Şimdi Ara

89 TL/Korkmaz-A365-14 Elektrikli Cezve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü kullanan var mıdır nasıl bir ürün fiyatına değer mi?

Fırsat için teşekkürler bu arada.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    bu ürünün aynı rengini halama almıştım halen kullanıyor güzel ürün tavsiye ederim

edit:metalik olması bile plastik ürünlerden kat kat öne geçiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maleguard -- 13 Ağustos 2019; 16:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

bu ürünün aynı rengini halama almıştım halen kullanıyor güzel ürün tavsiye ederim

edit:metalik olması bile plastik ürünlerden kat kat öne geçiriyor
    Yorumunuz için çok teşekkürler keşke şimdi 80/20 olaydı :)
  • bu ürün için kupon kodu satan varsa alıcam.
  • Kupon olsa efsane olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hanım makine için bastırıyodu 20/10 kuponum vardı 80 e geldi efsane oldu.haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20'lik kupon aldım daha uyguna geldi.Her zaman lazım olan,uygun fiyatlı bir ürün.Fırsat için teşekkürler.
  • A475 almıştık yakın zamanda, memnunuz.

89 TL/Korkmaz-A365-14 Elektrikli Cezve

• Aynı ürünü korkmaz'ın kendi mağazasında benzer fiyata almıştım sanırım 70 liraydı.
  • Vakti zamanında Carrefoursadan almıştım. Çöp bir ürün. Kahve taşarsa veya yıkarken yanlardan elektrik aksamına su sızıyor. İki yılı dolmadan çöpe attım. Tavsiye etmiyorum. Bu modelinden uzak durun.

• arçelik telve yada arzum mini okka tavsiye ederim bu makinaları kullanıyorum tekli modelleri 2 kahvenin üstünde yaparsanız köpük azalıyor yada hiç yapmıyor.. ama bu iki makinadan verim aldım şimdiye dek ama yinede makina güven olmaz herkese iyi çıkmıyor bu makinalar.. linkteki tarz makinalardan genelde verim alamadım ya arçelik telve yada arzum minio dışında en iyisi elle bakır cezvede yapmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 14 Ağustos 2019; 9:6:50 >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    Arzum okka közde en üst modeli var bizde de. Her fincanda full köpük baya iyi. Ama temizlemek bi dert

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.