Şimdi Ara

8900 hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, şu anda Samsung i550w kullanmaktayım ve ikinci el 8900 Curve almayı düşünüyorum. Pek konu bulamadım forumda 8900 ile ilgili. 3G eksiğini göz ardı edersek aradığım tüm özellikler mevcut cihazda. Cihazı alırken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ve bu cihaz gerçekten almaya değer mi? Son olarak BIS abonesi olmadan cihazdan internete girmek mümkün müdür?



  • Merhaba, Bold 2 den onceki telefonum 8900 idi. Oncelikle sunu soyleyeyim piyasadaki en iyi kameralardan birine sahip bir telefondur. Profesyonellere tas cikartir. Ingiltere'de vodafone sebekesi edge destegi vermiyordu ya gprs ya da 3g destegi vardi. Bu nedenle Bold 2 aldim. Ama edge destegi veren bir network'te sorunsuz ve hizli calisir. Zaten email ve browsing esnasinda edge bence haydi haydi yeter size. Ben edge uzerinden sikintisiz youtube oynatabiliyorum. Blackberrylerde voip cagri ozelligi olmadigindan 3g yogunlugunda data transferine ihtiyac olmuyor. Tekrar ediyorum gprs uzerinden degil de edge uzerinden kullanabilirseniz bende uygun bir telefon. Google maps gprs ile adami oldurur. Ama edge de farketmezsiniz 3g mi edge mi...
  • Blackberry'leri bis abonesi olmadan internet abonesi olarak da kullanabilirsiniz. Blackberry browser ve mesajlasri calismaz, ama tcp/apn ayarlarini yaptiginizda sorunsuz third party programlarla internete baglanirsiniz, ornegin nimbuzz, opera mini,gmail mobil uygulama gibi...
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim, 3G yaygınlaşana kadar 8900 ile BB ailesine ısınır ardından gelişmelere göre cihazı değiştirebilirim zaten. Bulunduğum yerlerin çoğunda Wi-Fi olduğundan internet sıkıntım pek olmayacak da edge de yeterince işimi görür. Bir kez daha teşekkür ederim.
  • Rica ederim, ancak operatorunuzun genellikle bulundugunuz noktalarda edge destegi verdiginden emin olun derim yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.