax , asim03 , yalkie , philippe , raul_meireles , cio_cio , acht und zwanzig , Renji Abarai , Inventor , fikrets1 , sükût , ciom92 , srcn35 , pmomer , frkn44, cagataybas, jaroo1. Profili kapalı üyelerle alışveriş yapmıyorum. -
Pm donus bekleniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pm lere cevap yazarsanız memnun kalacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ zahter -
Pm lere tek tek cevap verilmistir gercek olmayan hakaret edici msjlara itibar etmeyin lutfen ben hak yemem cihazi ederi fiyata yani 899 tl ye saticam ilan gunceldir elden satis olucak teki gorup bakip deneyip oyle alicaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
Cihaz satilmistir konu kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler